Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחופשת מחלה כמה ימים החלטתי לנצל את המזג אוויר החם והים הגבוה יחסית לגלישה הבעיה שאני הולך לגלוש לבד ואני לא יכול להשאיר את המפתחות בחוף מחשש שיגנבו אותםיש איזה שקית או איזה מחזיק מפתחות עמיד למים שאני יכול להיכנס איתו לים?

שברולט ספארק 22 

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תוציא את המפתח חירום ממתכת וקח אותו איתך. את שאר השלט תנעל בתא המטען.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי ממליץ לך לקנות קורקינט חשמלי באלפיים ש"ח ולהיות רגוע מאשר להיות בעצבים 

(גילוי נאות לי גנבו את האוטו כשהייתי במעיין המפתח היה במכנס וכשהורדתי עין איזה ערבי בן ### גנב אותם )

• מבאס 1
פורסם (נערך)

אני נכנס לים עם מפתחות בכיס (סגור שלא יפול) בתוך שתי שקיות סנדוויץ' קשורות אחת בתוך השניה. המים לא נכנסים לראשונה ובטח שלא לשניה.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)

רק אותי מעניין נושא ה"אני בחופשת מחלה..."? רק שהבוסים שלך לא יראו את השרשור הזה 🤣

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • מצחיק 1
פורסם

בדגמים אמריקאיים של פורד יש פטנט שמאפשר לנעול את דלתות הרכב עם קוד, בדיוק למקרים שבהם אתה לא יכול לקחת את המפתח איתך.

יש גם פתרון אפטרמרקט לזה:

https://www.amazon.com/Best-Door-Keypad-Lock-Trucks/dp/B00EVV3KLK?dplnkId=c93a0d9f-eafd-43e5-a3fb-13b344f2ee3d

השאלה עד כמה מהר גנב ששווה משהו יפרוץ את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, אליעזר כתב:

משאיר את השלט בתוך הרכב, את המפתח קושר על הבגד ים.

21st century is calling you 😉

פורסם
בתאריך 6.6.2022 בשעה 15:46, Night Driver כתב:

תוציא את המפתח חירום ממתכת וקח אותו איתך. את שאר השלט תנעל בתא המטען.

אין לי אפשרות יש לי הנעה ללא מפתח ידני 

שברולט ספארק 22 

פורסם

בכל הרכבים ללא מפתח שאני מכיר חבוי מפתח נשלף כדי לפתוח את הדלת ושבב nfc להנעה בהצמדה לנקודה מסויימת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...