Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שואל בשביל חבר הוא בן 39 והעבר התעבורתי שלו נקי הוא נעצר ביום שישי האחרון לבדיקת אלכוהול והינשוף הראה 645 

הוא קיבל שלילה לחודש במקום ולקחו לו את הרכב של העבודה 

הוא כמובן לוקח עורך דין מה הוא צפוי לקבל במשפט?

פורסם (נערך)

אם יוכיחו שהינשוף תקין ומכויל וכו' - שלילה בפועל, שלילה על תנאי, וקנס כספי.

המדידה היא יותר מפי 2 מהמותר, לא התובע ולא השופט ירחמו פה.

כמובן שעל השולחן גם תיאוריה וטסט מחדש

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה חשובה נוספת היא איזה צעדים רשאי המעסיק לנקוט נגדו אם יורשע בדין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כמתנדב במשטרה שנקרא מדי פעם להעיד בביהמ"ש ובסוף מקבל ביטול כי הגיעו להסדר, אני מאמין שגם פה יגיעו להסדר ו/או שהשופט ירחם.

זה כמובן לא יעוץ משפטי, והדברים נאמרים על דעתי האישית מתוך צער על הרפיסות של מערכת האכיפה.

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם

הוא דיבר עם עו"ד דוד גולן והוא הבטיח להוציא אותו חצי שנה פסילה ומטה עם יש ליקויים בתיק הוא אמר שיבטל לגמריי את התיק

מישהו מכיר אותו האם מומלץ?

פורסם
בתאריך 7.3.2022 בשעה 12:01, אביG כתב:

רפיסות למחצה של מערכת האכיפה ואפס הרתעה של מערך השפיטה בתחום התעבורה במיוחד

ממש לא מסכים. אזרח מהשורה שהרישיון שלו נלקח לשנה (במקום לשנתיים) לא יהיה ״מורתע״ פחות . הוא כנראה שידע מה העונש על נהיגה בשכרות ועשה את זה בכל מקרה. עכשיו יסבול במשך שנה. בפעם השניה שזה יקרה לו - מבחינתי לזרוק אותו לכלא. 

מטרת מערכת המשפט זה לא לספק משפטי ראווה לקהל צמה לדם.

פורסם
בתאריך 7.3.2022 בשעה 18:27, GT-TURBO כתב:

הוא דיבר עם עו"ד דוד גולן והוא הבטיח להוציא אותו חצי שנה פסילה ומטה עם יש ליקויים בתיק הוא אמר שיבטל לגמריי את התיק

מישהו מכיר אותו האם מומלץ?

בין הטובים שיש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 23 שעות, ישה כתב:

בין הטובים שיש

לא מכיר את עוה״ד המדובר, אבל קשה לי להאמין שאיזשהו עורך דין כשיר בארץ ממש יבטיח תוצאות של הליך משפטי כלשהו. עד כמה שאני זוכר, כללי האתיקה של לישכת עורכי הדין גם אוסרים על הבטחות מפורשות.

פורסם
בתאריך 6.3.2022 בשעה 16:45, sperial כתב:

שאלה חשובה נוספת היא איזה צעדים רשאי המעסיק לנקוט נגדו אם יורשע בדין.

לצערי, מנסיון עבר רחוק, אמנם הרכב לא הוחרם אבל נאסר עלי לנהוג. המעסיק מצידו הורה לי להמשיך בשגרה, כלאמר, להמשיך ולהגיע למשרד ולפגישות מחוץ למשרד על חשבוני ולא להגיש כל קבלות על הנסיעות.

הסתייעתי בחברים על מנת להגיע למשרד ולחזור והשתמשתי במוניות לפגישות ברחבי גוש דן. בחלק מהמיקרים הצלחתי לשכנע לקוחות להגיע לפגישות אצלי (בתמורה לארוח לארוחת צהריים 😉).

למזלי נישלחתי לנסיעה עבודה לחו"ל וחזרתי כשנותר שבוע בלבד לתום השלילה. 

עורך הדין שלי אז היה אורון אילון.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...