Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נהג חדש ,יש לי שנה ו4 חודשים רשיון נסעתי תחת השפעת אלכוהול בבדיקה נמצא 296 פי 2 ומשהו מעל המותר  

רציתי לדעת מה העונש שאני יכול לקבל ומה המחירים של עורך דין בנושא כזה ? 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקבל שלילה לכמה שנים + תיאוריה וטסט מחדש.

וזה טוב כי ככה תלמד להעריך יותר את הרישיון שלך, כמו גם את חייך וחיי אחרים, ולא לנהוג אחרי ששתית אלכוהול.

• אהבתי 1
פורסם

אתה נהג חדש. מותר לך 0 אלכוהול.

אתה תורחק מהכביש לכמה שנים טובות ומקווה שכשתחזור תלמד לא לסכן חיי אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, KoF-sHeLeG כתב:

תקבל שלילה לכמה שנים + תיאוריה וטסט מחדש.

וזה טוב כי ככה תלמד להעריך יותר את הרישיון שלך, כמו גם את חייך וחיי אחרים, ולא לנהוג אחרי ששתית אלכוהול.

איך אתה כלכך בטוח שאני יקבל שלילה לכמה שנים ותיאורה טסט מחדש ?

לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

אתה נהג חדש. מותר לך 0 אלכוהול.

אתה תורחק מהכביש לכמה שנים טובות ומקווה שכשתחזור תלמד לא לסכן חיי אחרים.

אתה אומר כמה שנים בלי עורך דין אני יקבל שנתיים ותיאוריה וטסט מחדש אבל עם עורך דין יהיה אחרת 

פורסם

תמשיך להיות אופטימי.

זו אחת העבירות החמורות ובמקרה שלך זה לא ששתית שליש בירה.

פורסם
לפני 58 דקות, Night Driver כתב:

תמשיך להיות אופטימי.

זו אחת העבירות החמורות ובמקרה שלך זה לא ששתית שליש בירה.

יש אנשים שיצאו בלי כמה שנים רק חצי שנה ותיאוריה וטסט והם היו פחות משנה נהגים וכמות של 360 בינשוף

פורסם
לפני שעתיים, יונדאי i30 2009 כתב:

איך אתה כלכך בטוח שאני יקבל שלילה לכמה שנים ותיאורה טסט מחדש ?

אתה אומר כמה שנים בלי עורך דין אני יקבל שנתיים ותיאוריה וטסט מחדש אבל עם עורך דין יהיה אחרת 

פקודת התעבורה קובעת עונש מינימום של שנתיים פסילה (או פחות בנסיבות מיוחדות).

לגבי מחירים של עו"ד הכי טוב שתתקשר לכמה ותברר מחיר.
האם זו עבירה ראשונה שלך?

פורסם (נערך)

לא הגבתי בחיים בפורום משפטים,ולדעתי מי שנוהג עם אלכוהול/סמים בדם שיקבל 30 שנה שלילה

אבל אחותי קבלה שלילה לחודשיים ובלי תאוריה/טסט. 

מה שכן זה היה עורך דין מוכר ויקר(לקח לה 12-15 אלף פלוס מינוס) 

אם הרישיון חשוב לך,קח עורך דין. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם

מה סעיף האישום.

האם אתה יכול להעלות את צילום הדוח (כמובן, בקובץ שתעלה טשטש כל פרט המזהה אותך ואת הרכב).

האם רשיונך נפסל והאם הרכב הושבת? אני מניח שאתה מוזמן לשימוע אצל קצין משטרה, ואתה צריך לצפות לפסילת רשיון מנהלתית ולהשבתת הרכב ל-30 יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

296 לנהג חדש זה לא כמו 296 לנהג ותיק. יש הרבה משתנים בעת קביעת תקופת הפסילה: רקע תעבורתי (לנהג חדש כמוך אין באמת רקע תעבורתי) , קיום כשלים בדו"ח שכרות, ממצאי בדיקת סממנים , תוצאות שימוע אצל קצין ועוד. בקיצור - תשכור עו"ד ותמצא מקום לאכסן את רכבך לתקופה ארוכה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 11 שעות, ArikB כתב:

האם זו עבירה ראשונה שלך?

