Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי הכל אזאתן את השנקל שלי.

1. תזמין אנשים שאתה צכיר ורוצה לחגוג איתם. לא רק שזה מצמצם משמעותית את הרשימה אלא גם הרבה יותר נחמד 

2. לך על אוכל מיין סטרים שכולם יוכלו למצוא מה לאכול. אוכל גורמה זה נחמד לחלק מהאנשים אבל אסון לאחרים.

3. אישית מעדיף מקומות שאני בוחר את מזג האויר. עם כל הכבוד לטבע ולגן אם נפלת על יום לח/גום/שרב זה חרא רציני.

4. נגישות גם מבחינת מיקום וגם מבחינת אורחים מוגבלים פיזית. כשמזמינים מישהו חשוב שלא יהיה שונה משאר האורחים. לא לעניין שאורח על כיסא גלגלים למשל יצטרך להיכנס דרך המטבח.

artworks-qPYwJcQPAMSDmat3-ZcV7Ww-t500x500.jpg.2d3af18e5e4e38b3d2e734805c18c59b.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי המלצה על אולם אירוע אבל אני מכיר אחלה צלם

https://he.ionlegarda.com/weddings

אומנם הוא על הצד היקר אבל נראה לי שווה את ההשקעה.

מכיר את הבנאדם מהפודקאסט "בואו נדבר דוגרי"

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 19.8.2022 בשעה 21:51, ניקו פ. כתב:

מצד אחד חברים שהרבה מהם אוהבים אוכל טוב ומושקע, שיעופו על נתח קצבים וכו'. מצד שני הרבה מבוגרים של המשפחה שאוהבים את הבשר שלהם אנטריקוט וול דאן

במקרה הזה למשל יש יתרון בבופה מול הגשה, שם ניתן לעשות עמדה של נתח בקר שלם עם פלטה לצליה נוספת ליד, וכל אחד יוכל לבקש חתיכה עשויה יותר או פחות, וכך גם אנשי המדיום רייר וגם אנשי הוול דאן יוצאים מרוצים.

• אהבתי 1
פורסם

את אנשי הוול דאן בכלל לא צריך להזמין.

אלה יותר גרועים מטבעונים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור בוגר חתונות ותיק, אני אתן הצעה קלה.

הייתי בחתונה של אמריקאים לפני חודש ככה, רשמו שקבלת פנים ב18:00 חופה ב19:00 בדיוק.

עמדו בזמנים בזנט!!!!!!!

חופה נגמרה ב19:45. מנה ראשונה 20:00, מנה עיקרית ב21:00. קינוח ב22:00. מי רוצה להישאר לרקוד? אהלן וסהאלן. המבוגרים נהנו, אכלו והלכו. לא מבין למה מושכים את האנשים כל הזמן עד 22:00 בשביל עיקרית? מה לחסוך מנות???

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בתאריך 17.8.2022 בשעה 19:26, ניקו פ. כתב:

אנחנו זוג ביטוח לאומי, אז לא מעוניינים במשהו יוקרתי

אם זה המצב, תתחתנו ברבנות. בבית כנסת. למה להכניס את עצמכם לחובות כבר בתחילת החיים המשותפים? אח"כ עושים ארוע במסעדה טובה במחיר נורמלי עם מוזמנים שממש בא לכם להזמין וזהו. לא יודע בן כמה אתה אבל אצלי בחבר'ה עד גיל 50 כבר הרוב התגרשו (כולל אני). לא מתכוון לבאס אבל תבדוק טוב את העלויות. החיים ב 2022 יקרים    מ א ו ד. מזל טוב

ועוד משהו קטן, אתה מתייעץ בפורום של רכבים שיש בו יחס גברים לנשים אחד למיליון. זוגתך תתיעץ בפייסבוק בקבוצת "הגשמתי את החלום והוא הציע לי, עכשיו הוא ישלם על זה והכי יקר שיש.." אזש התשובות יהיו קצת שונות לדעתי

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תודה על העצות.

הביטוח לאומי הייתה בדיחה על שרשורים אחרים שרצים פה בפורום. בינתיים אני רק משלם להם :)

הכוונה הייתה שלא באמת מעניין אותנו משהו פנסי, אלא חתונה סטנדרטית. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, eladns כתב:

בתור בוגר חתונות ותיק, אני אתן הצעה קלה.

הייתי בחתונה של אמריקאים לפני חודש ככה, רשמו שקבלת פנים ב18:00 חופה ב19:00 בדיוק.

עמדו בזמנים בזנט!!!!!!!

חופה נגמרה ב19:45. מנה ראשונה 20:00, מנה עיקרית ב21:00. קינוח ב22:00. מי רוצה להישאר לרקוד? אהלן וסהאלן. המבוגרים נהנו, אכלו והלכו. לא מבין למה מושכים את האנשים כל הזמן עד 22:00 בשביל עיקרית? מה לחסוך מנות???

אני לא מבין מה פשר ההשוואה?

