Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחפש רכב למשפחה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב עבור קולגה:

תפוסה: 3 ילדים (2 כסאות) צריכים להכנס מאחור בנוחות.

אופי נסיעה: ביום יום תל אביב, אחת או יותר לחודש נסיעה לצפון הרחוק מאוד.

תקציב: 80K.

עוד קצת: עד עכשיו נסעה בכל מיני קיה ליסינג ולא אהבה בכלל (סוג של דיל ברייקר). זהו הרכב הראשון שקונה לעצמה ולא מכירה את העולם המרתק של מוכרי רכב והצהרותיהם.

אני פרנקופיל ולדעתי סיטרואן C3 פיקאסו דיזל אוטומט יתאים לה פיקס, אבל היא שמעה יותר מד את המנטרה "רק לא צרפתי" ולכן פונה אליכם.

תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

לא בטוחה שבתקציב, אבל אקווינוקס 2018 ומעלה (1.5 טורבו) מעולה למשפחה.
מאוד נוחה ומרווחת.
כרגע אנחנו עם 2 כסאות בטיחות בריטקס אדבוקט ומבוגר (אני) במושב האחורי ומקום עצום לרגלים מקדימה ומאחורה + בגאז' ענק.

 

הפאביה נמכרה.:-(

 

פורסם
לפני שעתיים, NTL83 כתב:

לא בטוחה שבתקציב, אבל אקווינוקס 2018 ומעלה (1.5 טורבו) מעולה למשפחה.
מאוד נוחה ומרווחת.
כרגע אנחנו עם 2 כסאות בטיחות בריטקס אדבוקט ומבוגר (אני) במושב האחורי ומקום עצום לרגלים מקדימה ומאחורה + בגאז' ענק.

 

תודה @NTL83, האקווינוקס אכן יקרה ולדעתי מעט מגושמת להתכתשות יומיומית עם רחובות תל אביב (יש לך נסיון עם זה?).

אין ספק שיש כאן צורך בפשרה - רכב מספיק קטן לתמרון עירוני ומספיק נוח לנסיעו ארוכות.

הכיוון הוא כנראה האצ'בקים או מיקרוונים.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

יוצא לנו דיי הרבה לטייל בתל אביב (גם בעיקר באזור שוק לונסקי הממש לא מרווח), לא מרגיש שונה מאשר היה לי עם הלאון או הפאביה.

כלל הברזל שלי עוד מאז ימי ה 206- חונה בחניון מסודר, אין לי עצבים לחפש ברחוב.
אבל כשיוצא לנו לחפש חניה ברחוב, השד לא כזה נוראי, בדרך כלל כשיש חניה אז אנחנו נכנסות. יצא לי רק פעם אחת במשך השנה להגיד שאם הייתה לי פאביה הייתי נכנסת.

לעומת זה, כל יום מחדש אני נהנית מהמרווח והפינוקים של הרכב (LTZ).

יחסית לגודל שלו הוא דיי נמרץ ועם התנהגות נאותה (הכל יחסי). בהחלט פשרה נעימה מאוד.

 

לנו יש את אקווינוקס 2021 חדשה מהחברה, בחלט קניה מאוד מאוד מוצלחת ושווה את המחיר (הכלכלי והנפחי :) )

הפאביה נמכרה.:-(

 

פורסם

זה יותר באזור 110,000 לדגם של 2018 מהסוג של lt . 

וחשוב לציין שרק מ2020 יש לו מערכות בטיחות אקטיביות. 

 

אני הייתי חושב על לבחור כסאות בטיחות צרות יוצר, ולהתפשר על משפחתית כמו אוקטביה ואני מכיר כאלו אפילו עם מזדה 3 בפרופיל הזה.

 

או ללכת על סיטרואן c4 פיקאסו.

פורסם

מחירי אקווינוקס צורה חדשה מ2018 סביב ה 110,000 ש"ח. לא בתקציב.

סיטרואן C4 פיקאסו כנראה כן - רק היא מגיעה עם סט של כוכביות משלה בצורת אחזקה קפדנית ויקרה שצריך לקחת בחשבון (חפש בפורום).

 

×
×
  • תוכן חדש...