Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי מה נשמע חברים? אני ממש אשמח לעזרתכם בנושא 

אני רוצה לקנות רכב שני לאחר כשנה נהיגה ביונדאי אקסנט 2008 1.4 שהאחזקה שלו עולה כמו בוגאטי רק הדלק שלי לחודש עולה מעבר ל2000₪ ( במידה ואני לא נוסע הרבה , הרכב זולל 1 ל 4 עם בעיות גיר ומנוע) 

לא כולל תיקונים אין סופיים. 

רציתי להחליף למשהו קצת יותר אגרסיבי שנותן חויית נהיגה שונה ומהנה יותר 

למשל אלפה רומיאו גולייטה 2012-2014 

או bmw 116i 2013-2014 

רכבים דיי דומים סה״כ הבדל של כ50 כ״ח והבדל של הנעה קידמית לאחורית 

עכשיו השאלה שלי האם אתם ממליצים לקחת רכב בסגנון הזה ומה העלויות של תחזוק רכב כזה לאומת כל רכב אחר, כמובן עם טיפול נכון ושמירה על הרכב. כלל ביטוח לנהג חדש צעיר טיפולים טסט הוצאות לא צפויות וכדומה, סכום משוער.

עריכה אחרונה על ידי Max221
פורסם

בהנחה ואין דליפת דלק ואין תקלה שגורמת לצריכת דלק גבוהה במיוחד - אתה כנראה נוסע עם רגל מאוד כבדה על הדוושה. שזה לא אופייני לנהיגה על יונדאי. מצד שני אתה רוצה לעבור לרכבים חזקים בהרבה - צריכת הדלק שלך תורע באופן משמעותי. בנוסף הטיפולים יקרים כמו כן החלקים.

נסיעה עם הנעה אחורית דורשת הסתגלות, אתה נהג חדש וככל הנראה זה יהיה קצת גדול עליך(אם נשים בצד עודף ביטחון על הכביש)

הייתי מציע לך לעלות על מסלול כדי להבין מה זה רכב עם הנעה אחורית בסביבה מבוקרת.

אלפא דורשת טיפול מסור בחלקים איכותיים ורגישה להזנחה. Bmw אני לא מכיר באופן אישי - אני מניח שלא פחות.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לשדרג למשהו יותר סטנדרטי, נניח סיאט איביזה, פולו, 208 או משהו בסגמנט הזה, שהן מכוניות עממיות עם מנוע טורבו צנום שמצד אחד לא תקפוץ מעל הפופיק ומצד שני תרגיש מיד בהבדלים בכוח.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף הלכתי על i30 2018 קניתי אתמול 

התרגשתי כמו תינוק אבל משום מה גם ברכב הזה יש את השטויות שלו 

הרכב ממש קופץ בתחילת נסיעה 

צריכת דלק גם דיי גבוהה ואני יכל להגיד בוודאות שאני לא נוסע כבד על הגז 

מתחיל נסיע רגוע לא עובר את המהירות המותרת וכבר היום לאחר 150 קמ (הרוב בין עירוני) הייתי על חצי מיכל 

אני חסר מזל 

מה הסיכויים שזה קשור לגיר שאולי צריך לעשות עדכון תוכנה או כיוון כלשהו? 

439876E7-3AEE-4305-9B3F-22C140EA2EE3.jpeg

פורסם
בתאריך 14.6.2022 בשעה 05:34, yairw כתב:

איך אתה בודק צריכת דלק בדיוק?

לפי המחשב של כמה קמ נסעתי לאומת כמה תדלקתי לאחר נסיעה 

למשל תדלקי מיכל מלא איפסתי את המחשב דרך 

נסעתי 100 קמ 

תדלקתי ובדקתי כמה דלק יצא 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתח במוסך המורשה של יונדאי נדמה שהכל תקין חוץ ממשהו בגיר, הרכב קופץ ורועד מלא בתחילת נסיעה במהירויות נמוכות וכנראה צריך לעשות עדכון גיר 

במוסך מורשה אחר אמרו לי שצריך לתקן את המצמדים להחליף משולש a מחברים חמשליים מסיב לחץ והכל יעלה לי 17 אלף שח 

עכשיו כשהחכתי למוסך אחר הכל היה תקין והמחשב מראה שהכל במצב מושלם 

יש מוסכניק באזור ירושלים שממליצים עליו לבדוק את זה לעומק?

אגב הצריכת דלק נהייתה ממש טובה, המוסכניק אמר שכנראה הדלק שהיה ברכב היה ישן כי הוא במיכל כבר כמה חודשים וכנראה בגלל זה הבעיה

• תוכן חדש...