Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים יקרים. 

אני מנסה להגיש תביעה קטנה נגד- מחסני חשמל

אך קיבלתי מכתב מבית המשפט כי הכתובת שמסרתי אינה תקינה וכתב התביעה חוזר. 

ומוטלת עליי האחריות לאתר את הכתובת הנכונה. 

האם מישהו כאן יכול לעזור לי באיתור הכתובת הנכונה לטובת העניין? 

אני קצת אבוד. 

תודה רבה לכם. 

פורסם

אין לי מושג אם מה שאני כותב נכון, על פניו הם נמכרו לאלקטרה והח.פ השתנה (ח.פ קוןדם לא פעיל, ויש כתבות שנמכרה לאלקטרה), אם זה נכון אין לי מושג גם אם אתה מגיש תביעה לבעלים החדשים.
אם אכן צדקתי: 

516387115

אלקטרה קמעונאות בע"מ (חברה) ראשון לציון ספיר יוסף 1, מיקוד: 7570460 28/04/2021

תוכל לוודא את זה כאן: 
https://ica.justice.gov.il/GenericCorporarionInfo/SearchCorporation?unit=8

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לפני כשעה, Moonlight Theory כתב:

אין לי מושג אם מה שאני כותב נכון, על פניו הם נמכרו לאלקטרה והח.פ השתנה (ח.פ קוןדם לא פעיל, ויש כתבות שנמכרה לאלקטרה), אם זה נכון אין לי מושג גם אם אתה מגיש תביעה לבעלים החדשים.
אם אכן צדקתי: 

516387115

אלקטרה קמעונאות בע"מ (חברה) ראשון לציון ספיר יוסף 1, מיקוד: 7570460 28/04/2021

תוכל לוודא את זה כאן: 
https://ica.justice.gov.il/GenericCorporarionInfo/SearchCorporation?unit=8

באודות מופיע שאכן נמכרו לאלקטרה

https://www.payngo.co.il/about-us

ואכן הח.פ. הוא 

ציטוט

אתר מחסני חשמל (להלן: "האתר") הינו בבעלות אלקטרה קמעונאות בע"מ (להלן: "החברה") ח.פ. 516387115

הכתובת

ציטוט

6.3.6 בדואר רשום לכתובת יוסף ספיר 1 ראשון לציון מיקוד 7570460 ת.ד 4455

וזו הכתובת לפניות
ציטוט

15.6.2.  בכל שאלה ו/או הבהרה ו/או תגובה בנוגע למדיניות פרטיות זו, או אם ברצונך למחוק, לשנות או לתקן את המידע האישי שלך, אנא שלח דואר אלקטרוני ל- [email protected]. לחלופין, הינך מוזמן לשלוח מכתב לכתובת:  

מחסני חשמל ספיר 1 א.ת חדש ראשון לציון .מיקוד : 7570460 ת.ד : 4455

אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל בשביל להראות שזו הכתובת כפי ש @Moonlight Theory כתב
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, megabyte כתב:

תודה רבה לכם אלופים. 

בהצלחה בתביעה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...