Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שאפשר לישון בו 2 אנשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אגב

בדקת מחירי השכרה בתקופת אוגוסט

ב300 ליום אולי אפשר לשכור פיאט 500

צילומסך מהרץ לדוגמה

image.thumb.png.ee76c068ed60a4c832132a8b98e4210c.png

עריכה אחרונה על ידי YULI1
פורסם

המחירים באוגוסט בהחלט מטורפים, אם כי לאחרונה ראיתי שהרץ די יקרים (בעבר היה טוב יותר ממה שאני ראיתי).

כדאי לבדוק עוד חברות. לאחרונה ראיתי מחירים יחסית סבירים באלבר.

לפעמים לסוכנים יש מחירים טובים יותר.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אני 1.90 ישנתי בפריוס דור 3 בלי בעיה של מקום, התא מטען גבוה והכסאות ישרים עם זוית עדינה, אבל זה יתאים רק לאחד במידות שלי

רכבי סקודה טובים בתא מטען גדול

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם (נערך)

האמת כן בדקתי בחברות השכרה 

המחירים אש  לא יודע למה  הרי תכלס אף אחד לא כאן ביולי אוגוסט ...

נראה לי שעדיך לקחת כבר חדר במלון זול ב 500 שח ללילה וזהו

מה גם שהתכנון הוא לישון עם מזגן והדלק יקר פחד  

אשמור את החלום שלי לזמנים זולים יותר כאן במדינה

https://car4rent.co.il/car-rental-compare-prices/

נראה לכם הגיוני המחירים כאן או שזה לא עדכני

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם

לפות"ש: אוקטביה סטיישן מתאים לדעתי. בארץ לא נדמה לי שתמצא בהשכרה.

אף פעם לא ישנתי ברכב בשכיבה כתכנון, זו לא שכיבה נורמלית (אלא אם זה קראוון וכד'). קרה שישנתי במושב הנהג כמה שעות בכדי לא לשלם 100 יורו ללילה ליחיד.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

פות"ש - די להתכלב. יש בארץ מספיק צימרים\מלונות\אכסניות זולים שיהיו הרבה יותר נוחים ממושבי רכב ואפילו אוקטביה סטיישן עם מושבים מקופלים (כן, לדבר הזה נפח עצום  וכאשר שכרתי כזה חשבתי לעצמי "למה לשלם למלון"). לישון עם רכב מונע זו סכנה שבשום אופן לא כדאי להתקרב אליה - מהזמנה לגניבת הרכב וחטיפה שלך ועד חנק מגזים רעילים שיחדרו לחלל הרכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכרנו אופל זפירה באיטליה, וניסינו (זוג) לישון בה.

מאוד לא נוח,  דברים בולטים, חסר בידוד: תרמי, אקוסטי ואופטי.

עדיף לשכור רכב+חדר, או קארוון.

פורסם (נערך)

תקשיב לספריאל. הוא מבין בטיולים חסכוניים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

פות"ש - די להתכלב. יש בארץ מספיק צימרים\מלונות\אכסניות זולים שיהיו הרבה יותר נוחים ממושבי רכב ואפילו אוקטביה סטיישן עם מושבים מקופלים (כן, לדבר הזה נפח עצום  וכאשר שכרתי כזה חשבתי לעצמי "למה לשלם למלון"). לישון עם רכב מונע זו סכנה שבשום אופן לא כדאי להתקרב אליה - מהזמנה לגניבת הרכב וחטיפה שלך ועד חנק מגזים רעילים שיחדרו לחלל הרכב.

למה זה יותר גרוע מסתם נסיעה ארוכה?

פורסם

כי בנסיעה ארוכה אתה לא ישן, אתה ער לריחות, אתה שם לב לכך שאתה הופך ישנוני, אתה עוצר מדי פעם ויוצא מהרכב ואז הוא מתאוורר. וכאמור, הגזים הם רק סכנה אחת.

חוץ מזה, יש תקנה 74 (ב) האוסרת חניית רכב מונע כשאינו מושגח. אני בספק האם כאשר אתה ישן אתה נחשב למי שמשגיח על הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, הבנתי את התיאוריה.

אתה מכיר מקרוב סיפורים כאלו?

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

דבר אחד לא הבנתי - או שאני סתם קשה קליטה. הטיול פה בארץ הקודש? ואם כן, אז איפה בערך? צפון? דרום? מרכז?

אנחנו במדינה קטנה, אפשר תמיד להזמין מקום בקמפינג זול, לסדר אוהל זוגי, ולצאת משם לטיולי "כוכב" אפילו בלי לפרק את האוהל. על הדרך זה יאפשר לשכור את האוטו הכי זול שיש, מקטגוריית מיני כלשהי.

אתה יודע מה? עם החיסכון של אוטו קטן תוכלו אפילו לשדרג לגלמפינג, באיזו חושה ממוזגת...

אגב, תלוי במיקום ובמזג האוויר וביתושים, אפשר גם בלי אוהל, רק שק"ש ומזרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

ב204 גם היה טריק כמו בטווינגו. והאמת, המושבים רחבים כמו מיטה...

PEUG_08[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...