Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע בסביבות ה-30,000 ק"מ בשנה,

הנסיעות הן רוב הזמן מאיזור עמק חפר לתל אביב, יוצא בבוקר לפני הפקקים, וחוזר כשהם מתחילים.

6~ פעמים בשנה נוסע לאילת.

רוב הזמן נוסע לבד, אני 1.90.

בשנתיים האחרונות נוסע עם טידה 08 שבחצי שנה הקרובה תוחלף.

התקציב שלי הוא 30,000, גמיש בכמה שקלים בודדים.

מעדיף את הקיה בגלל האמינות, אבל לא מבין יותר מדי

פורסם

שתיהן טובות. הייטי נוחה יותר ונעימה/מהנה יותר לנהיגה. המנוע שלה עם זמינות עדיפה של כח, ירגיש חזק יותר קרוב הזמן. 

בסול כדאי להעדיף את הדור השני שלה (מ-2014 כמדומני) - היא מצויידת בגיר אוט' פלאנטרי עם 6 הילוכים שתורם לחיסכון בשיוט. הייטי מגיעה עם גיר ידני או גיר רובוטי כפול מצמד שיצריך בסבירות גבוהה החלפת מצמד מתישהו (עלות החלפה במוסך מתמחה כ-3k ש"ח). המנועים של שניהם אמינים. בזה של הייטי נקודת החולשה היא משאבת המים. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 12 דקות, menir1 כתב:

בזה של הייטי נקודת החולשה היא משאבת המים

הייתי מוסיף עוד נקודת חולשה לגיר - המכטרוניק.

בדגמים של הדור הראשון של גיר ה-DSG (עד 2015) - ישנה סבירות יותר גבוהה שגם המח הנ"ל ישבוק חיים - ואז זו הוצאה כבדה של כ-8000 ש"ח למכטרוניק חדש, או כחצי מזה למשופץ שיחזיק יחסית מעט זמן.

הייטי מאד מיוחדת וכיפית, איכות הרכבה גבוהה, מסוגלת בכיף לשרת אותך גם אחרי גיל 15, ויותר בטיחותית במבחני ריסוק - חשוב בייחוד ברכב שמשרת כזה ק"מ גבוה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...