Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני רכב שני 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחפש בשביל אבא שלי, עדלפני שבוע הוא היה בעל i20 2015(יד שניה, ראשונה ליסינג) למשך 3 שנים, נהנה ממנה אך רצה להתחדש ומחפש רכב יותר חסכוני כל הנסיעות שלו בעיר והיה עושה 1 ל10 בקושי.

חשוב שהרכב יהיה חדש יחסית עד 4 שנים בכביש בשביל האמינות, לאבא שלי אין זמן ללכת למוסך לטפל פרט לטיפול תקופתי ולכן מעדיף להחליף רכב כל 3 שנים.

עלתה מחשבה אולי לקנות פיקנטו 2022 LX 

אפס קמ ב 76 אלף אבל נפסלה בגלל הגיר הרובוטי.

לסיכום:

מימדים: בחור גדול(1.82) אך יש לציין שהסתדר עם i20

נסיעות: רק בעיר(יש ג'יפון דלקן)

תקציב: איזור ה75k

שנתון: 2018 לפחות

תודה, טל.

פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, אמינה וחסכונית,סיטרואן c3/קקטוס אופציות נוחות יותר וזריזות יותר.

הייתי בודק את מצב הרצועת הטיימינג במוסך, עד 2017 הרצועה הייתה מתפוררת, ב2017 היצרן החליף לרצועה אחרת.

סוזוקי איגניס עם מושבים נוחים מאוד, חסכונית.

ואם מיני, הייתי בודק ספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלפתחצה על הג'אז ומוסיף את הבלנו כי יש לו מחירון נמוך לשנתון וצריכת דלק 1 ל 16 ממוצע (לי יש ידני ונסיעה משולבת יוצא לי 1 ל 19)

עריכה אחרונה על ידי David2540
פורסם
לפני 24 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק הונדה גאז, אמינה וחסכונית,סיטרואן c3/קקטוס אופציות נוחות יותר וזריזות יותר.

הייתי בודק את מצב הרצועת הטיימינג במוסך, עד 2017 הרצועה הייתה מתפוררת, ב2017 היצרן החליף לרצועה אחרת.

סוזוקי איגניס עם מושבים נוחים מאוד, חסכונית.

ואם מיני, הייתי בודק ספארק.

באיזה מהרכבים שציינת רלוונטי הטיימינג?

פורסם

בסיטרואנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ממליץ להתרחק מפג׳ו/סיטרואן עם מנוע 1.2. יש בפורומים כאן מספיק סיפורי אימה.

לבדוק את רצועת הטיימינג לא עוזר. מדבר מניסיון עם פג׳ו 208 שמכרתי לפני שבוע עם מנוע גמור.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

בנתיים הבעיות הם במנועים עם רצועות דור ראשון.

ב75 אלף ש״ח הוא קונה סיטרואן די חדשה אזור 2019. עם אחריות של 5 שנים (יד פרטית) וכיוון שכול 3 שנים הוא מחליף אחזקת כמעט לאורך תקופת האחריות.

פורסם

אתה חוזר על עצמך בנושא דורות הרצועה. זה לא מעניין. המנוע הזה כשלון לכל דורותיו ודורות חלקיו וזה שהקקטוס שלך מדהימה בנתיים יש לך מזל.

אין ברירה צריך להזהיר אנשים שלא מודעים לנושא ושיעשו את השיקול שלהם אם הם רוצים להכנס לזה או לא. זה בטוח לא לעניין להמליץ על הרכבים האלה ואמרו לך את זה בשרשורים אחרים.

ולמי שקורא את זה ומתעניין יש תביעה ייצוגית נגד לובינסקי והיצרן, ממליץ ליצור קשר עם העו״ד שמתעסק עם התביעה ולהבין ממנו מה סדר גודל האירוע. עו״ד עידן איידן מייל [email protected] 

ובלי קשר אפשר להריץ כמה חיפושים בפורומים פה

פורסם

איך אתה יודע איך המנועים ישרדו עם הרצועה החדשה?

אתה חושב שרק אצלי אין בעיות אחרי ההחלפה?

דורות הרצועה זה דווקא מאוד מעניין, כי זה מה שיכול למנוע את התפוררות הרצועה.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

איך אתה יודע איך המנועים ישרדו עם הרצועה החדשה?

אתה חושב שרק אצלי אין בעיות אחרי ההחלפה?

דורות הרצועה זה דווקא מאוד מעניין, כי זה מה שיכול למנוע את התפוררות הרצועה.

דור 1 מתפורר, דור 2 מתרחב, דור 3 חדש מדי בשביל לדעת, דור 4 כבר לא יהיה כי מפסיקים עם הכשלון ההנדסי הזה.

הבעיה הגדולה היא לא הכשל של הרצועה אלה הנזק ארוך הטווח שהכשל הזה גורם.

לשלוח אנשים לבדוק את מצב הרצועה באופן קבוע כאילו זה יעזור להם, או לעשות דוקטורט באיזה דור רצועה יש ברכב..  נו באמת.

אני לא מבין מה יש להמליץ על הרכבים האלו. אמינות מוטלת בספק, נזקים כספיים פוטנציאלים עצומים ויבואן שלא יעזור לך במקרה הצורך.                                                                  

פורסם

בנתיים לא קראתי פה או בקבוצות בפייסבוק על כשלים ברצועת דור שני שהובילו להחלפת מנוע או צריכת שמן מוגברת.

סך הכול בודקים פעם אחת לפני הקניה מה יש במידה ולא יודעים להבדיל, ופעם ב מסתכלים עליה דרך פתח המילוי כמו שבודקים שמן/נוזל קירור בכול רכב.

לא צריך דוקטורט.

ממליצים כי אלו רכבים זריזים, נוחים, מאובזרים, מעוצבים ובמחירים טובים, לפחות בקטגורית הסופר מיני.

כמו כן, יש אחריות במקרה של פותח השירשור.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

ממליצים כי אלו רכבים זריזים, נוחים, מאובזרים, מעוצבים ובמחירים טובים, לפחות בקטגורית הסופר מיני.

לא ממליצים. אתה ממליץ. לפחות תזהיר שאולי יש עניין עם רצועת הטיימינג ושילמדו את הנושא.

לדעתך בדיקה דרך פתח המילוי מספיקה. לדעת אחרים, כולל מוסכים מתמחים ומוסכי היבואן (שמשתמשים היום בכלי מדידה) אי אפשר להעריך ככה את מצב הרצועה.

פורסם

ראשית הערתי לגבי הרצועה את פותח השירשור.

דרך הפתח אתה יכול לראות אם היא סדוקה, מתפוררת במקרים קיצונים.

כאשר אתה בטיפול אפשר לבקש לבדוק.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

ראשית הערתי לגבי הרצועה את פותח השירשור.

דרך הפתח אתה יכול לראות אם היא סדוקה, מתפוררת במקרים קיצונים.

כאשר אתה בטיפול אפשר לבקש לבדוק.

אי אפשר לראות דרך הפתח. אצלי רצועה מפוררת לא נראתה חריגה מלמעלה.

עייפתי מהויכוח על הרצועות. לא מצליח להבין מה יש להמליץ על הרכבים האלה כשהאמינות מוטלת בספק ויש פוטנציאל נזק גדול לכיס. בתור כסא נוח ומעוצב עם איבזור עשיר זה אחלה. כרכב שצריך לתחזק פחות..

פורסם

בסופו של דבר פותח השירשר מקבל מספר אופציות, ובוחר מה מתאים לו.

• תוכן חדש...