Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כן, הם צריכים להגיע לנתק. אני חושב שבעידן שירותי הסטרימינג, הם כבר לא מתקינים צלחות יותר.

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שאלה נספחת - האם יש הגבלה על מספר ממירי ה-yes +? בשירות טענו שיש אפשרות למכסימום 5, לי יש 6 טלוויזיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

לדעתי כן, הם צריכים להגיע לנתק. אני חושב שבעידן שירותי הסטרימינג, הם כבר לא מתקינים צלחות יותר

אז איך קולטים אותם?

או שהממירים שלהם עובדים רק דרך החיבור לאינטרנט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש להם ממירים כאלה. אתה יכול גם לראות את התכנים באפליקציית yes+ על מחשב או מכשיר נייד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

שאלה נספחת - האם יש הגבלה על מספר ממירי ה-yes +? בשירות טענו שיש אפשרות למכסימום 5, לי יש 6 טלוויזיות.

5 כולם. פרטנר, יס, סטינג טי וי, נקסט טי וי, סלקום, דיסני, נטפליקס.

בניגוד לנטפליקס שאפשר להתקין על הרבה משתמשים אבל רק 5 יכולים לצפות במקביל ביתר זה מוסרבל וצריך להיכנס להגדרות, למחוק משתמש ואז לחבר אחד במקומו - לא פרקטי. תצטרך לשלם על 2 מנויים וזה עדיין יותר זול משירות בסיסי בהוט/יס

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

עדכון - ב-yes המספר עלה ל-7. הותקנו אצלי 5 ממירי yes + אחרי שלא ניה אפשר להפטר מתקלה 30. השלט החדש מצריך קצת לימוד, זה ממשק לא מוכר לחלוטין.

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

עדכון - ב-yes המספר עלה ל-7. הותקנו אצלי 5 ממירי yes + אחרי שלא ניה אפשר להפטר מתקלה 30. השלט החדש מצריך קצת לימוד, זה ממשק לא מוכר לחלוטין.

אפשר להתקין אפליקציה על הטלויזיה לדעתי.

ההגבלה היא במספר חשבונות במקביל על אותו משתמש.

יש לך קולנוע?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

כמובן. אבל אפליקציה קיימת רק לאנדרואיד ואפל. לסמסונג, למשל  אין.

אצלי יש רק טלוויזיה "חכמה" אחת, והיא סמסונג, אין לה אפליקציה של yes+. שאר הטלויזיות בבית ישנות ו"טפשות". התקנתי את האפליקציה על האייפד של אשתי. פועל היטב, אבל זה לא נוח לצפיה, למשל בהליכה על ההליכון, ואפילו לא סתם בשכיבה. אז כרגע מותקנים אצלי 5 ממירי yes+, ונותר ממיר SD עתיק אחד שאמור להיות חינם. 

מה שמשגע אותי הוא שיחידות ה-MOCA החדשות מאירות עם לדים מרצדים. מפריע לישון כי האור הירוק מוחזר מהתקרה. היום תודבק מדבקה להחשכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

ברגע שתתרגל לממשק ולשלט, לא תבין מה בכלל עשית עם היס הרגיל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני לא מבין מה אני עושה בכלל עם יס - מבחינתי אפשר להסתפק בעידן פלוס על מסך "27. אבל האישה צרכנית די כבדה של סדרות, ומצד שני היא טיפוס שמתקשה להתרגל לממשקים לא מוכרים.

פורסם

אני גם ממש לא צרכן כבד, ויש לי מסך 55 שמספיק לי.

חשובים לי ערוצי המדע וההיסטוריה/אוכל,

מה שטוב ביס פלוס שיש את אופציית ה catchup, אז לא צריך להקליט כלום, אפשר לראות מתי שרוצים, לעצור, להמשיך.

יש vod כלול, עם כל הסדרות והסרטים.

והממשק, אחרי קצת זמן הרבה יותר נוח מהיס הרגיל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...