Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה הבנת שגרניק לא בריא?

גם שיהיה לך ppf זה לא אומר שאתה יכול לשטוף איפה שבא לך ואיך שבא לך

גרניק לא עושה שום נזק לרכב בשימוש נכון.

פורסם

נסה רחיצה ידנית בפתח תקווה - "הרחיצה שלי" ובקש שישמשו בכפפה ( יש להם נטיה לעבוד עם מטאטא על רכבי הליסינג ששוטפים אצלם) , הם משתמשים בחומרים של סונקס . 

אני שוטף אצלם מידי פעם , את רכבי המשפחה. (את שלי רק אני שוטף 😊)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה שטיפה, לא דיטיילינג.

וככל הזכור לי לא עובדים שם עם ג'ילדה על מכוניות ממותגי יוקרה. 

על פיקנטו ליסינג אולי (גם מטאטא) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

זה שטיפה, לא דיטיילינג.

וככל הזכור לי לא עובדים שם עם ג'ילדה על מכוניות ממותגי יוקרה. 

על פיקנטו ליסינג אולי (גם מטאטא) 

לי זה נראה כמו גילדה

זה בטח לא מגבת מיקרופייבר

אפשר המלצה על מקום באיזור המרכז שעושה את זה כמו שצריך ? 

פורסם

אם ככה אז אני מסיר את ההמלצה 😐

ככל הנראה כדאי שתלך על דיטלרים .

פורסם

מחרים לדוגמא אצל זאוס בפתח תקווה.

פורסם (נערך)
בתאריך 27.6.2022 בשעה 12:38, zaf כתב:

אני מוכן לשלם מחיר כזה פעם בשבועיים

אבל שוב

אני מדבר על שטיפה וייבוש

אפשר לוותר על וקס ודברים אחרים שהם עושים שם

נטו לשטוף עם גרניק בצורה נכונה ולייבש

שם הם הוסיפו דברים כדי לנפח את המחיר

אגב פוליש ב 1700 נראה לי תקין לגמרי

אני הכרתי 1500

עוד 200 בשביל מקום טוב לא נמות מזה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
בתאריך 27.6.2022 בשעה 12:38, zaf כתב:

מישהו יכול להסביר לי מה זה פוליש שלב 1 ומה זה שלב 3?
לא מכיר שלושה שלבים. הפוליש שאני מכיר זה שטיפה של הרכב עם שמפו ווקס פרי, איירון או טאר רימובר, פלסטלינה, פוליש, IPA ו-COATING, בסדר הזה, מה הם עושים שזה מצריך קפיצה משלב 1 ל3, קפיצה של 700 שקל.

פורסם

שלבי פוליש תלויים בעומק השריטות על הרכב, כלומר אם הסווירלים עמוקים מאוד ודרושים כמה מעברים כדי להסיר אותם.

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...