Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק יזום נגד גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, אבל נראה לי שהוא צריך ״החתמה״ של המפתח של הרכב, הוא לא מגיע עם כל הקומבינציות של כל הרכבים (זה פרוטוקולים שונים ומפתחות שונים לכל פרוטוקול).
מעניין מה הם צריכים לעשות כדי לקבל את ה״חתימה״ של מפתח מסויים.
אם זה מדוייק מה שכתוב בכתבה, זה מקצר את זמן הגניבה משמעותית והם פחות בולטים בשטח ככה.

פורסם
בתאריך 27.9.2022 בשעה 23:32, farkash7 כתב:

אנחנו לא צריכים לעשות מארבים ולא נעליים.

יש המון שוטרים שיושבים במשרד, שותים קפה ומשמינים.

אני אם הייתי ראש תחנת חולון מוציא את כל השוטרים מהתחנה להסתובב ברחוב עם נשק כל לילה כל הלילה. מעמיד מחסומים ועושה מה שצריך.

לא משאיר אף שוטר בתחנה פרט לשתיים שיענו לטלפונים של אזרחים כדי לתת לפחות תחושה שעושים משהו גם אם אין מספיק כוח אדם.

המשטרה הזו היא פשוט זבל. לא עושים כלום.

אתה מוזמן להתנדב ולארגן מחסומים. אתה מוזמן להציע להקים משמר אזרחי. אתה מזומן להתנדב לסיירת הפיקוח בעיר שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 2.2.2023 בשעה 21:32, eli7897 כתב:

האם בוצע בסוף kill switch 
יש כאלה שעושים לפי כיוון מספר לחיצות בכפתורים של הגה ורק אז הרכב יניע

השאלה איך עושים את זה 

זה מסקרן מה שאתה אומר כאן 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

אצלי הקודנית מנתקת את משאבת הדלק, לא בדקתי באיזה צורה. המשמעות שבלי קוד אפשר להתניע ולנהוג כמה מטרים. בנוסף הלוח מקשים נשלף מהחיבור לדשבורד ואפשר להסליק אותו. לא כ"כ מעניין אותי כי מדובר ברכב לא כ"כ גניב שגם לא שווה הרבה אבל נראה שיש קצת יותר פוטנציאל כי הגנב נכנס לא רואה קודנית מתניע מתחיל נסיעה ואז המנוע נכבה. ישקיע למצוא למה נכבה? תלוי בסבלנות ובזמן של הגנב.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
בתאריך 2.3.2023 בשעה 20:54, Cerebral Cortex כתב:

אתה מוזמן להתנדב ולארגן מחסומים. אתה מוזמן להציע להקים משמר אזרחי. אתה מזומן להתנדב לסיירת הפיקוח בעיר שלך.

אני לא רוצה להיות מוזמן לשום דבר. אני רוצה שהמשטרה תעשה את העבודה שלה או לפחות תנצל בצורה יעילה ואפקטיבית את המשאבים שלה.
שוטרים שיושבים במשרד בלילה זה לא ניצול משאבים. שוטרים שמסתובבים ברחוב זה כן גם אם הם לא מנעו גניבה אקטיבית יש סיכוי לא רע שחוליה ראתה אותם ולא פעלה.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זוכר את הסצנה מהשוטר אזולאי, שהוא והמשמר האזרחי עושים סיור ברחוב...

בזמן הסיור הוא מדבר בקשר עם המוקד ואומר שהכל שקט כאשר מאחוריו עושים מכה.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...