Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית 4 צמיגים 215/45/16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,
ברשותי סיאט איביזה 3 דלתות 2010 ה1600 ידנית, אני סטודנט שנוסע בערך 10 אלף ק"מ בשנה והגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים לרכב, כרגע ישנם 4 צמיגי מישלן PS3.
אשמח לעזרתכם בחיפוש צמיגים מתאימים ביטחותיים ושיחזיקו לאורך זמן.

מבחינת תקציב בערך 350 שח לצמיג ויכול לחרוג עד 450 לצמיג, כמובן שמעדיף לחסוך בהוצאות כל עוד הצמיג יכול לענות על הדרישות.

הרשימה שיש לי כרגע היא: (מחיר לצמיג, סוג צמיג)

Michelin Primacy 3 - 520

GOOD YEAR Efficient grip 86H - 465 (הבנתי שיש לדרוש תוצרת טורקיה בלבד)

Kleber Dynaxer HP3 90V - 390

Maxxis - 390 

DUNLOOP SPFM800 - 380 (שמעתי עליו המלצות סותרות)

כרגע אני נוטה לכיוון הקלבר שהבנתי שזאת חברה מעולה בפיקוח מישלין, תוהה אם כדאי למשוך יותר מבחינת תקציב וכבר לקנות את הגודייר שקראתי עליהם הרבה המלצות, אשמח לשמוע ממכם מה עדיף, תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי yahavz10

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, yahavz10 כתב:

GOOD YEAR Efficient grip 86H - 465 (הבנתי שיש לדרוש תוצרת טורקיה בלבד)

הבנת הפוך. רק לא טורקיה.

לפני 5 שעות, yahavz10 כתב:

DUNLOOP SPFM800 - 380 (שמעתי עליו המלצות סותרות)

אל תגע.

מישלן וגודייר שניהם מעולים מניסיון.

קלבר צריך להיות בסדר. חברה מוכרת ודגם דיי נפוץ, אכן שייכת למישלן.

מקסיס אני לא מכיר.

כמה אתה נוסע בשנה?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

הבנת הפוך. רק לא טורקיה.

אל תגע.

מישלן וגודייר שניהם מעולים מניסיון.

קלבר צריך להיות בסדר. חברה מוכרת ודגם דיי נפוץ, אכן שייכת למישלן.

מקסיס אני לא מכיר.

כמה אתה נוסע בשנה?

כתבתי בטעות הפוך, הבנתי באמת שכדאי להתרחק מתוצרת טורקיה.
אני נוסע בשנה 10 אלף ק"מ ואפילו פחות, עיקר ההתלבטות היא בין הקלבר ש4 צמיגים יצאו 1560 שקלים לעומת הגודייר שכבר יצאו 1860 שח.

עריכה אחרונה על ידי yahavz10

פורסם (נערך)

בנסועה כזו אכן אין שום טעם לגלוש למחיר של המישלן, שהחוזקה הגדולה ביותר שלו היא שחיקה איטית. 

אני חושב שכל הקלבר במידה שלך הם XL שזה אומר צמיגים קשיחים יותר, זה פחות רצוי (קוד משקל 90) אבל לא נורא.

גם המישלן כאלה.

אז מהבחינה הזו גודייר עדיפים, אבל זה לא מאוד מהותי.

פורסם
לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

בנסועה כזו אכן אין שום טעם לגלוש למחיר של המישלן, שהחוזקה הגדולה ביותר שלו היא שחיקה איטית. 

אני חושב שכל הקלבר במידה שלך הם XL שזה אומר צמיגים קשיחים יותר, זה פחות רצוי (קוד משקל 90) אבל לא נורא.

גם המישלן כאלה.

אז מהבחינה הזו גודייר עדיפים, אבל זה לא מאוד מהותי.

תודה רבה, אשמח לשמוע דעות נוספות.

פורסם (נערך)

יש מידות שאין להן פרימסי 4 כרגע/עדיין. איוניק היברידיות מגיעות ככה מהמפעל גם היום.

בכל מקרה פרימסי 3 צמיג פנטסטי.

פורסם

אין לי נסיון איתם אבל הרבה פה ממליצים על פאלקן ZE310 והצמיג גם מקבל ציונים מאוד גבוהים במבחנים.

נראה שאפשר למצוא בפחות מ400: https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6344&cs=1&diameter=6&aspectRatio=11&width=19

הדנלופ SPFM800 אחלה צמיג אם הוא מתוצרת תאילנד, הביקורות הרעות הן על תוצרת טורקיה.

יש לי את הצמיג כבר שלוש שנים והוא שקט ואוחז טוב. אבל הוא בן 3 וכבר דורש החלפה בגלל יובש והרכב כמעט ולא חונה בשמש. אחרי 3 שנים מורגשת ירידה באחיזה (בעיקר ברטוב) אבל לא משהו מסכן חיים או לא צפוי.

במבחנים במגזינים רוסיים (תוצרת תאילנד) הוא מציג ביצועים לא רעים בכלל: https://shina.guide/press/23535/

פורסם

תודה רבה לכולם לבסוף הלכתי על ה Kleber Dynaxer HP3 90V לאחר התייעצות עם כמה בעלי מקצוע, מוקדם מדי כדי לקבוע אבל עד עכשיו מרגיש מעולה.

• תוכן חדש...