Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הגיע גל של MG5 למגרשי המוניות. יש גם יבואן מקביל בחדרה בשם KM מוטורס שמכר כאלה לכמה ציי רכב קטנים.

פורסם (נערך)
בתאריך 21.4.2023 בשעה 10:27, PriceDevil כתב:

ההשקה בשבוע הקרוב, אתמול רשמו את הדגם שוב. המחיר נותר 170K.

חבל, זה מחיר שלא מחובר למציאות

הרכב הזה בקטגוריה של ה funcky Cat ובהרבה השוואות באנגליה יצא עדיף וגם מוכר שם הרבה יותר

אבל - באנגליה הוא נמכר ב 4000 פאונד פחות מהאורה (זה 18,000 ש"ח לפני מיסים)

זה אמור היה לשים אותו בסביבות ה 120,000 ש"ח, ובמחיר הזה הוא היה מוכר פה ערימות. 

זה כנראה רכב טוב, אבל סוג של סופר מיני, לא משפחתית. ב 170,000,  גבוה מכל הסיניות, וכשבתוספת של 20,000 מקבלים מודל 3 שבכלל לא באותה קטגוריה, לא ברור לי מי הלקוח הפוטנציאלי

עריכה אחרונה על ידי OF
פורסם

עד כמה שזכור לי, סמלת רשמו את הBRZ החדשה ב300K ובסוף מוכרים אותה בסכום נמוך משמעותית.

אולי זו הדרך של היבואנים לשמור את הקלפים קרוב לחזה.

פורסם
לפני 5 שעות, PriceDevil כתב:

MG5 הגיע בייבוא מקביל כבר בשנה שעברה. סה"כ עד כה נמכרו 26 יחידות ממנו.

כן, אבל אני לא סופר ייבוא מקביל.
כאמור, ראיתי אותו לפני משהו כמו חודשיים במודעות של אחת מחברות הייבוא המקביל שהביאו 5 יחידות, אבל במחיר הזוי לחלוטין (נדמה לי 180000-190000), לדגם שאמור להיות הרבה יותר זול מהנירו (להערכתי, 130000-140000, גם אחרי עליית המס ועליות המחירים הכלליות).
אולי מונית יכולה להצדיק את זה, עם נסועה גבוהה וניכוי של כל הוצאות התיפעול.
בבריטניה הביקורות טובות, אבל כולן מדגישות ״ביחס למחיר הזול״.

פורסם
לפני 21 שעות, O.R. כתב:

עד כמה שזכור לי, סמלת רשמו את הBRZ החדשה ב300K ובסוף מוכרים אותה בסכום נמוך משמעותית.

אולי זו הדרך של היבואנים לשמור את הקלפים קרוב לחזה.

כמו שזכור לי לובינסקי מכרו את ה508 וה308 גם במחירים לא כ"כ אטרקטיביים ואחרי כמה שנים מצאנו אותן במבצע חיסול מלאי ב100,000 שקל.

פורסם

לא ידעתי שהתחילו למסור את ה-ZS המחודשת, עד שראיתי שלשום 2 כאלה (עם מספר של לובינסקי ולא ייבואן מקביל).

ומישהו מזהה של איזה חברה הכלי החשמלי הזה שנצפה בתל אביב בתמונה השנייה? לי נראה כמו עוד כלי סיני מוגבל ל-400 יחידות.

20230425_163059.jpg

20230312_140538.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הביקורות באנגליה לפחות טובות מאוד ל MG4 , תמחור נכון של היבואן (במקרה של לובנסקי זה כבר אתגר...) והוא יכול לגרוף את הקופה עם הרכב הנ"ל.

לדעתי בתמחיר של עד 150K הרכב ימכר בצורה טובה מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 12 דקות, CX25GTI כתב:

הביקורות באנגליה לפחות טובות מאוד ל MG4 , תמחור נכון של היבואן (במקרה של לובנסקי זה כבר אתגר...) והוא יכול לגרוף את הקופה עם הרכב הנ"ל.

לדעתי בתמחיר של עד 150K הרכב ימכר בצורה טובה מאוד.

לובינסקי לא ממש לוקחים רכבים חשמליים ברצינות. אין עדיין זכר לא ל-MG4 ולא ל-MG5 באתר -- אפילו אם לא ידועים מחירים ותאירי השקה, הייתי מצפה לפחות למפרט חלקי, סרטונים וביקורות מחו״ל, איזכור של יכולת V2L וכו׳. אפילו מפרט של ה-ZS EV החדש לא נגיש, מקבלים רק הודעה שכרגע לא ניתן להזמין.
בתקופה הזו הם היו יכולים להכניס לאתר מידע תדמיתי על תוכניות העתיד של PSA -- גם אין כלום.

