Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקשרו אליי מהסוכנות

270 לזול ו 320 ליקר

איבדו את זה לגמרי

עריכה אחרונה על ידי Tibbyle
  • לא הבנתי... 1
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין אם זמן ההמתנה יהיה פחות משנה, או שזה כמו עם איוניק5, תזמין ותקבל בעזרת השם, בלי נדר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המחיר גבוה, אבל אם טלקאר יוכלו לתת אספקה מהירה יותר, אז פה טמונה ההצלחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, itsik170 כתב:

המחיר גבוה, אבל אם טלקאר יוכלו לתת אספקה מהירה יותר, אז פה טמונה ההצלחה.

לאיוניק5 בגרסת הפרסטיג, שזהה באבזור לגרסת הפרימיום של ה ev6 למעט גג חשמלי, הזמן המתנה הוא מספר חודשים וניתן להזמנה. ומחירה כ 50 אלף שח פחות לפחות. 

עריכה אחרונה על ידי stas12
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מחירים רשמיים.

250 אלף לבסיסית, 300 למאובזרת.

השאלה היא אם זה המחירים לפני או עליית המס של 2023.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, itsik170 כתב:

השאלה היא אם זה המחירים לפני או עליית המס של 2023

המחיר לפני עליית המיסים. לא רואה איך הוא מצדיק 50 אלף פער מול האיוניק 5 ובגרסה הבחירה הוא כבר עולה כמו הג'נסיס

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני שעתיים, Uri-G כתב:

המחיר לפני עליית המיסים. לא רואה איך הוא מצדיק 50 אלף פער מול האיוניק 5 ובגרסה הבחירה הוא כבר עולה כמו הג'נסיס

היבואן לא צריך להצדיק דבר, יש מספיק טיפשים שכבר קנו את הרכב במחירים האילו וחושבים שעשו אחלה עיסקה...

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 21 שעות, vadim6385 כתב:

מעניין אם זמן ההמתנה יהיה פחות משנה, או שזה כמו עם איוניק5, תזמין ותקבל בעזרת השם, בלי נדר.

איוניק 5 ברמת גימור פרסטיג סופקה יותר מהר מגילי שהוזמנה באותו יום רק לידיעה.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני שעה, daniel204 כתב:

איוניק 5 ברמת גימור פרסטיג סופקה יותר מהר מגילי שהוזמנה באותו יום רק לידיעה.

וואלה?

אני מכיר מישהו שהזמין איוניק5 כשהדגם רק הושק בארץ, וחיכה 8 חודשים לקבל אותה.

אולי היום המצב השתפר, לא יודע, אבל איכשהו לא נראה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

אני מכיר מישהו שהזמין איוניק5 כשהדגם רק הושק בארץ, וחיכה 8 חודשים לקבל אותה.

אולי היום המצב השתפר, לא יודע, אבל איכשהו לא נראה לי.

המצב היה קטסטרופלי עד לחודש הזה, בו נפתחו ארובות השמיים וגשם של פרסטיג'ים נחת בארץ הקודש, בעיתוי מושלם ולא מקרי של אחרי כניסתו לתוקף של הסכם הסחר החופשי עם קוריאה ולפני עליית מס הקנייה ב-1.1.23. מדובר במאות יחידות, בקרוב נגלה כמה בדיוק. 

ואכן בשבוע האחרון כל מי שהזמין איוניק 5 מכל דגם, עד וכולל הזמנות מחודש מאי (התקשרו לפי סדר כרונולוגי), קיבל הצעה לקבל פרסטיג' בתנאים שלא יאומנו: גם במחיר ההזמנה המקורי שמאז התייקר, גם עם הנחת המכס, גם לפני עליית מס הקנייה בינואר, וגם רישוי 2023. זה יצא 176 אלף שקל, לרכב שהמחירון שלו כיום 200 אלף ולפי הדלפה אמינה יעלה בינואר 213,900.

צריך להגיד שאפו גדול לכלמוביל שאיפשרו את זה. הפיתוי שלהם לשחרר את כל הכמות בדצמבר אבל למכור אותה במחירי 2023 (ולדחות את מזמיני "עלית" בטענה אמיתית שאין במלאי את מה שהזמינו) ודאי היה גדול. יש להניח שמשפטית הם היו במצב לא פשוט עם הזמנות שלא סופקו באיחור של חודשים ולקוחות זועמים על ספיגה אפשרית של עליית מס שלא נלקחה בחשבון.

ולגבי EV6 יש לי מילה אחת להגיד: יקר.

• אהבתי 3

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם (נערך)

אני אחד מאלה שאמורים לקבל את הפרסטיז׳ במחיר הזה ובאמת יצא צירוף מקרים נחמד.

הרכבים האלה הם בתצורת 2022, עם סוללה של 72 קו״ט. למיטב ידיעתי, לא מיוצרים כאלה מחודש אוגוסט, אז המפעלים עברו למפרט של 2023 שהוא שופר (העיקר זה סוללה של 77 קו״ט).

משיטוט בפורומים בחו״ל הבנתי שיונדאי נתקעו עם רכבים ״כמעט מוכנים״, שהיה חסר להם חלק כדי לגמור אותם. ישבו להם בחנייה בצד וחיכו. החלק הגיע, הרכבים הושלמו, הועמסו על ספינה והגיעו אלינו.

בשאר העולם מזמן מקבלים את הדגם החדש. 

אני מניח שכלומוביל רצו לנקות את ההזמנות הישנות עם הדגם הישן, ואז להתחיל לשווק במחיר מתוקן את האוטו עם מפרט 2023. 

לא נתפס שרכב על פלטפורמה זהה, עם מפרט די זהה (נכון שהוא יותר יפה) יעלה 100000 שח יותר בעוד שבועיים. הזוי

עריכה אחרונה על ידי gollu
פורסם

gollu - הסיפור טוב ובחלקו לפחות כנראה נכון, אבל שים לב לפרט קטן ומשמעותי: מספר השילדה. הספרה העשירית (משמאל) מסמלת את שנת המודל. N היא 2022. P היא 2023. זה גלובאלי, לא רק ביונדאי. בדיקה במאגר משרד הרישוי מראה שכל האיוניק 5 שהגיעו לאחרונה הן P, כלומר שנת מודל 2023. לא עמדו חודשים ארוכים במפעל באולסאן.

מצד שני, הם אכן כולם עם הסוללה המקורית של 72.4 קוט"ש. מעניין לדעת אם זה ייחודי לישראל או קיים בעוד שווקים, אין לי תשובה. אחת מהאנומליות שסיפקו הזמנים המטורפים האלה (ואני לא מתכוון לממשלה).

2023.JPG

• מעניין 1

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...