Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורקינט חשמלי עד 2500 ש״ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש קורקינט לנסיעה של 5 קילומטר, בעיקר מישור וירידה, משקלי 80 קילו.

מנה שראיתי יש את שיאומי s1 ומעט יקר יותר Segway f25e.

היתרון בסגוואי זה צמיגים גדולים יותר, וניתן  לעלות עליות בזוית של 10 מעלות, בשיאומי לא מצוין.

יש עוד דגמים שפיספסתי? או דגמים שמאוד שווה לעלות מעט את התקציב?

יש חנויות מומלצות בתל אביב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

שימוש בכלי כזה, זו התגרות אמיתית בסכנה. אולי מדובר כאן בנסיעה בשבילים ונתיבים בטוחים יחסית, נו שוין- חצי בסדר.

אני הייתי בוחר בכלי שהיצרן מספק נתונים טכניים מפורטים  , יבואן שמחזיק חלפים זמינים עם נציגות קרובה אליך.

כתבת שהדרך מישורית ובירידה, מה קורה בדרך חזור.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

בבוקר לוקח אותו להסעה שלוקחת אותי לעבודה, ההסעה כמה מטרים מהבית.

בחזור בגלל שהיא עושה סיבוב ענקי עד התחנה שלי, מעדיף לרדת לראשון ולנסוע הביתה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המלצה אישית, רד מהצעצועים.

לאחר שנים רבות עם קטנוע 50 סמ"ק ששימש אותי בתוך העיר החלטתי לעבור לקורקינט חשמלי. כמוך, בקטנה. קילומטר או שניים ביום.. הלכתי על השיאומי כי זה מה שהיה נפוץ בזמנו (זה היה לפני 3 שנים).

מהר מאוד מצאתי עצמי עושה איתו את כל הסידורים בתוך העיר. אם זה לבנק, לקניות, לאסוף חבילה מהדואר.. בקיצור, כלי סופר יעיל.

באיזשהו שלב החלטתי להשתדרג וקניתי את הכלי הכי קיצוני שהיה לשוק להציע (גלגלי שטח גדולים, סוללה 48V/21A מנוע 1000W, שיכוך מלא טווח של 50 ק"מ ומהירות סופית של 55 קמ"ש).

את הקטנוע מכרתי מזמן, הכלי הזה עושה הכל  ברדיוס 15-20 ק"מ מהבית.

לכן, תחסוך מעצמך את העינוי של הכרכרות בטווח 1000-3000 ₪ ותכפיל את התקציב כבר עכשיו. אפילו רק עבור הבטיחות שהכלים הרציניים יותר מציעים.

בדיעבד, אחרי המעבר קשה לקלוט כמה מסוכנים הכלים הקטנים. גם הגב מרגיש הרבה יותר טוב.

בזמנו גלגלי 12" לא היו נפוצים כ"כ. אבל היום אם הייתי חושב להחליף זה כנראה היה לסקוטאייר Road king.

דבר נוסף, חשוב חשוב חשוב(!) לקחת את הכלי הזה ברצינות. קסדה 3/4 לכל הפחות, מעיל רכיבה, כפפות, נעליים סגורות, תאורה ביום ולרכוב על הכביש בכפוף לחוקי התנועה. עם כל היתרונות צריכים לזכור שדו"ג יודע לנשוך ויכול להיות גם דיי מסוכן.

בהצלחה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 2 דקות, Muzic4Ever כתב:

ומהירות סופית של 55 קמ"ש).

לפני 2 דקות, Muzic4Ever כתב:

בכפוף לחוקי התנועה

רק לציין שכלי שמגיע למהירות כזו אינו חוקי בעצמו (לא שיש אכיפה).

פורסם

הכלי מוגבל למהירות 25 קמ"ש דרך הבקר. אבל עוצמת המנוע מאוד מסייעת בעליות ובדרכים לא סלולות.

כמובן שאפשר להסיר את ההגבלה בכל רגע, אבל אין צורך לרוב וזה גם דיי מפחיד להגיע למהירות כזו עם כלי של 25 ק"ג וגלגלי 10".

• אהבתי 2

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מעבר לרכיבה על הכלי אתה מתאר תרחיש של להעלות אותו לאוטובוס, לסחוב אותו למשרד ובחזור אותו הדבר. בדוק גם משקל ונוחות העמסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נוחות ומשקל - s1 של שיאומי, 12 קילו ועוצמה טובה למי שלא מחפש להשתגע. גם הטווח סביר.

שוקל קצת יותר ונותן יותר טווח ויותר כח - segway g30 II, המחיר 3000 עגול, קצת מותח את התקציב, אבל מכשיר מעולה. חזק מאוד ובליגה של הגדולים, אין צורך לשלם יותר.

לא לקנות איינוקים ולא את כל הסיניים מסביב.

אחריות גם לא רלוונטית.

דעתי על הכלים הגדולים והמגושמים- זה כבר הופך להיות מעמסה מאשר קורקינט קל ונוח, יהיו מהירים ככל שיהיו, כשאני עם השיאומי מקפל ברכבת וזורק איפה שאני רוצה, סוחב אותו איתי במדרגות ורואה את החבר'ה עם הכלים הגדולים מתקשים למצוא לו מקום כשהרכבת עמוסה וממתינים למעלית ונמנעים מלקפל אותו ולסחוב, אני מבין שזה הופך לסוג של אופניים/מיני קטנוע, לטוב ולרע.

כל מי שאומר לך "קורקינט זה רע"- עדיף שיעיד מניסיון אישי. אני עם שיאומי מ 2017 עוד כשאף אחד לא הכיר. זה כלי פנטסטי. לא מדמיין את עצמי בלי זה. 

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...