Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סוללה לאייפון XS Max

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה, ברשותי XS Max ולארונה אני מרגיש שהסוללה לא מחזיקה לי מספיק.

מסך בריאות הסוללה מראה שהיא הגיעה ל80% מתפוקתה ואני גם מרגיש ירידה בביצועים.

אני מעוניין להחליף את הסוללה, אבל לא בא לי להיכנס לחנות מפוקפקת ולקוות שהתיקון יהיה בסדר.

יש לי קצת דרישות:

1. אני צריך שהתיקון יתבצע במקום. לא אכפת לי לחכות במקום שעתיים, אבל אני לא מוסר את הטלפון והולך.

2. אני רוצה לשמור על האטימות למים ככל האפשר. אני יודע שזה לעולם לא יהיה אותו דבר, אבל לפחות רוצה לתקן אצל מקום שמחזיר את האטימה (לפחות מנסה...)

3. סוללה מקורית

4. לא מוסר סיסמה לטלפון.

למישהו יש המלצה מה האופציות שעומדות בפניי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

עוד אופציה - תחליף בעצמך

https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+XS+Max+Battery+Replacement/117345

לפני 14 שעות, Shay_u כתב:

לא מוסר סיסמה לטלפון

אם אתה בכל זאת מחליט לפנות למעבדות תיקונים כלשהי, אני ממליץ לגבות את המכשיר ואז לאפס אותו לפני מסירה לתיקון.

ככה לא תהיה בעיה שיחטטו לך במכשיר.

אני רוצה לשמור על האטימות למים ככל האפשר. אני יודע שזה לעולם לא יהיה אותו דבר, אבל לפחות רוצה לתקן אצל מקום שמחזיר את האטימה (לפחות מנסה...)

זה לא בטוח שיקרה

סוללה מקורית

שתי אופציות - או שתפנה לאיידיגיטל או שתקנה סוללה מקורית ותחליף בעצמך.

אני לא סומך על החנויות הקטנות בקטע הזה.

האמת שאני לא סומך על מעבדות תיקונים כלל, אבל זה אני. או שאני מתקן בעצמי, או שאני מחליף מכשיר אם לא שווה לתקן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הדרישות שלך מנוגדות אחת לשניה מבחינת נותני שירות בארץ (לצערי).

בנוגע לעמידות מים - אל תתאמץ יותר מדי, הטלפון אמנם יוצא מהמפעל עמיד למים אבל עם הזמן החבטות, נפילות, שימוש יום יומי יוצרים פתחים וחריצים בטלפון שלא נראים לעין וכן יכולים לתת למים לזלוג, להגיע להדבקה הרמטית כמו במפעל לא ניתן בארץ, גם לא במעבדות הרשמיות שנותנות שירות לאפל.

אם אתה רוצה בוודאות סוללה מקורית בלבד, זה רק במעבדות הרשמיות כמו DCS (סביר להניח) אבל תפרד מהמכשיר שלך לשבועיים בערך.

אם יש לך גישה לאייפון אחר, תגבה את הנוכחי, תעביר לאייפון החליפי ותאפס את המכשיר שלך עד לסיום טיפול - אולי יתן לך פתרון לבעיות שהצגת..

דיברתי עם חבר שמחזיק מעבדת סלולאר והוא מקבל את אותן הסוללה שמקבלות המעבדות הרישמיות (לוגו ל אפל, כיתוב תוויות וכו, אבל לא יודע להגיד אם הבפנים הוא אותו הדבר.. אבל משלם עליהם לספק מחיר של "מקורי".

אם אתה מעוניין ונמצא באיזור הדרום (שדרות) אקשר בניכם והוא יוכל להחליף לך במקום. אם מעבדה רשמית, אין אפשרות בלי להשאיר את המכשיר.

פורסם

נשמע מעייף... ברוב חנויות אפל מחוץ לישראל זה תיקון של כמה שעות וכל מה שצריך זה לכבות find my לפני שמוסרים את הפלאפון (לא צריך להוריד סיסמא או שום דבר כזה).

בנוסף רק רוצה לציין שהxS עמיד למים כמו שציינו - לא אטום למים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מצליח להבין בשביל מה צריך את כל הפרוצדורה הזו? לא צריך לחפש הרפתקאות.

תמכור אותו, תוסיף כמה שקלים ותקנה 12 PRO MAX משומש עם קיבולת סוללה מעל 90% וזהו.

לא הייתי פותח טלפון שעובד, בשביל מה? שיהרסו לך משהו ואז יעלה לך יותר מלמכור בלי לפתוח ולקנות אחר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

פות"ש - הסתדרת בסוף? החלפת סוללה?

גם אני נדרש להחליף סוללה ב 11 פרו מקס שלי ולא רואה סיבה להחליף מכשיר בקרוב,

להבנתי רק איידיגיטיל מתחייבים לסוללה מקורית ותיקון של עד חמישה ימים וממש לא מעוניין להשאיר להם מכשיר בשביל עבודה של שעה-שעה וחצי גג..

פורסם (נערך)

כשאתם נוסעים לחו"ל, תזמינו תור להחלפת סוללה במרכז של אפל. ברוב המקומות תוך שעתים תקבלו את המכשיר בחזרה.
תתכננו את זה סביב ארוחת הצהרים ואתם מסודרים.
פה זה מדינית עולם שלישי, איך חמישה ימי עבודה (לי אמרו 7! בטלפון) להחלפה שלוקחת 15 דקות?
איזה מין רמת שרות אפל נותנת בישראל? 
איך אמורים בקופה ראשית? "גועל נפש!"

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

כשאתם נוסעים לחו"ל, תזמינו תור להחלפת סוללה במרכז של אפל. ברוב המקומות תוך שעתים תקבלו את המכשיר בחזרה.
תתכננו את זה סביב ארוחת הצהרים ואתם מסודרים.
פה זה מדינית עולם שלישי, איך חמישה ימי עבודה (לי אמרו 7! בטלפון) להחלפה שלוקחת 15 דקות?
איזה מין רמת שרות אפל נותנת בישראל? 
איך אמורים בקופה ראשית? "גועל נפש!"

רעיון! בחודשיים הקרובים אני צפוי לבקר בלונדון, ידוע לך אם נדרש להזמין מראש בחנות הרשמית של אפל או פשוט להכנס לחנות ולבצע החלפה?

פורסם

כן, חייב להזמין תור
יש חנות גדולה באוקספורד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
בתאריך 9.2.2023 בשעה 08:44, carsgo כתב:

פות"ש - הסתדרת בסוף? החלפת סוללה?

גם אני נדרש להחליף סוללה ב 11 פרו מקס שלי ולא רואה סיבה להחליף מכשיר בקרוב,

להבנתי רק איידיגיטיל מתחייבים לסוללה מקורית ותיקון של עד חמישה ימים וממש לא מעוניין להשאיר להם מכשיר בשביל עבודה של שעה-שעה וחצי גג..

בסוף התפשרתי ונאלצתי להחליף בחנות מקומית שקיבלתי עליה המלצות. אין יותר בריאות הסוללה, אין עמידות למים, אבל לפחות יש סוללה שמחזיקה יום מלא.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • תוכן חדש...