Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה ממשיך לערבב שרשורים. בסוף ינעלו לך...שרשור אחד היה חוסך לכולנו (ובמיוחד לך) הרבה זמן וכאב ראש...(;-

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

על דבר כזה ברוסיה, היום, היו שולחים אותך לגלות בישראל...(:-

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, ST12345 כתב:

לא מבין מאיפה אתה מביא את זה. היה לי 5008 דיזל 1.6 משנת 2018 והיה לי 5008 דיזל 1.5 משנת 2020.

שתי התיבות חלקות וההבדל הוא בחלוקה יותר קצרה ב 8. גם לא היה שום הבדל בצריכת דלק. עניין מיכל האוריאה לא מוכר לי מדגמי ה 5008 ואולי יש ב 3008, יהיה מוזר כי זה אמור להיות מנוע כמעט זהה לחלוטין, ובכל מקרה אם היתה תקלה סדרתית אז למיטב הבנתי זה משהו שכבר תוקן באחריות.

בקיצור התגובה הזאת לא משדרת הרבה ניסיון עם הרכבים (הדיזלים), אולי קריאה מפורומים וערבוב של מידע שלא בהכרח מדויק ברובו. חבל. ה 3008 בנזין זה לא הדיזל. 

מוזמן לקרוא את השרשור הגדול בפורום על מיכל האוריאה ולהצטרף לקבוצת 3008 בפייסבוק תראה שהתופעה של מיכל האוראה מוכרת וחוזרת על עצמה לא מעט בכל קונצרן PSA. אין שום הבדל בין מיכל האוראה ב3008 ל5008 ולC4 פיקאסו. תעשה קצת שיעורי בית קודם, זה שאצלך במזל הבעיה פסחה לא מעיד על רב מתוך הכלל.

לגבי התיבה אני מכיר אותה מצוין מ-2 רכבים מניסיון ויש הבדל משמעותי בהרגשה של התפעול בין הEAT6 לEAT8. התיבה החדשה הרבה יותר חלקה, מסונכרת היטב וזריזה.

מוזמן גם לקרוא את פה בקארספרום את המבחן של ה3008 1.2 ונרשם שם בדיוק כך לגבי התיבה בהשוואה לקודמת. זאת לא הרגשה פרטית שלי.

מצטט:

"

השינוי המהותי ביותר הוא כאמור ביחידת ההנעה. נתחיל מהגיר, תיבת ההילוכים האוטומטית בעלת ששת ההילוכים פינתה את מקומה לטובת תיבה עם שמונה הילוכים - גם היא פלנטרית (אוטומטית "רגילה") וגם היא מבית אייסין היפנית שייצרה את התיבה הקודמת. השינוי פשוט עצום. התיבה הקודמת תמיד הרגישה כאילו ממיר המומנט לא ננעל עד הסוף, מה שגרם לתחושה מעט "מסטיקית" בהעברת הכוח, כאילו יש עיכוב קטן בין שינוי מידת הלחץ על דוושת הגז ועד הרגע שהפקודה מגיעה לגלגלים. בלחיצה נחושה זה היה פחות מורגש, אך במינון עדין של הדוושה התגובה העצלה הייתה מורגשת.

התיבה החדשה פותרת את כל, אבל כל(!) הנקודות האלה. התגובה ללחיצה כמעט טלפתית, כל נגיעה בדוושה מתורגמת מיידית לשינוי במהירות המנוע, ובזכות זה כל הרכב מרגיש הרבה יותר קל, זריז וחי. ובוא לא נשכח שבדגם הקודם תיבת ההילוכים שודכה למנוע גדול וחזק הרבה יותר."

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

תמיד מפתיע שיש איטונעי רכב \ סוקר כל שהוא  שנהג על הרכב 200 ק"מ ומוצא פיו הוא מרגליות משובחות ובוודאי פסיקתו היא אורים ותומים. אני, שנהגתי על כל אחד מהרכבים עשרות אלפי קולומטרים, עדיין מתייחס לנושא בסובייקטיביות כי ההתרשמות היא שלי, ושלי בלבד. התייחסתי להגדרה "חלקה": חלקה קריא לא חובטת בשום צורה, לא מזכירה DSG וכד' וכמובן שגם אם יש מישהו כמוני שנהג המון על שתי התיבות- יכול לכתוב דברים אחרים מהתרשמות שונה. משהו שלא הזכרתי ודווח נרחבות בפורומים באנגליה- בתיבת ה 8 בחודשים הראשונים כן היתה חבטה קלה בהורדה מ 3 ל 2 לפני עצירה, שהסתדרה מעצמה לאחר מספר חודשים.  גם לא אמרתי שאין בעיה כזו (מיכל אוריאה), אמרתי שלא נתקלתי, וכן - אם זה סדרתי, אמור להיות מכוסה באחריות. על כל דבר אחר שלא הייתי ברור, אני מתנצל, לא מתכוון להפוך את זה לבימת התנצחויות. 

איחלתי לחייל בהצלחה

• רעיון טוב! 1

פורסם

ה3008 רכב מצויין, מכרתי את ה1.2 פרימיום של אישתי לפני שבוע ב7000 מעל המחירון, לרכב יש שוק מטורף ומאוד נהננו ממנו ב3 שנים האחרונות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לפני 6 שעות, niv כתב:

ה3008 רכב מצויין, מכרתי את ה1.2 פרימיום של אישתי לפני שבוע ב7000 מעל המחירון, לרכב יש שוק מטורף ומאוד נהננו ממנו ב3 שנים האחרונות.

אז למה מכרת?

פורסם
לפני 3 שעות, CAPOBOSS כתב:

אז למה מכרת?

מחליף לאישתי את הרכב כל 3 שנים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לאבא שלי יש את הדגם הנ"ל והוא מרוצה מאוד. בנוסף, גם לו הייתה את הבעיה עם מיכל האוריאה מחוץ לאחריות ובכל זאת החליפו לו את המיכל ללא עלות (בלי שביקש)!

לדעתי 3008, גראנדלנד וסי5 הם שיחוק רציני.. השילוב של דיזל ותיבות פלנטריות אוטומאטיות טובות מייצר רכב אמין במקומות הנכונים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשרשור :)

מישהו יותר האם בדגמי מתיחת הפנים (-2021) ישנם עדין בעיות ילדות במיכל אוראה/רצועת תזמון(טיימינג)?

• תוכן חדש...