Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.
אני מעונן לקחת עימי חבר ילדות הלום קרב, לטיול רגוע של זקנים, באלפים של שוויץ בחורף, ינואר 2023.
הבחור נפגע באחת הפעולות הצבאיות לפני כמה עשרות שנים, שנינו יצאנו ממנה בשן ועין ומאז קצת קשה לו להתאושש, אני נמצא לצידו רוב ימי השבוע ומנסה לתמוך איפה שאני יכול.
בעצת אנשי מקצוע, בהחלט הומלץ לנפוש קצת והאזור והעונה שנבחרו רשומים מעלה.
נכנסתי לצ'אט מול החבר'ה באתר myswitzerland והתאכזבתי. הייתי ממש צריך לחלוב את המידע. חיכיתי יומיים ושוב בצעתי שם צ'אט, מוודא שמדובר בנותן שירות אחר ושוב התאכזבתי. החבר'ה שם ממש עושים טובה.
מהמעט שאני יודע, ניתן לעלות על רכבת בעיר כור (Chur) ולנסוע למשך ימים בודדים עד שמגיעים לשדה בציריך, משם נחזור ארצה - זאת התוכנית בגדול - כאשר בכל ערב יורדים מהרכבת ולנים באיזה B&B ובבוקר למחרת שוב עולים לרכבת ליעד הבא. הנופים צריכים להיות באמת משהו מיוחד, ויש שלל כרטיסים שניתן לרכוש לטובת הרכבת.
ישנם גם חבילות הכוללות את כל הברדעק הזה אבל הן בהחלט יקרות מדי עבורנו.

לכן, אשמח מכל מי שיודע או שיש לו ניסיון, לנסות ולעזור כאן כמיטב יכולתו. קראתי המון חומר באינטרנט, אבל עדיין זקוק למידע. אילו כרטיסים לרכוש? אילו רכבות לקחת? (למשל יש את הפנורמיות שבהן הראות מושלמת ויש את אלה הרגילות, שהן זולות יותר אבל עדיין ניתן לראות מהן נוף מספק וכניראה נבחר בהן). ה- B&B יכול להיות מהסוג הזול ביותר: מקלחת, ארוחה בסיסית ולינה, לא מעבר. שנינו ספרטניים ולא מחפשים פאר והדר. רוב הטיול יהיה עבור נוף אלפים מושלג ושיחות.
מודה לכולם מראש.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין לי מידע שיעזור לך, אבל רק רציתי להגיד שזה יפה מאוד שאתה עושה את כל זה.

ובכלל כל המסע הזה נשמע כמו בסיס טוב לאיזה סרט מהסוג שהיו עושים פעם (בעיקר באירופה).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה יכול להתמקד באזור יחיד שיספק הכול - גראובונדן

https://www.graubuenden.ch/en/welcome-graubunden

אאל"ט יש סידור מיוחד של תחבורה לתיירים שם, בסגנון חופשי שבועי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנסיון שלי הוא מלפני עידן האינטרנט ולכן כמעט ולא רלוונטי.

לרכבת השוויצרית היה (ועדיין יש) כרטיס "חופשי חודשי" לשבועיים ויש גם לטווחים אחרים. הוא כולל את כל הרכבות הרגילות ותחבץ בערים, ונותן הנחה לרכבות מיוחדות.

אנחנו עשינו מסלול מעגלי מציריך בערב היינו צדים B&B, במקום. היום כשאפשר להזמין מראש באינטרנט זה יהיה יותר קל.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

שלום חבר

הייתי ממליץ להתחיל ולחפור בקבוצות של טיולים באלפים בפייסבוק , תוכל למצוא שם המון מידע שימושי והמלצות . בנוסף , נסה ממש לתכנן לכם את הטיול לפי ימים ומשם נסה להתפקס יותר על אתרים . תקבע לכם תקציב שכולל הכל ( טיסות ביטוחים כרטיסי סים אם צריך ושאר ירקות ) . עוד כלי מאוד שימושי הוא גוגל מפות . תוכל ליצור מסלול שמורכב מכבישים , קווי רכבות , אתרים ומקומות לינה ולשמור הכל .

גילוי נאות - אשתי עובדת בזה ( מתכננת חופשות משפחתיות וזוגיות במקביל ללימודי סוכני תיירות ונסיעות ) כך שאם תצטרך עזרה היא תשמח לסייע .

אבירן .

• תוכן חדש...