Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה PO403 כריזמה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נסרק אצלי קוד הנ"ל PO403, לפי הבנתי מדובר על השסתום ה egr, על פי המוסך, לא ניתן למצוא אחד כזה, כריזמה שנת 2002.

גם אני קצת מתקשה למצוא משהוא חליפי.

האם אפשרי לסדר את השסתום? או שאפשר למצוא אחד כזה?

אני מבין שלנסוע ככה, זה בסופו של דבר יגרום לזיהום אוויר,עלית צריכת דלק, וקושי לעבור טסט

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מצאתי לך אחד, לא זול לצערי:

https://www.ebay.com/itm/254908956039?epid=1122777802&hash=item3b59c1fd87:g:7c4AAOSwP0Rg37ax&amdata=enc%3AAQAHAAAAoB2FOVSGEM14Vyyzb2WaZbiPqqgK3d%2FIJAGYenbA%2FKOwyb8YDsVVyhILXFR29T9vOI54nnzGLQU5atRm9a1GhUXAwJZWG5yCdsbdz1U0utOd9LjPqx5Yecd8Hjhh%2BQdsF7ZAna%2BYczzgtICrpP8SGqdnXzNsaQ2NTtUKPwtDaVXR9Ub9Cx5KZxmijQ3%2BBuc9eM0gef7l%2BdP1eJwXpAQyqvQ%3D|tkp%3ABk9SR5Lz4PjCYA

לפני שאתה רץ להזמין, בתחתית שך העמוד יש מק"טים תואמים, ושלך בינהם, אני הייתי מנסה לבדוק את הזמינות של המק"טים האחרים, אולי שם המצב יותר טוב:

image.png.043cc317e5bcd57bdc5f3369cd4d013a.png

כבר חתמתי...

פורסם

תודה

אני מניח שמירא'ג, ככה קראו לכריזמה בארצות הברית?

זה לא זול וגם לא היסטרי. המקורי החזיק 20 שנה.

אני עוד בודק אולי אוכל להשיג מפירוק גם, אם לא אזמין את זה.

תודה

יאריס 2005

פורסם

מיראז' היה לנסר אם זכור לי, אבל לפי ריבוי המק"טים והכל השותפות עם קרייזלר, כנראה זהה לכריזמה כי נושא את אותו המק"ט של היצרן

כבר חתמתי...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב החלק הוזמן והגיע. עלה כולל מיסים 220 דולר.

השתחרר בלי בעיות ובלי דמי אחסנה

הורכב היום בנירון מוטורס חדרה(מוסך יבואן), מנהל המוסך הסכים בלי בעיה להרכיב את החלק שאני הבאתי, ברגיל אמר שהוא לא מסכים, למרות החוק שהוא מודע לו, כי זה הרבה פעמים סיבך אותו. אבל אני שם שנים ותמיד בואו לקראתי.

החלק הוחלף, נוקתה גם המצערת על הדרך.

גם את תחזור הנורה, נראה מה יהיה. הרכב נוסע חלק ועובר טסט בלי בעיה, טפו טפו טפו.

ועוד משהוא, לא לקחו לי שקל על כל ההחלפה ומה שעשו, הרכב תפס ליפט למשך שעתיים

• אהבתי 1

יאריס 2005

• תוכן חדש...