Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נדלקה לי המנורה זו בדיוק באמצע נסיעה שגרתית קצרה עם מספר 750 ק"מ למרות  רק לפני שבועיים החלפתי שמן ומסנן שמן ומסנן אוויר במוסך ולאחר נסיעה של כמה דקות התחלתי לשמוע רעשים וקולות מהמנוע עצרתי בצד בדקתי שמן היה בסדר ניסתי להדליק את הרכב בחזרה לא הניע ואמר לי המכונאי שהלך לי המנוע  איך יכול לקרות דבר כזה ומה הסיבה ??!!

20221009_103857.jpg

20220912_173639.jpg

פורסם

לגבי ההודעה, יתכן ובמוסך לא איפסו את שעון הטיפול.

לגבי "הלך מנוע" זה קצת קשה להבין על מה מדובר, 

בלי להבין מה המוסך זיהה שם,

אם יש לך מידע נוסף לגבי בדיקה שנעשתה במוסך ?

ע"פ לוח השעונים שלך אפשר להניח שמדובר בניסאן קשקאי? מנוע 1.2 ? דיזל?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.1.2021 בשעה 09:55, Igalz כתב:

@יקיר לוי שים לב, אל תבטל את ההודעה לפני שוידאת שלא הגיע הזמן באמת לעשות טיפול סיכה לרכב.

מחשבי הרכב היום יודעים להעריך את מצב השמן בתלות בתוואי הנסיעה ועומס על המנוע, לכן גם אם נניח עברת 60-70% מהקילומטראז עד הטיפול, שווה להקשיב למחשב ולבצע החלפת שמן, זה ישמור על המנוע לאורך זמן.

בתאריך 25.10.2022 בשעה 12:23, shimta כתב:

לגבי ההודעה, יתכן ובמוסך לא איפסו את שעון הטיפול.

לגבי "הלך מנוע" זה קצת קשה להבין על מה מדובר, 

בלי להבין מה המוסך זיהה שם,

אם יש לך מידע נוסף לגבי בדיקה שנעשתה במוסך ?

ע"פ לוח השעונים שלך אפשר להניח שמדובר בניסאן קשקאי? מנוע 1.2 ? דיזל?

זה ניסאן אקסטריל 1.6 טורבו דיזל 2017

Just now, Alyan כתב:

זה ניסאן אקסטריל 1.6 טורבו דיזל 2017

הם אמרו שעשו בדיקת מחשב כשהגיע אליהם הרכב 

יש צורך לבקש את הבדיקה ולהבין למה המנוע הלך ?

פורסם

יש נורה של לחץ שמן נמוך במידה וממשיכים לנסוע הולך מנוע. אצלך זה רק נורה של התראה על טיפול. האם הייתה לך נורה אדומה?

הרכב לא מניע? מה טוען המוסך?

• תוכן חדש...