Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עשתי ב-AIG, היה הכי זול, אבל גם לי השנה (ינואר) העלו ב-300 שקלים למקיף+חובה. עדיין הכי זולים בפער. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התמחור נקבע לפי כל כך הרבה פרמטרים ומשתנה בתדירות כה גבוהה עד ששום ייעוץ כאן לא יכוון אותך. מה שהתאים לניקו לא בהכרח יתאים לך. אין ברירה, עליך לבצע סקר בין חברות וסוכנויות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל כך שווה שנרשמת לפורום במיוחד לציין זאת?

"משלמת לפי מה שנסעת" מן הסתם משתלם למי שנוסע מעט ולא מתאים לכל אחד

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בוטים זו המצאה נוראית, טופל.

• אהבתי 5

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצחיק אבל גם אני הייתי בודק בהפניקס, אמנם המחיר עלה השנה, אבל שאר החברות העלו בפער הרבה יותר גדול.

אני כמה מספר שנים מבטח שם את שני הרכבים שלי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית מבוטח דרך wobi כבר עשר שנים, אגב לרוב זה היה גם בהפניקס רק שהשנה הם עפו על עצמם באיזה 900 שקל מבלי ששיניתי שום דבר אז הייתה הצעה זולה יותר דרך שומרה, כשאני מחדש ביטוחים לרוב אני מתקשר לליברה כי הם הכי זולים ומתמקח עם wobi כשאני מראה להם שיש לי הצעה ביד של ליברה כדי שהם יורידו מחיר.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 18 שעות, _-? כתב:

הפניקס?!

לפני 10 שעות, yulianx כתב:

בהפניקס

לפני 8 דקות, Jeka88 כתב:

בהפניקס

יופי, אמרתם את השם שלהם שלוש פעמים, עכשיו הם יבואו שוב.

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...