Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע בדילמה בין 2 רכבים.

1. קיה פיקנטו 2012 אוטומט 1.2 ליטר יד ראשונה עם 103,000 ק"מ כאשר היו 2 תאונות קטנות בשני צדדים שונים שגרמו לירידת ערך של כ-9%  סה"כ (החלפת כנפיים וכד') טיפולים בזמן ומתועד, טסט לשנה, 4 צמיגים חדשים, צבע בגג שרוף.

מחיר כ- 30k

2.ספייס סטאר 2014 אוטומט 1.2 ליטר יד ראשונה עם 112,000 ק"מ הייתה תאונה קלה בחזית כנראה ללא ירידת ערך, אבל היה משהו (ריתוך) עם הרדיאטור- הרכב נלקח לבדיקה מטעם המוכר עבור טרייד אין וממתין שישלח את תוצאות הבדיקה

מחיר סביבות ה-29k

נאמר שבבדיקה שעשה אמרו שצריך לחזק מתלה אחורי, 2 צמיגים אחוריים יבשים, פגיעות פח שוליות, וצריך לכוון/לכייל את הגיר במחשב.

החשש העיקרי שלי מהמיציבישי זה הגיר הרציף שהבנתי שזו נק' התורפה שלו אשמח לדעת מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות ומתוך נסיון והאם כדאית הרכישה או שדווקא הפיקנטו עם נתונים יותר טובים?

עריכה אחרונה על ידי dieseltdi
פורסם

לדעתי כדאי לך להמשיך בחיפושים.

גם לפיקנטו וגם לספייס סטאר יש היצע גבוה מדי כדי להתפשר על תאונות/ירידות ערך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הפיקנטו פה נשמעת יותר טוב, אך תבקש דוח סליקה.

יש היסטוריית טיפולים?

בוצע החלפת שמן גור בספייס?

מעבר לזה שריתוך, וצורך בכיוון לא נשמע טוב.

לנו יש ספייס עם 153 אלף, לא היה צורך כיוון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס סטאר מרגישה יותר "אוטו" מאשר הפיקנטו למרות ששניהן סוג של "פח-נוע" 
דווקא התרשמתי מאוד מה i10 המפוארת שהרגישה לי ממש אוטו אמיתי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הi10 גם לדעתי עדיפה משניהם בסעיף הנוחות, סלון נעים יותר משולב שני צבעים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה הדוח, אשמח לדעת אם נראה משהו חריג.

בנוסף הגיר של המיצובישי מטריד אותי אשמח לדעת האם זה באמת יש ממה לחשוש.

20221103_144308.jpg

פורסם

זו עוד דוגמא לדו"ח שלא שווה את הנייר עליו הודפס

שורה ראשונה... בלאי גבוה על סמך מה? איך הם מצפים ממך למדוד צריכת שמן בנסיעה? איזה טמטום!
מה משמעות הפגיעה בשורה 8?
העברת כוח, על סמך מה כתבו שלא תקין? איזה עדכון תוכנה לגיר?

צריך לקחת את הרכב למוסך מורשה לבדיקה וחו"ד, לגבי משמעות הפגיעה אני לא יודע
היתה לי לאחרונה התנסות מאוד חיובית עם מוסך מרושה מיצובישי המרכז ברמלה. הייתי מתיעץ איתם אם הם מוכנים לעשות סיבוב על הרכב ולתת חו"ד אפילו לא רשמית
כי מישהו שמכיר את הרכב ידע לענות לך הרבה יותר טוב מכל בדיקה מיותרת שכזו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רועשת בסרק.

רועשת בהאצה.

רוכנת בפניות.

• תוכן חדש...