Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו phev

2013yeho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד לפני קנית נירו phev 2021, lx, מליסינג. 19500 קמ. 

מחיר שדורשים 140000 שח. 

מה אומרים? 

מכל הבירורים שערכתי חווית נהחגה לא תהיה פה אבל מבחינת אמינות וחסכון אין לה מתחרים בסגמנט הזה. 

אודה לחוות דעת ולחלופות. 

פורסם

הייתי היום עם חבר שתדלק אחרי כ1800 קילומטר על טנק אחד כך שבחיסכון זה הרבה (יש לציין שהוא נוסע כ3500 קילומטר בחודש)

ולגבי אמינות מצב הכבישים ושוק יד 2 שלה מדבר בפני עצמו

פורסם

אני מחזיק אחת כזו כבר שנה ו5 חודשים (ו80K ק"מ+)
אכן מרווחת חסכונית מאוד וסה"כ נעימה לנסיעה,
סחיבה סבירה (לא משהו מיוחד לחיוב או לשלילה), מאובזרת היטב

פורסם

פות"ש - האם יש לך אפשרות לטעינה?
והאם אתה יודע למה הרכב נמכר בשלב מוקדם כל כך לרכב ליסינג? (לרוב נמכרים אחרי שלוש שנים ועשרות אלפי קילומטרים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 5.8.2022 בשעה 07:19, meir_gi כתב:

אפשר לשאול איך האמינות אחרי יותר מ 80000 ק"מ? 

כרגע הכל תקין (לא הוחלפו ברקסים עדיין), ועובד מצויין
מה שכן לדעתי הקלאצ'ים מתחילים להחליק, אבל מציין שעל הרכב שלי יש 6 נהגים 2 מתוכם נהגים "צעירים"

פורסם

תודה.

לא היו תקלות מינוריות כמו בלם יד חשמלי, מיסב הגה רועש, לחצן פתיחת דלת מבחוץ, מנוע חלון חשמלי, לחצני חלונות חשמל וכו.....?

מתייחס לדברים מינוריים, אבל מטרידים.

• תוכן חדש...