Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק יזום נגד גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ArikB כתב:

ובכל זאת, גם עם כספת רכבים נגנבים. ראית פעם רכב שניסו לגנוב אותו? לא מצאתי את התמונה שלי אז שמתי תמונה מהאינטרנט אבל אתה מבין את הכיוון. בשביל להניע עוקרים את הסוויץ', לוח מחוונים ועוד פאנלים.

ניסיון גניבת רכב

אני לא יודע כמה זה רלוונטי לגנבות בימנו.

בימנו מגיעים עם מחשב/משכפלים מפתח במקום מניעים עם כפתור ונוסעים.

את הקודן הם מבטלים ברגע כי הם יודעים בדיוק איך ואיפה מתקינים אותם.

בגדול לא נראה לי שמתעסקים עם סוויצים ולא עם עקירות.

2 דקות והם נוסעים משם.

אני לא בטוח ש״גנבי ההייטק״ האלה יודעים איך להתמודד עם מנעול הגה פשוט. יש להם מספיק ״סחורה״ לגנוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לדעתי סעיף אופציונלי בביטוח רכב חדש לדעתי של חדש תמורת ישן (לרכבים בני עד שנתיים)במקרה של גניבה/טוטאלוס, הייתי מציע לבדוק אם יש לך במקיף ואם לא להוסיף.

עדיף בהרבה מאשר להגיע ולמצוא רכב מפורק.

פורסם
לפני 11 שעות, efistr70 כתב:

חשבתי גם על זה, ניתוק של משאבת הדלק ואז יתקעו אחרי כמה מטרים בכביש/צומת ואז ינטשו את הרכב.

בלי משאבת דלק הרכב פשוט לא יתניע. ואם היה דלק במערכת ויתניע, ייכבה תוך כמה שניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לרכב בתקופת האחריות אפשר לשים רק מנעול הגה/הילוכים/דוושות או את כולם. ברגע שנגמרת אחריות אפשר להתעסק עם מערכות הרכב. ניתוק מתוזמן של מערכת הדלק הוא הגיוני, כי הרכב יכבה אחרי זמן קצר והגנבי ינטשו אותו. אגב, רכב שסומן לגניבה- שום דבר לא יעזור.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

לדעתי את המתג צריך לחבר לאחד החיישנים שביטולו יגרמו לעץ חג מולד בלוח המחוונים ברגע שיסובבו את הסוויץ, מי יגנוב רכב עם נורת CHECK ENGINE/TRANSMISSION? 

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא עדיף להחזיק פתק כמו "פקח אני פורק סחורה" , בסגנון
"גנב ? הטיימינג במנוע גמור, משאבת הדלק לא עובדת, והפלאגים שרופים, לא חבל לבזבז זמן? עבור לרכב הבא"

• מצחיק 4
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

במדינה שלנו שום דבר לא יעזור 

הניתוק היחידי שאפשר לעשות ומה גם שיעבוד זה ניתוק הידיים מהגוף של אותם גנבים 

חייבים לעלות שלב ולהתחיל לשמור על הרכוש שלנו בעצמנו כגוף אחד גדול 

שבו מבצעים מערבים על אזורים שבהם יש המון גנבות ופשוט לחתוך לגנבים את הידים 

לפני יומיים ראיתי פוסט של מישהו שהשאיר רכב לגרירה ופשוט גנבו לו גלגלים ועקרו פנסים וואו איך כאב לי ליראות את זה 

והכל תלוי בנו האזרחים הקטנים שיכולים להיות חזקים מאוד .עד אז הגנבים יחגגו עלנו בזמן שאנחנו לוקחים הלוואות לרכב חדש ויש מי שיגנוב לנו כשאנחנו דואגים בלילה .

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אנחנו לא צריכים לעשות מארבים ולא נעליים.

יש המון שוטרים שיושבים במשרד, שותים קפה ומשמינים.

אני אם הייתי ראש תחנת חולון מוציא את כל השוטרים מהתחנה להסתובב ברחוב עם נשק כל לילה כל הלילה. מעמיד מחסומים ועושה מה שצריך.

לא משאיר אף שוטר בתחנה פרט לשתיים שיענו לטלפונים של אזרחים כדי לתת לפחות תחושה שעושים משהו גם אם אין מספיק כוח אדם.

המשטרה הזו היא פשוט זבל. לא עושים כלום.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ראיתי באיזה קבוצה רכב נתקע בצד הכביש. אמר בבוקר הוא יזמין שירותי דרך. שם משולש הכל. חזר בבוקר פירקו לו פנסים. 4 ג'אנטים. מצבר. שברו חלון. גנבים יש בכל מקום.

פורסם

הייתי מנסה לחפש מעגל שמנתק משאבת דלק אחרי עבודה של 20 שניות במידה והמפסק במצב off ככה יסעו כמה מטרים והרכב יכבה באמצע הכביש.

• אהבתי 1
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם בוצע בסוף kill switch 
יש כאלה שעושים לפי כיוון מספר לחיצות בכפתורים של הגה ורק אז הרכב יניע

השאלה איך עושים את זה 

• תוכן חדש...