Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רגע, חכו עם הדיכאון. אולי בסופו של דבר המלחמה תיגמר בפירוק של האיחוד האירופי. כבר עכשיו הונגריה מתחילה להשמיע קולות התנגדות לסנקציות והחורף והמשבר עוד לא התחילו. רוב הסיכויים שגם אף מדינה לא תתערב במלחמה אקטיבית, כי לאזרחים אירופאים אין בעיה לקבל פליטים, אין בעיה לתרום תקציבים לאוקראינה, אבל אף אחד לא רוצה למות בשבילה.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם

הונגריה לא ממש נחשבת. ואורבן נחשב פרו פוטין.

מה שכן שוב - הוא צודק בעיניין האנרגיה.

"אין בעיה לתרום תקציבים". תרמו תקציבים בזמן קורונה, עכשיו יתרמו תקציבים גם לאוקראינה וגם לתת קצת אוויר לנשימה מבחינה אנרגטית (בהולנד יגבילו את עלות קוטש ל 70 סנט "בלבד") פלוס אני בטוח שיתנו עוד כסף לעסקים שמאוד תלויים בחשמל/גז, לדוגמא מאפיות. אחרי המלחמה עוד יתנו כסף לבנות את אוקראינה מחדש (אלא אם כן יתנו אותה לפוטין.

ובסופו של דבר מישהו יצתרך להחזיר את כול זה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, Boltik כתב:

רגע, חכו עם הדיכאון. אולי בסופו של דבר המלחמה תיגמר בפירוק של האיחוד האירופי. כבר עכשיו הונגריה מתחילה להשמיע קולות התנגדות לסנקציות והחורף והמשבר עוד לא התחילו. רוב הסיכויים שגם אף מדינה לא תתערב במלחמה אקטיבית, כי לאזרחים אירופאים אין בעיה לקבל פליטים, אין בעיה לתרום תקציבים לאוקראינה, אבל אף אחד לא רוצה למות בשבילה.

הפדרציה הרוסית תתפרק לפני האיחוד האירופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 8 דקות, nitch כתב:

הפדרציה הרוסית תתפרק

אתם ממשיכים לחזור על זה, אבל אף פעם לא נותנים תרחיש הגיוני למה יקרה עם החלקים שיתפרקו

- By lifting money bags

פורסם
לפני 20 דקות, Boltik כתב:

תהליך פירוק האיחוד החל עם הברקזיט. כעת גם ראש ממשלת איטליה המיועדת משמיעה קולות של התנתקות מהאיחוד. ותכלס, יש גבול לכמה גרמניה יכולה למשוך את האיחוד על גבה, בייחוד אחרי שמרקל יצאה לגמלאות

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אתם ממשיכים לחזור על זה, אבל אף פעם לא נותנים תרחיש הגיוני למה יקרה עם החלקים שיתפרקו

כמו שהתפרקה ברית המועצות. כל מיני רפובליקות מוצלחות פחות ועוד יותר פחות מוצלחות, חלקן מתחברות למערב, חלקן מתחברות לסין, חלקן חיות בשלום וחלקן נלחמות אחת בשניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

שהן מוציאות לפועל??

עוד לא.

לאחת יש דרכון ישראלי.

השנייה עובדת בשביל חברה אמריקאית בינלאומית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מלחמות מקומיות ומוגבלות שמתפרצות לפעמים לעומת בחישה בלתי פוסקת וחרחור מדון ברחבי העולם? שאט אפ אנד טייק מיי מאני.
העולם מקום טוב יותר בלי ברית המועצות, הוא יהיה מקום טוב יותר אם הפדרציה הרוסית תתפרק למדינות שמרכיבות אותה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, falou כתב:

עוד לא.

לאחת יש דרכון ישראלי.

השנייה עובדת בשביל חברה אמריקאית בינלאומית.

רק אומר שהן צריכות כבר עכשיו להתחיל את התהליך של בנייה החיים מחוץ לרוסיה, זו שיש לה את הדרכון הישראלי - לפתוח חשבון בנק ולהעביר כספים ואולי לקנות נכס וזאתי שעובדת בחברה בינלאומית, להתחיל לפעול לרילוקשיין.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, nitch כתב:

מלחמות מקומיות ומוגבלות שמתפרצות לפעמים לעומת בחישה בלתי פוסקת וחרחור מדון ברחבי העולם? שאט אפ אנד טייק מיי מאני.

רגע, אבל מה יקרה לנשק הגרעיני שיש למדינות האלו?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

גם המלחמה באוקראינה מקומית. 

זה מרחיק ממך את המלחמה בעוד קצת ובגלל זה אתה מבסוט על זה.

ופה נכנס הקטע של הרוסופוביה - או לפחות סימון הרוסים כמקור הרוע. שכול השאר ילחמו למוות - הרי זה לא מעניין אם יש מלחמה או אנשים מתים. כול עוד אין רוסיה.

צר לי אבל זה מה שאני רואה. הרי מה ההבדל אם מתים אוקראינים או יקוטיים או טדג'יקים? לא אכפת. כמו שהמלחמות באפריקה, מזרח תיכון, ודרום אסיה לא מעניינות אף אחד... עד רוסיה.

רוסופוביה זאת באמת לא מילה טובה, אבל אני לא יודע איך עוד אפשר לתאר את זה. בזמן המלחמה הקרה זה היה נגד הסובייטים, ברור למה. ואז זה הפך לנגד רוסיה. העיקר שיהיה אוייב ברור.

עריכה 2:

רק רוצה להזכיר שהרצון לכבוש שטחים על בסיס אתני או דתי או וואטאבר הוא לא חדש והיה די הנורמה עד ללפני לא כזה הרבה זמן. ככה שבסך הכול לא קורה פה שום דבר חריג. פשוט חשבנו שהתקדמנו ועברנו את השלב הזה כחברה ''גלובלית'' ''מערבית''.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

רק אומר שהן צריכות כבר עכשיו להתחיל את התהליך של בנייה החיים מחוץ לרוסיה, זו שיש לה את הדרכון הישראלי - לפתוח חשבון בנק ולהעביר כספים ואולי לקנות נכס וזאתי שעובדת בחברה בינלאומית, להתחיל לפעול לרילוקשיין.

כן. אני בטוח ששתיהן צריכות מישהו שלא מכיר כלום מהחיים שלהם מפורום באינטרנט לארגן להם את העניינים...😉

אחת שגרה לבד ועצמאית כלכלית מגיל 17 והשנייה אשת מכירות בינלאומית לתעשיית הגז והנפט...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...