Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על החפירה הארוכה, אני רוצה לדעת שאני לא אעשה טעות פטאלית בדרך.

אני לא מתכוון לפרק את התרומוסטט כי לא רוצה סתם להסתבך ולסבך את העבודה ויש לי זמן לחכות שהמנוע יתקרר.

גישה לצינור אין. ג'ריקנים עם מים מזוקקים מהמזגן יש.

אני מתכנן לרוקן רדיאטור כשהמנוע קר.

למלא מים מזוקקים עם No Spill funnel ביתי שאבנה עם בקבוק קולה (בתקווה שיכנס לא בדקתי)

לתת למנוע להגיע לטמפ' עבודה כדי שיפתח התרמוסטט והנוזלים יתערבבו.

לחכות שיתקרר לגמרי (אפילו עד למחרת, לא דחוף).

לרוקן ולמלא שוב במים.

לעשות זאת עד שהמים יהיו יחסית נקיים.

בינתיים נשמע בסדר? לא רוצה לגרום נזק.

הבעיה שלי היא לבנות את הNo spill funnel. לא בא לי להוציא $20 על קנוי ולהשתמש פעם אחת.

חשבתי לקחת בקבוק ולעבות את הפיה שלו עם סרט עד שיתפס טוב ברדיאטור. רעיון טוב או מסוכן?

נראה לי שהיתרון של זה שברגע שיוצא אוויר, נכנסים ישר מים, כי שאני לא צריך כל הזמן לשים עין על הרדיאטור כשהמפלס יורד.

דבר שני, מניח שגם אחרי ריקון ישארו מים ברדיאטור חימום ואני מתכנן למלא 50/50. כמה לדעתכם זה ידלל? מזיק לטווח ארוך שהריכוז נמוך/לא משנה?

טיפים והערות יתקבלו בברכה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

לא חייב no spill תשתמש ברגיל 

הכמות שתהיה ברדיאטור חימום מאוד קטנה והדילול יהיה קטן ולא משמעותי.

אתה לא חייב לעשות עם מי מזגנים תעשה סתם עם מים רגילים ותרוקן אותם חצי שעה-שעה אחרי אין טעם לחכות יום

אם בכל זאת בא לך אז תקנה מזוקקים כי מי מזגנים כוללים את הלכלוך שבאוויר או אפילו מים של בריטה/תמי 4

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

במערכות קירור עם פקק רדיאטור ומיכל איזון בדרך כלל מספיק ללחוץ על הצינורות תוך כדי המילוי המחודש ולמלא את הרדיאטור עד שהמפלס לא יורד יותר.

תפעיל במקביל את החימום וברגע שהחימום מתחיל לעבוד הרוב הגדול של האוויר כבר יצא, ואם אין פטמות לניקוז אוויר אז זה כל מה שצריך לעשות.

קנה נוזל קירור מקורי או מקביל יש בהם תוספים שאין במי מזגנים.

עריכה - לא הבנתי אם אתה רוצה לשטוף את המערכת מהנוזל הישן או לעבור למים מזוקקים.

לשטיפה אפשר להשתמש במי ברז, קצת בעיה שאין לך מקור לחץ מים כי דרך ריקון הרדיאטור לא תוציא את כל המים הישנים מהמערכת.

עם צינור מים בלחץ תצליח להוציא יותר.

קח איתך כמה שיותר בקבוקים של ליטר וחצי \ 2L ושפוך ישירות אל תוך הצינורות העבים תוך כדי שאתה מרים אותם בהתאמה.

עד שמתחילים לצאת מים שקופים מהצינור הנגדי.

• תוכן חדש...