פורסם
לפני 1 דקה, PinkDolphin כתב:

לובינסקי לא ממש לוקחים רכבים חשמליים ברצינות. אין עדיין זכר לא ל-MG4 ולא ל-MG5 באתר -- אפילו אם לא ידועים מחירים ותאירי השקה, הייתי מצפה לפחות למפרט חלקי, סרטונים וביקורות מחו״ל, איזכור של יכולת V2L וכו׳. אפילו מפרט של ה-ZS EV החדש לא נגיש, מקבלים רק הודעה שכרגע לא ניתן להזמין.
בתקופה הזו הם היו יכולים להכניס לאתר מידע תדמיתי על תוכניות העתיד של PSA -- גם אין כלום.

לכן הוספתי את ההערה בסוגרים...

לובינסקי ידועים ביכולת שלהם להחמיץ כל דבר טוב שיש להם ביד, ראה מחיר ה 3008  הנוכחים.

יבואן חדש ורעב היה הופך את MG לרב מכר בארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

לכן הוספתי את ההערה בסוגרים...

לובינסקי ידועים ביכולת שלהם להחמיץ כל דבר טוב שיש להם ביד, ראה מחיר ה 3008  הנוכחים.

יבואן חדש ורעב היה הופך את MG לרב מכר בארץ.

אכן. חשבתי שהם כן מתכוונים ברצינות כשראיתי את תחילת השיווק של ה-ZS EV הראשון -- אנשים בתחום אמרו שהם השקיעו הרבה בהכשרת אנשי המכירות וכו׳ (נדמה לי אפילו נתנו נסיעת מבחן לסופ״ש), דיברו על אסטרטגיה חשמלית כוללת ועל קשת של דגמי MG, ושעדיין יש לכולם מקום מול החשמלים היקרים יותר של PSA/Opel.

אישית, קניתי מהם בנזינית ב-2018, ואמנם אני מרוצה מאד מהרכב, אבל  ממש לא מרוצה מחויית הקניה. זו היתה מלווה בשקרים רבים ובחוסר ידע בסיסי לגבי דגמים שהם מוכרים שנים (באולם התצוגה הראשי בת״א לא ידעו להגיד מה מרווח הטיפולים). גם מי שמסר את הרכב לא ממש הכיר את הדגם.

פורסם
לפני 8 דקות, PriceDevil כתב:

הם באמת התכוונו ברצינות - נראה שהיצרן לא ממש סופר אותם, ולא נותן להם הקצאות משמעותיות.

היו גם בעיות אובייקטיוויות -- המפעל הראשי של SAIC/MG  היה סגור לתקופה בגלל הקורונה, להבנתי.
אבל נושא התיעדוף שיצרנים לא נותנים ליבואנים לגבי חשמליות זו בעיה שרק תחמיר; כבר קיימת לגבי VAG, למשל, והסיבה שהחשמלית היחידה שהגיעה ביבוא סדיר עד עכשיו זו האניאק, למרות שה-ID.3 מאד מתאימה לתנאים של הארץ בגודל ובטווח, וגם העירונית החשמלית e-Up.

כיון שאין שום מנגנון שמעניש יבואנים/יצרנים על מכירת רכבים מזהמים כאן, כפי שקיים באירופה וארה״ב ויהיה בקרוב באוסטרליה, אז עדיף ליצרן לנתב כל רכב שהוא יכול למכירה בחו״ל כי זה יצמצם קנסות (או ימלא מיכסות), בעוד למכור כאן זה לא עוזר לו.
ייתכן שזה יקרה גם עם יצרנים סיניים נוספים, ברגע שתהיה להם תקינה אירופית וייבחנו ב-Euro NCAP.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, PinkDolphin כתב:

כיון שאין שום מנגנון שמעניש יבואנים/יצרנים על מכירת רכבים מזהמים כאן, כפי שקיים באירופה וארה״ב ויהיה בקרוב באוסטרליה, אז עדיף ליצרן לנתב כל רכב שהוא יכול למכירה בחו״ל כי זה יצמצם קנסות (או ימלא מיכסות), בעוד למכור כאן זה לא עוזר לו.
ייתכן שזה יקרה גם עם יצרנים סיניים נוספים, ברגע שתהיה להם תקינה אירופית וייבחנו ב-Euro NCAP.

אני לא בטוח בכלל שאם אכן יהיה פה מנגנון שמעניש, היצרנים יתחילו לספור את השוק הקטן כאן כשאין להם מספיק לשוק האירופאי.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...