Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 50K

asher-pa
שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן כולם.

מחפש לרכוש רכב 7 מקומות בתקציב הנ"ל.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני גם בביטוחים (פחות מעניין גאג'טים, פונקציות, וכו'..), ניתן לקפל כיסא אחורי אחד מה שאמור לכסות על בעיות ב"תא מטען" קטן

בממוצע עד 15K ק"מ בשנה.

נתקלתי בכתבה הזו https://www.icar.co.il/חדשות_רכב/7_מושבים_עד_50,000_שקלים:_מה_כדאי_לקנות--/ אבל עדיין לא סגור מה עדיף יותר ומה פחות.

בעיקר מנסה להבין אם ללכת על דיזל או בנזין, ואז באיזה דגמים כדאי לרכז את מאמץ החיפושים. 

שמעתי המלצות על ורסו אבל נראה שאין ממש הלימה בין המחיר שבכתבה למחיר בשוק

רעיונות על 2 \ 3 דגמים שכדאי להתפקס עליהם?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נוסע עד 15k בשנה אז דיזל או בנזין לא מאוד משמעותי עבורך.
אם ידני הולך - אז לודג׳י תמורה טובה מאוד לכסף לדעתי.

אחרת הייתי מחפש סיאט אלהמברה 2016 והלאה או קיה קארנס.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, 

סיאט 2016 וצפונה נראה בטווח מחירים של 90K 

קיה 2015-6 (לא רואה שיש נמוך יותר) גם מתחילה מאזור ה-60K

לגבי לודג׳י באמת נראה הכי רלוונטי רק שלא סגור לגבי בטיחות הרכב (מבחני ריסוק וכאלה) וגם פחות מעדיף ידני

האם היתה עליה חריגה במחירי הרכבים? האם יכול להיות מצב שהתקציב פשוט "לא רלוונטי"?

ואם מתאמצים ועולים ל 60K האם אולי כדאי לחזור לורסו?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב רלוונטי ללוג'י ידנית או קיה מזדקנת יותר או פריוס+ עם קלומטרג' גבוהה,
אני הייתי נמנע מהסיאט
או מעלה את התקציב ומוסיף את האוטלנדר, פריוס+, אולי תצליח לגרד סורנטו, קארנס...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה נוספת זה ברלינגו 7 מק' או ניסאן NV200 שעונה על כל הקריטריונים מלבד הידני שאין ברירה בכל האופציות החסכוניות. תוכל להביא 2016/17. צריכה 1 ל15 לכל היותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, שאלה שלא קשורה באופן ישיר לשאלת הפתיחה, שאני נכנס למחירון לוי יצחק ומכניס פרמטרים של רכב שאני רואה ביד2 גם אחרי שקלול יוצא שהמחיר במודעה גבוהה ב-20-25K יש משהו שאני מפספס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, asher-pa כתב:

תודה, שאלה שלא קשורה באופן ישיר לשאלת הפתיחה, שאני נכנס למחירון לוי יצחק ומכניס פרמטרים של רכב שאני רואה ביד2 גם אחרי שקלול יוצא שהמחיר במודעה גבוהה ב-20-25K יש משהו שאני מפספס?

20-25 זה קצת קיצוני אבל אתה מפספס את השוק יד 2 של החצי שנה האחרונה שהוא בטירוף כבר חצי שנה ויש רכבים שעלו מעל 10K במחירון שלהם. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

הי חברים,

נראה שיותר קל למצוא מאזדה5 (2013-2015) "במחירים אטרקטיבים" השאלה איך הם מבחינת תחזוקה \ אמינות \ דלק? לאחי יש מאזדה3 סביב אותו שנתון והוא אומר שהיא יחסית "שותה" דלק...

ממש מתלבט אם לרדת לגמרי מהורסו (אגב נראה שקארנס + - אותו מחיר), היום יש לי את הספייס ורסו ובאמת חוץ מטיפולים בזמן נראה שדיי אמין...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם מותר אז כבר מכניס עוד רכב לשיקולים.

ראיתי שאפשר למצוא "גרנד סינק" דיזל (2015) גם במחיר יחסית אטרקטיבי.

האם עדיפה על ורסו\מזדה5?

נ.ב - ההערכה שבממוצע הרכב יעשה 35-40 ק"מ ביום.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה 5 שותה דלק

טיוטה ורסו תהיה הבחירה המועדפת גם בגלל אמינות מטורפת וגם יחסית צריכת דלק ממוצעת ל7 מקומות ושוק טוב מאוד ושמירת מחיר ברמה טובה

אני ההיתי נמנע מההרפתקאות של רנו אין מה להשוות אותה לאמינות של טויוטה רצית רכב אמין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חולק על המגיב מעלי יש לנו במשפחה גם וורסו וגם מאזדה 5. הוורסו נחשבת ליותר אמינה במידה מסוימת ועם צריכת דלק קצת יותר טובה אבל תעלה לך יותר כמו שראית. בנסועה נמוכה כשלך ההבדל בדלק לא מאוד משמעותי ובטח שלא שווה את התוספת במחיר לורסו.

לדעתי המאזדה 5 אופציה טובה ולא רואה איך ההפרש במחיר לוורסו שווה את התמורה.

אגב, המאזדה גם קצת יותר מרווחת מאחור.

עריכה אחרונה על ידי tza
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...