Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש המלצה לשואב אבק עומד, כזה שיתן עוצמת שאיבה שתהווה אלטרנטיבה ראויה למטאטא.

רוב השימוש יהיה לשאיבת הרצפה, ומדי פעם להתמודדות עם החיבה הגדולה של הילדים לפורר במבה בחריצי הספה.

אני לא מתלהב ממותגים, אף על פי שהשתמשתי תקופה בדייסון(v6) שהיה פשוט פנטסטי.

הייתי רוצה לדעת איזה שואב נותן את הvalue for money הכי גבוהה.

אז שוב, הדגש הוא על שואב אבק חזק, וכזה שיוכל לתת עבודה רציפה לשאיבת כל הבית(3 חדרים~60 מטר).

התקציב הוא בערך 1000 שקלים, השואב יירכש באילת.

באיחולי רצפה נקיה ואישה רגועה.

פורסם (נערך)

אתה מחפש שואב אלחוטי, שואב עומד זה משהו אחר (אם כי נראה שגם זאפ מבלבלים את המונחים)

הדרישות שלך סותרות.

אתה רוצה שואב אלחוטי מצד אחד, חזק מצד שני וזול מצד שלישי.

שואב מבוסס סוללה יהיה מוגבל בעוצמת השאיבה ואלה שכן חזקים יותר הם כבדים ומסורבלים לתפעול, (מעייפים את היד, פחות קל לתמרן, ואני אהמר שהם עדיין יהיו פחות חזקים משואב לא אלחוטי.)

ואם בכל זאת תתעקש על אלחוטי וחזק, אז תצטרך להכפיל את התקציב פחות או יותר

אם בכל זאת אתה מתעקש, מהביקורות שמצאתי בזמנו, החזקים ביותר היה של שארק ודייסון, שכאמור עולים פחות או יותר כפול מהתקציב שלך.

צד רביעי ואחרון, אם רוב השאיבה שלך היא רצפה, הדרישה לחזק מיותרת. שאיבת רצפה לא מצריכה עוצמה, ואם הספה צריכה פעם ב... אז לא יהיה נורא אם שואב פחות עוצמתי יצטרך עוד כמה חזרות כדי להוציא הכל.

ולגבי המלצות, יש לפחות 2-3 שרשורים בנושא מהחודשים האחרונים, הנה שניים לדוגמה, החיפוש ימצא לך עוד:

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...