Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD מגיעה לארץ

vadim6385
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, vadim6385 כתב:

איך האוטו הרומני שלך? כבר עשית חורים בגג לאוזניים, וחימום שמשה אחורית כדי שיהיה נוח לדחוף?

הרומנים שלי ניסו לגנוב את האוטו,

שכרתי 2 רוסים מלאדה שיבואו לשמור עליו,

כרגע זה אוחז שהרומנים גנבו רוסי אחד,

נשארו 2 ליד האוטו,

אם יש למישהו רעיון איך להתמודד עם הידים הגדולות של הרומנים אשמח מאוד,

הדבר היחיד שהם הצליחו לגנוב לי אולי כבר בארץ המוצא זה את הפתח של הגלגלים,😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אני אוהב את העיצובים של הרכבים הסיניים, זה נראה כמו מכוניות ממשחקי מחשב שלא קיבלו אישור להשתמש במכוניות "אמיתיות" של מותגי רכב, אז הם עושים משהו שנראה קצת כמו וקצת לא...

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 07:15, Uri-G כתב:

באופן כללי כל סין בתנופת רכבים חשמליים ובעיקר לצרכים מקומיים בגלל זיהום האוויר הגבוה בערים.

ובגלל חוסר מגבלות/תקנות לזיהום אוויר, איכות סביבה, תנאי העסקה לעובדים וכו'

לא סתם כולם פותחים מפעלים בסין.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא פורסם עדיין. אני מהמר שיגמרו את המלאי ברגע שיהיה אפשר להרשם לתור.

לאוטו הזה יש חסרון בולט של טעינה איטית (גם ביתית וגם DC), אבל אם באמת יעלה כמו הג'ילי, יהיה להיט!

פורסם
לפני 10 שעות, המהיר הזהיר כתב:

מישהו כבר יודע מה הולך להיות המחיר של הatto 3?

https://www.ynet.co.il/wheels/article/rkwb8pxjs

ציטוט
  • מנוע, הנעה: 204 כ"ס, הנעה קדמית
  • קיבולת מצבר, טווח נסיעה: 60.5 קוט"ש, 420 ק"מ
  • זינוק ל-100 קמ"ש, מהירות מרבית: 7.3 שניות, 160 קמ"ש
  • טווח נסיעה: 420 ק"מ
  • מחיר משוער: 150 אלף שקל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני אישית לא הייתי קונה רכב סיני כרגע.

מבחינת האיכות הם עדיין לא ברמה לא רק של רכבים יפניים וקוריאניים, אלא גם אמריקאים וצרפתים.

אולי יגיעו לשם עוד 4-5 שנים, אבל כרגע הם עוד לא שם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 שעות, gollu כתב:

מטורלל? פרט הסבר ונמק. מעניין מה דעתך על מי שקונה טויוטה יאריס קרוס ב135...

מכיר מישהו שרכש רכב סיני חשמלי, לא זוכר את המותג. 

מבט אחד מתחת למכסה המנוע ומספיק להבין שהסינים עוד לא הגיעו לרמה מספקת מבחינה בטיחותית. ריתוכים בשלדה שילד בכיתה י״ב בתיכון טכנולוגי יודע יותר טוב. 

בוא נגיד שלא הייתי רוצה להיות מעורב בתאונה ברכב כזה. וככלל, מנסיוני לאורך השנים, מעולם לא היה לי ניסיון טוב עם מוצרים סיניים. תמיד יש משהו דפוק בהם.

ולפני שהחכמולוגים קופצים ואומרים ש״הכל מיוצר בסין״ - יש הבדל בין תכנון והנדסה במקום מסוים וייצור בסין, לבין תכנון והנדסה בסין וייצור בסין.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 31 דקות, Fraysa כתב:

ולפני שהחכמולוגים קופצים ואומרים ש״הכל מיוצר בסין״ - יש הבדל בין תכנון והנדסה במקום מסוים וייצור בסין, לבין תכנון והנדסה בסין וייצור בסין

זה בדיוק מה שאנשים לא מבינים - אין בעיה עם ייצור סיני, יש בעיה עם תכנון סיני. הוא עדיין לא שם.

תמיד נתקלים בקומבינות מוזרות ועבודה שניראית חובבנית, אפילו במוצרי היי אנד שלהם.

אולי תכנון סיני יהיה ברמה עוד כמה שנים. למרות שבמדינה דיקטטורית - לא בטוח. כמו שקלארקסון פעם אמר - כדי לייצר מכוניות טובות, סין צריכה לוותר על קומוניזם.

זה פחות בעייתי בטלפון שעולה 800 שקל או שעון שעולה 300, כי יידפק אז תזרוק ותקנה חדש.

זה יותר בעייתי ברכב שעולה 150 אלף שקל.

• אהבתי 1

פורסם

המדינה עדיין שולטת שם בהכל.

גם מה שעל פניו פרטי, לשלטון עדיין יש בעלות חלקית על החברה.

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

זה בדיוק מה שאנשים לא מבינים - אין בעיה עם ייצור סיני, יש בעיה עם תכנון סיני. הוא עדיין לא שם.

תמיד נתקלים בקומבינות מוזרות ועבודה שניראית חובבנית, אפילו במוצרי היי אנד שלהם.

אולי תכנון סיני יהיה ברמה עוד כמה שנים. למרות שבמדינה דיקטטורית - לא בטוח. כמו שקלארקסון פעם אמר - כדי לייצר מכוניות טובות, סין צריכה לוותר על קומוניזם.

זה פחות בעייתי בטלפון שעולה 800 שקל או שעון שעולה 300, כי יידפק אז תזרוק ותקנה חדש.

זה יותר בעייתי ברכב שעולה 150 אלף שקל.

פוסט מלא כ"כ בהכללות לא ראיתי בחיי. מישהו פעם קנה משהו סיני וזה היה נראה לא טוב...

תקרא קצת על טכנולוגיית הסוללות של byd מה עוד החברה מייצרת, כמה זמן קיימת. 

עד שהאוטו לא יהיה על הכביש שנה שנתיים באמת לא נדע מה הבעיות שלו לעומק. אבל יש כל כך הרבה פלופים מיצרנים אירופאים, אמריקאים וקוראנים, שאני לא ממש רואה את ההבדל.

פורסם

byd זו לא חברת צעוצעים . זו חברה רצינית מאד בסין ואיכות ייצור שלה לא פחות טוב מזה של טסלה. היא לא מתחרה בגרמנים אז מן הסתם אין לה יכולת ייצור של גרמנים אבל אם לכולם טסלה מספקת אז אין סיבה שגם byd לא תספק.במחיר של 300 אלף עבור ג'יפ בגודל של x5 עם 500 כוח סוס סהכ הגיוני שהוא לא יהיה בנוי באותה רמה. לעומת זאת אם הם יבנו רכב תואם איכות בניה כמו במוו אז סביר להניח שכולם יקטרו למה סיני עולה 600 אלף.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...