Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פעם שניה שאחרי תדלוק נדלקת מנורת מנוע ואחרי שהמיכל יורד ל3/4 הנורה כובה. 

החלפתי תחנת דלק כך שלא סביר שפעמים תדלקתי סולר מהול. 

פורסם

זה לא משהו מוכר או אופייני ולכן התשובה, כרגיל - חיבור סורק יצרן או תואם ולראות איזה קודי תקלה רשומים.

פורסם

לא הגיוני שאיכות הדלק היא הבעיה, בס"ה שהמיכל מלא או 3/4 זה אותו הדלק ואין סיבה לדעתי לחשוד בו.

כמו שנכתב, סורק יקרב אותך לאיתור הגורם לסימון תקלה.

פורסם

לאחר בדיקה ממוחשבת, הבעיה היא בחיישן nox מדובר בחיישן שיושב על האגזוז. 

ראיתי שהעולויות של החיישן גבוהות מאוד האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה. 

פורסם

השאלה היא האם הבעיה בחיישן עצמו או קריאה של ערכי NOX גבוהים? הייתי מתחיל מביצוע נסיעה ממשוכת של 20-30 דקות בכביש מהיר כאשר רצוי שהסל"ד יהיה באזור ה-2000-3000 סל"ד (תשתמש בתפעול הידני של התיבה). לאחר מכן תבדוק שוב. 

פורסם
לפני 49 דקות, ch2856 כתב:

השאלה היא האם הבעיה בחיישן עצמו או קריאה של ערכי NOX גבוהים? הייתי מתחיל מביצוע נסיעה ממשוכת של 20-30 דקות בכביש מהיר כאשר רצוי שהסל"ד יהיה באזור ה-2000-3000 סל"ד (תשתמש בתפעול הידני של התיבה). לאחר מכן תבדוק שוב. 

לאחרונה אני נוסע הרבה בעיר ( עושה 10k בשנה עובד בעיר שאני גר)

יכול להיות שזה הגורם?

לפני 51 דקות, ch2856 כתב:

לאחרונה אני נוסע הרבה בעיר ( עושה 10k בשנה עובד בעיר שאני גר)

יכול להיות שזה הגורם?

פורסם

רק שמסנן חלקיקים לא קשור ל NOX ואם יש קוד תקלה שמצביע על חיישן NOX לא תקין, לא תעזור נסיעה בינעירונית.

פורסם
לפני 33 דקות, Buki כתב:

רק שמסנן חלקיקים לא קשור ל NOX ואם יש קוד תקלה שמצביע על חיישן NOX לא תקין, לא תעזור נסיעה בינעירונית.

במילים אחרות אין מנוס מהחלפת החיישן? 

עדיין חשוב לציין שהנורה דולקת רק שהמיכל מלא. 

• תוכן חדש...