Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

הרכב שלי כבר לא צעיר, ויש כמה שפשופים ושריטות (חלקן עמוקות) שאני רוצה לתקן. הפתרון האידיאלי הוא כמובן צביעה מחדש, אבל אני רוצה להמנע מהוצאה כזאת כרגע, ולנסות להשיג מה שניתן מתיקונים מקומיים.

על הדרך מתכנן גם פוליש וציפוי קרמי (אולי גרפין), וגם צביעה של הג'אנטים והקליפרים (רצוי עם אבקה בתנור).

אשמח להמלצות על דיטיילר מקצועי שמבצע את כל הדברים שהזכרתי.

תודה מראש וחג שמח!

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

אלי מלכה מחיפה גם עושה צביעה חשמלית בתנור, הסדנה נקראת emp וגם עושה ציפוי ננו.

ציפוי גראפין זה לא באמת גראפין טהור אז אין הבדל משמעותי בין ננו לגראפין

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

שכחתי לציין. מהמרכז. מוכן להרחיק מעט אם זה שווה את זה.

לפני 9 שעות, רפי לין כתב:

צביעת חשמלית עם אבקה בתנור זה אצל המקצוען, גל רריטר,

ב"רייטק" שבא.ת סלעית 054-6500543.

תודה. דיברתי איתם בעבר. בשביל לצבוע אצלהם אצטרך לפרק את הג'אנטים והקליפרים ולהביא אותם אליהם מפורקים. לא שזה לא אפשרי, אבל קצת באסה, ואני מעדיף כבר לעשות את הכל יחד במקום אחד, יחסוך לי לא מעט טרחה.

לפני 42 דקות, Krip כתב:

אלי מלכה מחיפה גם עושה צביעה חשמלית בתנור, הסדנה נקראת emp וגם עושה ציפוי ננו.

תודה. נשמע אופציה טובה. אם כי הייתי שמח למקום קצת קרוב יותר גאוגרפית, אני מהמרכז.

אגב גם שטיחים חדשים לא יזיקו כחלק מהטיפול. לא ציינתי.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

שווה לך לנסוע אז לאלי מלכה, הוא גם עושה ציפוי ננו, גם עושה שטיחים בהתאמה אישית וגם צובע את הגאנטי בצביעה חשמלית בתנור, בניגוד לסדנה שהמליצו אליהצפה שאתה צריך להביא להם את זה מפורק, אצל אלי הוא עושה את כל הפירוק וההרכבה

• אהבתי 1
פורסם

קיבלתי גם המלצה על פישר באור יהודה, שגם מבצעים כל מה שאני צריך. כרגע מתלבט בינם לבין EMP. פישר קרובים אליי יותר וזה קצת יקל עליי, אבל בסוף מה שהכי חשוב לי זה איכות העבודה כמובן, ואין לי מושג איפה אקבל תוצאה טובה יותר, שניהם נראים לי בסדר גמור.

יש המלצות/דיס על הסדנאות האלה?

תודה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...