Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח פיז'ו 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רק רציתי לדעת האם ישנה סיבה שביטוח החובה והמקיף של 206GTI יהיה שונה מביטוח של רכב דומה בקבוצת הרישוי (למשל 307)? או שבגלל צירוף האותיות GTI חברות הביטוח גוזרות קופון נוסף?

תודה.

פורסם

חברות הביטוח הישיר לא מבטחות שום רכב או נהג שנמצא בקבוצת סיכון גבוה.

בנוסף לספורטיביות הן גם כמעט ולא מוכנות לבטח טנדרים יפניים בעלי הנעה כפולה וג'יפים.

המרוויחים-בעלי רכבים ונהגים בעלי סיכון נמוך,המשלמים פרמייות נמוכות ביחס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ומכוניות פתוחות ועל מסחריות הם דורשים מחירים מגוכחים.

בקיצור ולענין , אם אתה לא נוהג במאזדה לאנטיס ומעל גיל 30 , אין לך יותר מדי מה לחפש בביטוחים ישירים , הם לא ממש מעונינים לתת לך הצעות , ואם הם עושים לך טובה אז המחיר יפיל אותך לריצפה.

בפירוש יש הפרדה מוחלטת בין מכוניות בקבוצות סיכון אחרות ( וביניהן הספורטיביות ) לבן מכוניות משפחתיות - אפילו בעלות אותו הנפח, ואותו המנוע בדיוק.

אבל מה שהכי הפתיע אותי , וקשור קצת לענין , היה דווקא מכיוון לובינסקי.

הרי ללובינסקי יש סוכנות ביטוח משלהם , שמבטיחים מחירים ושירות מצוינים ( ואכן שמעתי על כך מכמה מקורות ) , וכשאני , בעל רכב צרפתי גאה :) , ביקשתי מהם הצעה הם מרחו אותי בסיפורים לפה ולשם והכל כדי להתחמק מלתת לי הצעה לביטוח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צריכים להבין-חברות הביטוח הישיר אינן מוסד פילנטרופי,וכל מה שנכנס מבחינתן לקבוצת הסיכון הגבוה מתומחר בהתאם.

אם ניקח מידגמית 100 בעלי יונדאי אקסנט או רנו מגאן בני 40 +,ומנגד ניקח 100 בעלי מכוניות ספורטיביות,נראה שלבעלי הספורטיביות היו פי 5 תביעות באותו פרק זמן נתון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה.

ל- Moshe P, ראיתי שאתה מחפש 106GTI אך לא 206GTI. מדוע?

אין סיבה מיוחדת...

האמת אני גם מחפש 206 GTI, ולקחתי אחת לבדיקה, וגיליתי שהיא עברה תאונה רצינית...

הסיבה העיקרית היא תקציבית, ועובדה שאין כמעט בלמצוא (עבור מישהו כמוני, שגר בצפון...) 106 GTI סבירה (ולבטח 306 GTI...)...

אני פשוט מאוד אקנה את הראשונה הטובה שאמצא...

מגאן 265

פורסם

פשוט אכזבה.

הנה משהו שכתב מכר מפורום אחר, הוא החזיק ב-206 GTI כחצי שנה.

הגיע היום שבו הייתי צריך להחזיר את המפתח. ועשיתי את זה בלי נקיפות מצפון ב כ ל ל.

הכל התחיל כמעט כמו בחלום - מי מאיתנו לא חולם לקום בבוקר ולשמוע "יש לך 150 אלף, תבחר מ ה ש א ת ה ר ו צ ה ואנחנו גם נשלם לך דלק".

ובכן, נשמע טוב, אבל כשמתחילים לחפש, מגלים שאין, פשוט אין משהו ספורטיבי בסכום הזה. בעצם, אולי יש משהו - 206 GTI !! פיזו והשילוש הקדוש, נשמע די מבטיח, באולם התצוגה לא היו הפתעות - מפואר ונעים, כיסא ספורטיבי למהדרין, אפילו דוושות כאילו מחוררות. בדיוק מה שהיית מצפה ממשהו שמיוצר בשנות ה 2000. רק דבר אחד היה חשוד - ההגה, משום מה, חשמלי. נו שוין, אמרתי לעצמי, נחיה עם זה.

האוטו הגיע. הלם קל של התחלה, ההגה אמנם חד אך נטול תחושה, תיבת ההילוכים צועקת "ספורט זה לא אני" עם מהלך ארוך באופן מחפיר גם למשפחתית מאוד עצבן, ועוד כמה רמזים לעתיד, אבל עדיין הייתי אופטימי כי עוד לא התחלתי ללחוץ את האוטו - הרצה, אתם יודעים.

206 GTI היא מכונית שלא החליטה מה היא רוצה להיות. מן גרסת אבזור משופרת ל 206 רגילות, מן דרך של פיזו לצאת ידי חובה, שלא יגידו שאין משהו ספורטיבי בארסנל. אז זהו פיזו, אין משהו ספורטיבי בארסנל. ההגה פחות טוב משל C3 , וזו אגב הבעיה העיקרית לדעתי כי זה בכל זאת המינימום, המנוע חזק כאילו אבל לא מרגש בגרוש, תיבת ההילוכים מתקשה להעביר הילוכים תחת עומס ומהלכה ארוך כשל משאית, הצמיגים מהיצרן גרועים ביותר, השילדה גמלונית למרות פוטנציאל כלשהו, האיכות ירודה - כל האוטו מקרקש אחרי 30 אלף ק"מ, מצד שני יש לאוטו "תכונות ספורטיביות" : עצבנות בדרכים מהירות, המנוע רועש כמו טרקטור (ואין לו שום צליל ספורטיבי), חוסר נינוחות כללית, בקיצור - לא לכאן ולא לשם, בין הכסאות, פרווה, וכו וכו.

אין תמורה.

שלא תבינו לא נכון - הייתי מעדיף את הדרעק הזה על כל משפחתית, אם הוא היה עולה אותו הדבר. אפילו קצת יותר. אבל הוא עולה 1500 שקל יותר, בחודש. אין תמורה. כבר אמרתי?

איך נפלו גיבורים

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
ל- 206GTI יש הגה חשמלי? אתה בטוח?

אני בטוח שלא. אולי המשאבה חשמלית, אבל ההגה הידראולי ובעל פידבק ודיוק טובים. לתיבת ההילוכים מהלך ארוך מאוד באמת, בצורה מוגזמת. המנוע איננו ספורטיבי באופיו אך מספק את הסחורה. בנוגע לצמיגים אינני יודע. בגדול, זו מכונית ספורטיבית מהנה אך פחות טובה מ-106GTI ומ-306GTI.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שהבאתי בפניך, כתוב שם, לא בפירוט אולי, על הרבה מהמכלולים של הרכב ומדוע הוא לא מבריק, בלשון המעטה.

אני מניח שרוני יענה לך על השאלה ביותר פירוט, אולי גם מניסיון. בכל אופן גם אני מחכה לתשובה שלו.

מה שבטוח שההבדל בין 206 GTI לאחיותיה הזקנות הוא גדול.

פורסם

אתה גם כתבת שההגה הוא חשמלי ונטול תחושה- דבר שהתברר כלא נכון, לכן אני נאלץ לקחת את דבריך בספק. מחכה לתשובתו של רוני.

פורסם

קודם כל, לא אני כתבתי את זה.

בתחילת ההודעה נכתב : הנה משהו שרשם מכר מפורום אחר. תקרא בריכוז לפני שאתה מגיב.

זה שה-206 GTI טובה פחות מ-106 ו-306 זה דבר ידוע.

• תוכן חדש...