Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הדרך. אם זכרוני אינו מטעה אותי - ככה בדיוק כתוב לרחוץ אותו בהוראות "ההפעלה" של בוגארט.

גם אם לא שם, ראיתי את זה באחד העלונים המצורפים לכיסוי בוודאות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני שוטף את הכיסוי שלי (דגם שמשום מה נקרא פרימיום- כי יש לו ביטנה מבד) על הרכב מבלי להזיז אותו או לגרור אותו על הרכב. אם אתה לא אגרסיבי.שוטף עם גרניק ישירות ומקרוב, אני לא רואה סיבה למה לא לשטוף אותו. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אפשר לשטוף אותו עם סבון או רק במים בלבד?

עלולה להפגע האחריות שלו במידה והתברר שהנזק(אם יהיה) לכיסוי נגרם כתוצאה ישירה מהשטיפה עם הסבון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני כבר לא מכסה את הרכב כי עבר הקיץ והטמפרטורות הלא שפויות. אבל הייתי עובר על הכיסוי אחת לשבועיים בערך עם נוזל onr, בדיוק כמו ששוטף את הרכב. דלי עם 30 מ"ל onr ו- 7 ליטר מים בערך. עובר על הכיסוי עם כפפה טבולה בדלי כמה נגלות וזהו. עשה את העבודה.

פורסם

אתה יכול לרסס שמפו טוב מדולל במים עם ספריי ולנקות עם מברשת, אפילו כזו שמשתמשים לגלגלים ולשטוף עם גרניק. עם זאת, אם יש לכלוך מתחת לכיסוי, נראה לי סביר שזה ישרוט את הצבע. 

• תוכן חדש...