Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא צריך אפילו להוסיף לספורטאג' גם מיצובישי אקליפס יעשה אותה עבודה באותו מחיר. אפשר אפילו סאנגינג קורנדו ולחסוך קצת בדלק.

רק מבחני הריסוק שווים את ההפרשים, לזה להוסיף מוניטין מותג לא קיים ועל זה להוסיף מוניטין יבואן שכן קיים, רק בתחתית, מתחת למיץ של הפח של הזבל.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, TZR84 כתב:

אותה חברה כן, לא אותה תיבה מצמדים רטובים לעומת יבשים בפורד ורנו. עדיין שומר נפשו ירחק

הייתה תיבה עם מצמדים רטובים במונדאו אקובוסט, גם לא בדיוק שיא האמינות ממה שהבנתי.

לא יודע אם זה אותה תיבה או לא.

בכל מקרה, עדיין לא הייתי נוגע בצ׳רי הנ"ל. כל החבילה פשוט לא שווה את זה, יש יותר מדי מתחרים גם ממזרח וגם ממערב.

היתרון היחיד ברכב הזה זה אספקה מיידית (אם זה נכון), אבל לדעתי להעדיף רכב בגלל זמני אספקה זה כמו לקחת הלוואה בגלל החזר חודשי נמוך. יש היגיון בזה במקרים מסויימים (חייב רכב אתמול/יש בעיית תזרים בעו"ש), אבל זה עדיין לא הדבר הכי חכם לעשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריכת דלק של 1/11 ??

תודה אבל באמת לא תודה...

מעסיקים היום מחפשים לחסוך בהוצאות הדלק , ויש כאילו שלא מאפשרים בחירה של רכבים שאינם היברידים ואו פלאג אין  , אז לאפשר לעובדים לקחת רכב עם צריכת דלק כזו ??

לצורך השוואה , נוסע על נירו פלאג אין  , מחשמל את הרכב רק בעבודה ומקבל צריכת דלק של 1/31 ...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טבילת אש מעניינת לצ'רי. אמנם רכבי סאלים לא עובדים קשה כמו האיביזה והיונדאי i20 אבל אלה רכבים שיסעו לא מעט ומסדרן לדעת איך הם יתמודדו עם העומס.

פורסם
לפני 19 דקות, CX25GTI כתב:

צריכת דלק של 1/11 ??

תודה אבל באמת לא תודה...

SUV כבד עם מנוע 1.6T, מה ציפית?

זה עוד נתוני יצרן, בפועל אני מניח שתקבל 1:9-10.

מי שמתעקש על טרקטור מדרכות, שיתכבד לפתוח את הארנק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה כמו פתרון אופציונלי טוב לבעיות הליסינג שיש כרגע.

מעניין כמה ירצו על הפרו 8 בליסינג (כי אם זה פרו 7 אז אני מעדיף את הספורטאג')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, stum כתב:

ואם הייתי אומר לך תוסיף עוד 10% תקבל אוטלנדר 2023 תוך חודשיים - עדיין היית מעדיף את הצ'רי הזה ?

https://www.carcost.co.il/deals/deal/3657/מיצובישי-אאוטלנדר-INSTYLE-2488-אוטומטי-5-דלתות-7-מושבים-2023

זה לא יד ראשונה אלא נקנה בעסקת 0 ק״מ אשר תשפיע על המחירון בעת מכירה עתידית.

פורסם

לא רק עיסקת 0 קלומטר, אלא באותיות הקטנות רשום בכפוף לשינויי מחיר של 2023 (רמז כנראה יעלה יופי) ואספקה משוערת נקווה שיעמדו בשמנים, מה עו
שבמחיר נכון לליסינג ואספקה מידית (לא מעט מעסיקים כבר מגבילים היום קלומטרג' אז מבחינת דלק השד פחות נורא) יש הגיון טוב בחבילה.

לפני שעתיים, Mike808 כתב:

טבילת אש מעניינת לצ'רי. אמנם רכבי סאלים לא עובדים קשה כמו האיביזה והיונדאי i20 אבל אלה רכבים שיסעו לא מעט ומסדרן לדעת איך הם יתמודדו עם העומס.

אכן מעניין, אבל לא מעט מהקיות שמסתובבות חצו מזמן את 200K ק"מ, וחלק אף הרבה יותר, אז הרענון מתבקש.

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

הייתה תיבה עם מצמדים רטובים במונדאו אקובוסט, גם לא בדיוק שיא האמינות ממה שהבנתי.

