Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול לא נסעתי ברכב אבל באחה"צ בדקתי את מפלס המים ומפלס השמן מנוע.
מה שעשיתי אתמול:
המפלס מים היה תקין.
מבחינת המפלס שמן מנוע:
הוצאתי\שלפתי את המדיד.
ניגבתי אותו עם מטלית, הכנסתי שוב את המדיד והוצאתי, הסתכלתי על המדיד לראות את מפלס השמן ונראה תקין.
והכנסתי שוב את המדיד.
וזהו לאותו יום, לא ניסיתי להתניע באותו יום.
היום בבוקר ניסיתי להתניע ובמקום להתניע היה רעש חזק של חריקה.
בחצי סיבוב מפתח כל אורות הרכב נדלקות בלי בעיה, בחצי השני של הסיבוב הרכב אמור להתניע אבל במקום זה יש רעש חריקה ממש חזק ומפחיד מאיזור המכסה מנוע.
ממש מרגיש כאילו אם אני מנסה להתניע אני שורט משהו קריטי שם.
זה לא רעש כמו של רכב של מתניע כמו תקתוקים או שיעול של רכב שלא מצליח להתניע, אלא זה ממש חריקה חזקה, כמו שנשמע כמנסה להחליף הילוך מבלי ללחוץ על קלא'ץ (הרכב שלי זה אוטומטי, פשוט זה הסאונד הכי דומה שאני יכול לחשוב עליו).

מה זה יכול להיות? יכול להיות שהרסתי משהו עם הבדיקה של אתמול?

זה טויוטה יאריס החדשה שנת 2015

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם (נערך)

הגיע השירותי דרך.
הטכנאי רכב נכס לרכב, סובב מפתח הקשיב ולפי הרעש אמר "אין מה לדאוג".
סובב את המפתח בביטחון רב, למרות הרעש שאוטו צרח כאילו אונסים אותו, וספר עם האצבעות ובקול רם "אחת, שתיים שלוש..." , בשלוש הרכב התניע כאילו כלום, יצא ריח של שמן מהאגזוז יחד עם עשן שחור.
אחרי זה כיבה והתניע כמה פעמים רק כדי לוודא.
הוא הסביר לי מה קרה ואיך קרה, (כמובן שלא היה קשר לבדיקה שעשיתי יום לפני) אבל לא הבנתי את ההסבר כי הייתי די עסוק בלהתבייש.
משהו ששמן התהפך או נתקע או משהו כזה, והייתה שם את המילה "הורקה" שלא הבנתי איך זה קישור, וזה בגלל שהתנעתי את הרכב ומיד כיביתי בפעם האחרונה או משהו כזה אבל ממש לא הבנתי.
מישהו מכיר את התופעה ויכול להסביר?

מאז כבר נסעתי לעבודה, חזרתי , הכל בסדר, כאילו כלום.

עריכה אחרונה על ידי עמי555
  • תוכן חדש...