Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בעד להחליף את רכבי, ורוצה למען האמת לעבור להיברידי שנתון 2017-2018 (במקרה שלי או קיה נירו או יונדאי איוניק)

עכשיו מתעוררת בי שאלה קשה מאוד,

האם לקנות כבר עכשיו רכב כזה (בערך בעלות של 65-75),

או שמא לחכות שיבוא כבר הגואל הזה שיביאו רכבים לארץ ולא יהיו עיכובים כמו שאומרים?

ואם כן עד מתי משוערים העיכובים שגורמים לרכבים להיות יקרים מנשוא?

תודה רבה!!

פורסם

המצב יישאר ככה לפחות עוד 3 שנים אז אל תצפה למשהו .... עדיף תקנה עכשיו

אני עובד בתעשיית השבבים אז אני יודע על מה אני מדבר

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, hagai_al כתב:

המצב יישאר ככה לפחות עוד 3 שנים אז אל תצפה למשהו .... עדיף תקנה עכשיו

אני עובד בתעשיית השבבים אז אני יודע על מה אני מדבר

ממש תשובה מבפנים כמו שאומרים.

למרות שקראתי איפה שהוא שזה הולך להסתיים לקראת סוף 2022,

אתה מבין אחרת אני מבין, נכון? אם אפשר טיפה בהרחבה, יעזור לי מאוד.

תודה!

פורסם

זה לא תשובה מבפנים ממש כי מן הסתם אני רק עובד במפעל שבבם אני לא מנהל המפעל .. כמובן שלא יעדכנו בדברים כאלה את העובדים ואפילט לט את המנהלים. אבל זה רוח הדברים כפי שאני רואה אותם.

כרגע יש עוד 3 שנים עד שבכלל יסייימו לבנות את המפעל החדש של אינטל  . וגם עוד מפעלים שבונים בטאייואן של חברות אחרות גם אותם ייקח עוד 3 שנים לבנות 

גם אחרי הבניה לוקח עוד שנה של הרצה אז לפ כל זה כנראה שהמצב יישאר ככה לפחות למשך 3 שנים

• מעניין 1
פורסם

רכב קונים כאשר יש בו צורך.

לא הייתי מסתמך על הנבואות של חגי - הבסיס להן לא ברור, וחוץ מזה, רכב זה לא רק צ'יפים.

לכן בדוק האם הרכב הקיים מתאים לצרכיך, מה ההבדל (טכני וכלכלי) בינו לבין הרכב שאתה רוצה לרכוש ואז קבל החלטה. ותביא בחשבון שהרכב שתקנה, במיוחד אם הוא משומש, הוא חתול בשק, ותיקון משמעותי אחד יוכל לקזז את כל החסכון בדלק של כמה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

רכב קונים כאשר יש בו צורך.

לא הייתי מסתמך על הנבואות של חגי - הבסיס להן לא ברור, וחוץ מזה, רכב זה לא רק צ'יפים.

לכן בדוק האם הרכב הקיים מתאים לצרכיך, מה ההבדל (טכני וכלכלי) בינו לבין הרכב שאתה רוצה לרכוש ואז קבל החלטה. ותביא בחשבון שהרכב שתקנה, במיוחד אם הוא משומש, הוא חתול בשק, ותיקון משמעותי אחד יוכל לקזז את כל החסכון בדלק של כמה שנים.

איך בודקים זאת?

ע"י בדיקת רכב לפני קניה?

פורסם

נתחיל בשאלה הראשונה שלך. הבסיס הוא הגדרת הצרכים שלך: כמה אנשים יסעו ברכב, כמה מטען תוביל, כמה ק"מ תסע בשנה ובאיזה דרכים.

השאלה הבאה היא מה הרכב שברשותך כעת ומה מצבו.

לגבי בדיקה במכון - זה השלב האחרון בבחירת רכב. בראש הפורום הזה יש שרשור של קישור לשרשורים נעוצים, ממליץ לך לקרוא וללמוד אותם. ולהביא בחשבון שגם בדיקה במכון אינה סגורה הרמטית.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין לך בעיה לחכות - לדעתי תחכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...