Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז האם מדובר בנסיון של עיריית ראשל"צ להרוויח 1,000 ש"ח? או שאני זה שלא יודע את החוקים?

קיבלתי שבוע שעבר דו"ח בראשל"צ, 'נכה חונה בניגוד לחוק חניית נכים' -חניה המיועדת לנכה משותק רגליים, לי יש תג נכה רגיל (החניה אגב היתה לצורך הילד הנכה שכמובן שהה באוטו)

כשגיליתי את הדו"ח כבר לא הייתי באיזור אז לא יכולתי לבדוק האם יש איזה תמרור מיוחד או שזו חניית נכה רגילה (יש לי רק צילום ממצלמת דרך קדמית 1387073114_.thumb.jpg.36edf2694332edabd02c1bebf02bd666.jpgביציאה מהחניה - בלי התמרור, אשמח אם מישהו מכיר את המקום ויוכל להגיד לי איזה תמרור מוצב שם, רח' משה לוי)

בכל מקרה חפרתי באתרים שונים והמסקנה היא חד משמעית - החל משנת 2011 אין כל הבדל בין נכה עם תג משולש או תג כסא גלגלים (למעט נסיעה בנת"צ, שזה נראה יותר מחטף של הרשויות בלי היתר לכך בפסיקת ביהמ"ש הנ"ל)

יכול להיות שהפקחים שם לא קיבלו עדכון תוכנה מאז 2011?😄 או שאני זה שלא מעודכן ומשהו השתנה בחזרה מאז?

דוח.jpg

פורסם (נערך)

כנראה שהחנת בחנייה שמסומנת עבור רכב ספיצפי עם מספר רכב.

הקישור לצילום לא תקין.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

בחניה עם מס' ספציפי, למיטב זכרוני רק שוטר יכול לתת דוח,

אבל אולי אני טועה,

בכל מקרה תמיד בחניה של נכה ספציפי נהוג לתת 250,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 12 שעות, chezik כתב:

או שאני זה שלא מעודכן ומשהו השתנה בחזרה מאז?

לוח התמרורים המעודכן לא מתיחס להבדל בין תוים שונים, חניה לנכה היא מיועדת למי שיש לו תו נכה, בלי סייגים והבדלים.

image.png.15c9996ea3739421d1f8ffcb5cf97878.png

פורסם
לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

כנראה שהחנת בחנייה שמסומנת עבור רכב ספיצפי עם מספר רכב.

א"כ היה אמור להיות כתוב את זה בדו"ח, לא?

בכל מקרה אני מבין שהעירייה ניסתה לעשות עלי קופה בשיטת מצליח,

הגשתי ערעור, אעדכן כשהדו"ח יבוטל..

פורסם
לפני 9 שעות, WE988244 כתב:

בחניה עם מס' ספציפי, למיטב זכרוני רק שוטר יכול לתת דוח,

אבל אולי אני טועה,

בכל מקרה תמיד בחניה של נכה ספציפי נהוג לתת 250,

אתה טועה. ס"ס 7324, חניית רכב במקום המיועד לנכה ספציפי, קנס 1000 ש"ח. הקנס יכול להנתן ע"י שוטר או פיקוח עירוני. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

אתה טועה. ס"ס 7324, חניית רכב במקום המיועד לנכה ספציפי, קנס 1000 ש"ח. הקנס יכול להנתן ע"י שוטר או פיקוח עירוני. 

לא ידעתי,

תכלס העיריות לא אוכפות את זה,

והמשטרה בקושי.

פורסם
לפני 1 דקה, Ron Poh כתב:

זה קורה גם/בעיקר כשהנכה מגיע למקום ורואה שחונים לו בחנייה.

מרים טלפון, מגיעים ומפנקים בדו"ח.

תותים,

הנכים מתחננים שישחררו להם את החניות,

הם עושים ע"ז בלאגן ולא הולך להם כלום,

תחפש קצת ברשת ותקבל מושגים.

פורסם

אז אולי באמת זה היה חניה שמורה לנכה מסויים ופספסתי את התמרור?

מצרף תמונה ממצלמה קדמית בעת החניה, אשמח אם מישהו עובר שם ויוכל לצלם או לעדכן כאן איזה תמרור מוצב שם

רחוב משה לוי בראשל"צ, מקום אחרון במפרץ החניה.

תמונה קדמית.jpg

פורסם

אז מתברר שהטעות היא שלי😔

קיבלתי תמונות משם ואכן זה שמור לנכה ספציפי, לא יודע איך פספסתי את זה.

עכשיו, אני כבר הגשתי ערעור בטענה שהיה מותר לי לחנות שם, (לפני שנודע לי שזה אכן שמור לרכב מסויים), הערעור ככל הנראה יידחה.

אם הייתי יודע מראש שהדו"ח מוצדק - הייתי מבקש בערעור להפחית את גובה הקנס, אבל עכשיו כבר אין אפשרות להגיש ערעור נוסף.

מתלבט האם כדאי לי לבקש להישפט ושם לבקש הפחתת הקנס, או שזה חסר סיכוי, אשמח לחוות דעתכם המלומדת.

פורסם

בערעור אי אפשר להפחית את גובה הקנס.אין סמכות.

רק בבית משפט.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
בתאריך 25.11.2022 בשעה 15:55, ליבמן כתב:

רק בבית משפט.

אתה מכיר מקרים דומים שבביהמ"ש הפחיתו את הקנס?

מתלבט אם שווה לי לנסות או שזה חסר תועלת

פורסם

הייתי נוכח פעם במשפט של נכה שחנה בחניית נכה אחר וטען שלא שם לב כי זה חניה שמורה לרכב מסוים. השופט הפחית לו את הקנס ל250 ש"ח למרות שהייתה הפרעה לנכה המסומן (היינו טילפן להתלונן שחונים לו בחנייה).

• רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...