באמריקה נהוג משהו אחר, יש קוקטייל, קבלת פנים שמגישים בה שמפניה וזה נטו למינגלינג

אצל ישראלים רוצים לאכול עוד ועוד ועוד כי באים רעבים מהעבודה

אצל צרפתים חופה 50 דקות, אז גם אצלו נעשה ככה? מי קבע שזה נכון?

אצל בוכרים הדיג'יי בכלל לא רלוונטי, כי יש זמר בוכרי, מבחינתם שהדיג'יי ינגן 20 דקות וכל השאר זמר

כל מגזר והמנהגים שלו

הוא לא אמריקאי והקהל שלו לא אמריקאי וזה לא רלוונטי בכלל.

קהל ישראלי רוצה קבלת פנים עשירה באוכל.

למה לא עושים חופה ב 20:00 ? כי אנשים לא יגיעו ב 20:00,

ואלה שיגיעו בזמן חופה יהיו רעבים בטירוף ובמקום לרקוד בחלק הראשון הם יאכלו את הקרפציו ואת הצלחת של הקרפציו כי זה לא מספיק ל 12 איש בשולחן

רוב העצות פה לא באמת יועילו לו בשום דבר. חתונה ל 50 איש בוילה, חופה ב 20:00, חתונה ברבנות.

עזבו את הבנאדם.

נתתי לך כיוון לגני אירועים שיכולים להתאים לך, חלק מהם יהיו יותר לטעמך, חלק פחות, אחד מהם בטוח יפגע בול

תרצה להגדיל את התקציב, אמליץ לך על מקומות יותר וואו

אני עושה את זה 20 שנה ונותן פה טיפים ששווים המון כסף. מה שתיקח תיקח

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדיוק מה שאמר טרנספורטר!

שלא תעז לחשוב אחרת מהעדר

שלא תעז להפעיל שיקול דעת עצמאי ולהחליט מה נכון לך ומה לא

שלא תנהה חלילה אחרי רעיונות אחרים שהם קצת פחות מיינסטרים

אתה חייב להתחתן בדיוק כמו מיליון זוגות לפניך ועוד מיליון אחריך, עד שאולי יבוא מושיען של ישראל ויגאל אותם מהטמטום המוחלט הזה

באמת, איך אפשר לשמוח בלי לשפוך 300,000 שקל, להחריש את האוזניים ל200 דודים שמקללים את הרגע שהגיעו, ולהאביס 400 איש באנטריקוט?

ולא לשכוח את הקונפטי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בתאריך 17.8.2022 בשעה 21:48, itaysamurai כתב:

קבל כמה טיפים מהזקן הימני מבין השניים שבחבובות (השמאלי זה @discoTD5).

אני בקושי זוכר מה היה כשהתחתנתי, וזה היה כמעט לפני 20 שנים, ירחם השם.

אין לי מה לתרום לדיון, ואני מאחל לזוג הצעיר אושר ואהבה ושמחה, ושיצליחו לקנות דירה בישראל, ולגדל כאן ילדים.  

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל מזל טוב.

אני וזוגתי מתחתנים בעוד פחות מחודש, הכיוון שלנו היה לגני אירועים ואחרי בדיקה של משהו כמו 10 מקומות+- ,החלטנו לסגור ב"הנחלה" בבית עובד,שאומנם לא היה הזול בחבורה, אבך נתן את ההרגשה של התמורה הטובה ביותר.

לרשימה מעלה השתרברב אולם אחד, "היער"  בחדרה שממש התלהבנו ממנו, והסיבה יחידה שנפסל הייתה על המיקום.

הנקודות שאני יכול לצין מהחיפושים:

1. התחלנו בסוף פברואר לחפש תאריך פנוי לחודש ספטמבר+- , בכל המקומות שבדקנו היו ימים בודדים פנויים, אותו דבר ראיתי אצל אחי הקטן שהתחיל לחפש שנה קדימה, לא הייתי מתמהמה עם החיפושים.

2. כל המקומות שבדקנו קיבלנו טווח מחירים למנה של 380-420~ , לא כולל ימי חמישי

3. אם יש אופציה תבדוק רכישה של פריטי הלבוש (מחו"ל, את החליפה שקניתי בארץ מצאתי בBOSS גרמניה ב60% פחות ממה ששילמתי, נעליים הזמנתי מאמזון איטליה בפחות מחצי מעלותן בארץ (המחיר כלל מיסים ושילוח אקספרס), .

4. שאר הקשקשת לחתונה, כדאי להשוות מול הארץ, לדו'ג כפכפים ורעשנים לא מצאתי סיבה להזמין מחו"ל, מניפות ועוד כמה קשקושים כן.

5. ספקים- ממה שאנחנו ראינו, רוב בעלי ניסיון/שם/וואטאבר תקרא לזה דיי ישרו קו מבחינת תמחורים, אם אתה רוצה להוזיל (חיסכון של שליש עלות) לך על החברות שמשווקות חבילות עם אנשים פחות מוכרים.

6. לדעתי מנהל אירוע מטעמך זה מאסט, רק בשביל הניהול של הערב עצמו במקום להטיל את התפקיד על בני משפחה.

מניח שלאחר האירוע עצמו יהיו לי עוד תובנות :)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...