עברה ראשונה שלי וביררתי עם כמה שהוציאו לי מחירים וגם אמרו לי שכל טוב אני לא עד כדי כך בחרא והסבירו לי שאפשר להוציא אותי ממש מהר מזה 

לפני 10 שעות, Ido12 כתב:

לא הגבתי בחיים בפורום משפטים,ולדעתי מי שנוהג עם אלכוהול/סמים בדם שיקבל 30 שנה שלילה

אבל אחותי קבלה שלילה לחודשיים ובלי תאוריה/טסט. 

מה שכן זה היה עורך דין מוכר ויקר(לקח לה 12-15 אלף פלוס מינוס) 

אם הרישיון חשוב לך,קח עורך דין. 

האם היא הייתה נהגת חדשה ?

והאם יש לך שם של העורך דין הזה !?

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

מה סעיף האישום.

האם אתה יכול להעלות את צילום הדוח (כמובן, בקובץ שתעלה טשטש כל פרט המזהה אותך ואת הרכב).

האם רשיונך נפסל והאם הרכב הושבת? אני מניח שאתה מוזמן לשימוע אצל קצין משטרה, ואתה צריך לצפות לפסילת רשיון מנהלתית ולהשבתת הרכב ל-30 יום.

זה הדוח שקיבלתי 

הייתי אצל קצין באותו יום והוא פסל לי את הרישיון והרכב ל30 יום וזומנתי לבית משפט , מהבנתי זומנתי לבית משפט פחות מה30 יום כדי שיבקשו שלילה עד תום ההליכים .

AA6ED2D8-0531-4CDA-B61D-AACA57642C59.jpeg

לפני 12 שעות, ArikB כתב:

האם זו עבירה ראשונה שלך?

עבירה ראשונה שלי אגב דיברתי עם כמה לרוב ביקשו מחיר 5,000 אלף עד 6,500 אלף 

ואחד אמר לי נבדוק הכל ואם אתה רוצה לצאת זכוי זה יעלה לך הרבה ואם אתה רוצה עונש מופחת משנה זה יעלה לך עד 7,500 

כל עורך דין שדיברתי איתו אמר לי אתה לא תקבל שלילה של שנתיים בטוח פחות משנה ואולי קנס ותאוריה וטסט מחדש 

פורסם

התיאוריה מחדש זה לכל נהג חדש שעובר עבירה הקבועה בחוק (רשימה סגורה של מספר עבירות. אחת מהן ד"א זה מהירות).

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

התיאוריה מחדש זה לכל נהג חדש שעובר עבירה הקבועה בחוק (רשימה סגורה של מספר עבירות. אחת מהן ד"א זה מהירות).

כן אני יודע יש עורך דין שדיברתי איתו עכשיו והוא הסתכל על כל הניירות ואמר לי זה לא כלכך גרוע הסיכוי שלך זה יותר מ50% כי כבר בניירות רואים  טעויות ולבסוף אמר לי זה רק מה אתה בוחר אם אתה רוצה זיכוי אז זה יעלה לך הרבה ועם אתה רוצה עונש מופחת זה יעלה לך פחות 

פורסם

בלי עורך דין זה יגיע לשנתיים פסילה (לפחות)

עם עורך דין, כנראה יוכל להמיר את זה לנהיגה תחת השפעת אלכוהול. 

שגם כאן זה יכול להגיע לכמה חודשי פסילה + קנס + טסט-תיאוריה.

עורך דין תותח אולי יצליח להמיר לך את הפסילה, לכזאת על תנאי

אבל יעלה 10+

.

• תוכן חדש...