בסוף נגלה שגם המנוע זה אקובוסט :LOL: 

לגבי האוטואים, נראים לא רע. כמיטב המסורת של קרסו, משיקים דגם במקביל להשקתו בחו"ל... של הדגם החדש יותר, אבל הפעם לפחות המחירים באמת משקפים את זה והם אכן אגרסיביים בטירוף. 
מאחל להם המון בהצלחה (לא בציניות), כל אופציה נוספת על הכביש היא אחלה - טובה, רעה, חשמלית, בנזינית, חסכונית, בזבזנית, 5 מקומות, 7 מקומות, לא משנה - מבחר זה טוב. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 8.11.2022 בשעה 23:04, discoTD5 כתב:

עד כאן דיווחינו להיום, אני מקווה כי הדגמים יתואמו במהרה למבחן, ואוכל לעדכן אתכם איך הם באמת, אבל אני לא אופטימי. אם אני משליך מהנסיון האישי עם השקת הרנו ארקנה שהיתה באוגוסט השנה, ועד היום לא ראו לנכון נציגי היבואן לתאם את הרכב למבחן כדי שאספר לכם עליו, אז אני כאמור לא אופטימי גם לגבי הדובדבן החדש של קרסו.

לא קרסו - כן קונה...  

יבואן שאיך נאמר בעדינות, הייתי חושב פעמיים אם להתקרב למוצריו,

הדובדבן הזה עלול להסתבר כמאד מריר.

מסכים לגמרי להערכה שהמכירות הגדולות יהיו כעת, מחוסר אלטרנטיבות ראויות, ולא בעתיד (הקרוב, נקווה) עת ישתחררו הפקקים באספקות העולמיות אצל מתחרים ראויים יותר.

לשים היום מעל 170K ש"ח על רכב בנזין סיני? - לא הרעיון הכי חכם.

בתאריך 9.11.2022 בשעה 23:46, אליהו שבת כתב:

אז אמרו, זה מקור לגאווה ושקט נפשי?

בכל אופן כאן רשום שהתיבה גרמנית במקור של  חברת  https://www.group1chery.co.za/chery-tiggo-8-pro/  Getrag 

תודה על האינפורמציה.

שימו לב למחיר הטיגו בדר"אפ - סביב 100,000 ש"ח.

זה כבר מחיר ששווה מחשבה. ועוד אחריות ל-10 שנים או מליון ק"מ (!), ללא ספק גימיק חזק.

מצד שני - מי רוצה לעבור לדרום אפריקה רק בשביל להנות ממחיר טוב על אוטו סיני?!? 😜

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)

מי שרוצה להיות שפן נסיונות של קרסו שיבושם לו

ככלל עדיף להשקיע סכומים כאלה ברכב מיצרן מוכר עם ספרות טכנית מקיפה רכב שכבר כמה שנים על הכביש מוכר במרכזי שירות\מוסכים ורמת האמינות שלו ידועה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

היום הייתי, כחלופה אפשרית לפיקאסו מזדקנת.

היו די הרבה אנשים (בלובינסקי היו הרבה פחות) ועם ישראל ללא ספק לוקח את האפשרות של רכב חדש.

שנה הבאה ככל הנראה ישווקו את החשמלי/היברידי שלהם כאן, אז עדיף לחכות, אם בכלל.

השוואה לפיקאסו הזקנה, היא הרבה יותר מאובזרת מן הסתם, הבעיה שהכסא האמצעי בשורה השנייה לא גדול, שזו פסילה אחת.

כניסה לשורה ה3 רק דרה השורה השנייה מושב ימני - זו פסילה שנייה אם יש לך קטנים עם איזופיקס. לא תפרק את הכיסא כל פעם שמישהו נכנס מאחורה.

מעבר לכך נראה די בסדר, השקיעו בנראות חיצונית מאוד, הרכב נראה יותר אמריקאי כזה.

המחיר מאוד אטרקטיבי ל7 מקומות. עם זאת כדי להוביל 7 ילדים בנוחות, אני כנראה אשאר עם הצרפתיות.

• אהבתי 1

Peugeot  5008 2023 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אמצא השבוע, במלון כרמים, כנס של קרסו/צ'רי.
הבוקר הגיעו רכבים עם מדבקות ספרות על הדלתות, מרביתם שחורים . ה TIGO8 PRO מתהדר בסמלון שמציין 290 על הדלת האחורית. האם זה הפרו מקס (אמור להיות 2 ליטר 250 כ"ס) ?

הרכב מזכיר מעט את הגריל של הטוסון היוצא עם דוגמת "יהלומים" הסמל נראה בתחילה כמו אינפיניטי.  בסך הכל מראה יפה עם נוכחות. 

ממה שהבנתי זו ההשקה "הרישמית" עובדים ועיתונאים. 

האם נראה סקירה בעיתוני השבוע הבא.😉

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ההשקה הרשמית כבר הייתה, אולי זה אירוע לעובדים.

290 מופיע על כל הדגמים, אין קשר להספק המרבי שעומד על 186 כ"ס מאותו מנוע טורבו בנזין 1.6 ליטר.

הטיגו 8 נראה לא רע מבפנים ומבחוץ, לדעתי הכי מעניין במבחר שלהם. ה-FX חביב אבל העיצוב קצת חסר פרופורציה.

אני נהגתי בטיגו 7, הוא נראה מיושן ביחס למתחרים מבחוץ ומבפנים, לא מספיק איכותי, כיול מתלים רך מדי וחסר ריסון ובאופן כללי הוא לא מספיק זול כדי להצדיק רכישה. אני הייתי מסתפק ברכב קטן יותר אבל אפוי ממנו.

• תוכן חדש...