Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט עפ״י גאוגרפיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמתנה לברז חדש(ה) במחיר שפוי מתחילה למצות את עצמה.

תוהה לגבי אופציה אחרת..

בגדול (ממש בגדול) כמו שאני מבין יש מכנה משותף לרכבים מאותו אזור. מכוניות שרירים אמריקאיות (צ׳לנג׳ר, קאמרו, מוסטאנג), יפניות (מיאטה, ברז, הנעה קדמית מוגדשות כמו הונדה), גרמניות (M235, S3...) ואיטלקיה חמה אחת ושמה ג׳וליה.

1. רכב חדש מול יד שניה (200K מול 150K +- בהתאמה). לא חייב ריח של ניילונים אבל לא גריאטריה.

2. מחפש משהו לטווח ארוך אז שיהיה אמין (כנראה קריטריון טריוויאלי, אף אחד לא מחפש רכב לא אמין).

3. רכב ספורטיבי- עדיפות להנעה אחורית ורכב ספורט ייעודי, פחות רכב משופצר כמו ההוט האץ׳ למיניהן (למרות שאם יש רכב מפיל, גולף GTI לדוגמה אז אפשר לשקול). 

4. לא מחייב מפנק אבל כן הנדסת אנוש טובה.

זה בגדול, אני לא הולך למסלול, אין לי תשובה טובה לשאלה למה רכב ספורט (מניח שלא כל הג׳יפים רואים דיונות ושעוני הצלילה מגרדים אלמוגים).

קצת חפירה, אשמח ללמוד מניסיונכם. 

שבת שלום וחג שמח

פורסם
לפני כשעה, הרקוליטו כתב:

שלום

אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי אם אתה מעוניין בסיבוב על הטייפ אר fk8.

תודה רבה, אתה חושב שהרכב נכנס בתקציב? 

פורסם

הנעה אחורית, מנוע אטמוספרי מעולה, גיר פלנטרי

רכב ספורט הארד קור.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 9 שעות, ArikM כתב:

הנעה אחורית, מנוע אטמוספרי מעולה, גיר פלנטרי

רכב ספורט הארד קור.

שאלה קצת לא קשורה…גם לגבי הניסאן ורכבי ספורט באופן כללי. אני רואה רכבים שעברו מספר גדול של ידיים גם ביחס לשנתון של הרכב. 

על פניו רכבים מצוינים..הכיצד?

פורסם
לפני 28 דקות, Bones כתב:

שאלה קצת לא קשורה…גם לגבי הניסאן ורכבי ספורט באופן כללי. אני רואה רכבים שעברו מספר גדול של ידיים גם ביחס לשנתון של הרכב. 

על פניו רכבים מצוינים..הכיצד?

כי הרבה אנשים קונים אותם ורק אחכ מבינים שלא נוח בהם כדי להתנייד ביום יום, או שצריכת הדלק / ביטוחים מאד יקרים. אני לא הייתי מתרגש מכמות הידיים.

לפני 20 דקות, הרקוליטו כתב:

אני רציתי לקנות z370 אבל מה שמופיע בלוחות זה בעיקר רכבים שעברו שיפורים כאלו ואחרים. רכב אחד אפילו נמכר כחדש למרות שהוא אובדן להלכה.

אכן, אין הרבה שנשארות סטוק, הרבה נוסעים איתם במסלול/ ימי טיול, אז כנראה מועדים יותר לתאונות.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 6 שעות, הרקוליטו כתב:

אני רציתי לקנות z370 אבל מה שמופיע בלוחות זה בעיקר רכבים שעברו שיפורים כאלו ואחרים. רכב אחד אפילו נמכר כחדש למרות שהוא אובדן להלכה.

תוכל לשלוח קישור? שנידע להזהר (ולהזהיר) 

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

אני קצת מאותגר טכנולוגית. תקליד את מספר הרכב במשומשת רכב.

לא מופעים יותר מידי z370 ביד שתיים עם לוחית זיהוי חשופה.

וכמו שלמדתי כאן בפורום יש להיזהר מסוכנויות רכב קטנות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בעניין הגיאוגרפיה, מה המשותף ליפניות ובמה הן שונות ככלל מהגרמניות? או האיטלקיה הבודדת?

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...