Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח להמלצות וחוות דעת על ווקס נוזלי לרכב.

האם הווקס של turtle wax magic color מומלץ? הרכב שלי בצבע אפור כהה ולפי מה שראיתי, לא קיים ווקס בצבע אפור, אלא כסוף שמתאים גם לאפור (לפי ההבנה שלי).

אשמח לעזרה.

עריכה אחרונה על ידי ירדןז
פורסם

ווקס ברמת העקרון הוא לא עבור צבע ספציפי, אלא מתאים לכל צבע*, לא יצא לי להשתמש במה שהצעת, אבל באופן כללי זה מומלץ כן לשים ווקס לאחר שטיפה, יתן לך הגנה טובה יותר לצבע בין השטיפות.

*כן יש מקרים ספציפיים של ווקסים HIGH END שהם מתאימים לצבע ספציפי שהוא שחור(לא ראיתי יעודיים לצבעים אחרים), אבל זה מקרה ספציפי ומדובר בווקס נורא נורא יקר.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

במקום הווקס הזה של turtle אני ממליץ על Turtle Ice Seal n Shine.

נותן ברק ומחזיק יותר זמן. 

https://www.autostore.co.il/product/תרסיס-ברק-והגנה-turtle-wax-ice/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני מבין למה אתם לא ממליצים על חומרים של הפרימיום שהם יותר מרוכזים וחזקים לאורך יותר זמן כמו למשל למי שבאמת רוצה להשקיע ולקבל תוצאה חזקה כמו למשל polish angel rapid wax.

אני התנסתי והתוצאה מרשימה.

עריכה אחרונה על ידי _YAIR_
פורסם

נכון ( אני בעצמי משתמש ב Carpro Reload - והוא אכן מעולה ), אבל אלה לא חומרים  של 50₪ כמו הווקס שהבחור שואל עליו. אז קצת קשה לי להציע תחליף שעולה פי 3-4.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 23 שעות, vladclar כתב:

נכון ( אני בעצמי משתמש ב Carpro Reload - והוא אכן מעולה ), אבל אלה לא חומרים  של 50₪ כמו הווקס שהבחור שואל עליו. אז קצת קשה לי להציע תחליף שעולה פי 3-4.

יש לך ציפוי שאתה משתמש בו ? 

תאני גם חשבתי להשתמש בו

בהתיים הזמנתי hydrofoam 

פורסם (נערך)

אין לי שום ציפוי.  משתמש ב Reload בחורף (בעיקר) במקום ווקס נוזלי, אחרי שהרכב נקי ויבש ( כולל שמשות). מחזיק יופי תקופה של ימי גשם רצופים.

בקיץ משתמש ב Turtle Ice Seal n Shine. 

לפעמים בניקוי גם ב Sonax BSD או Turtle Hybrid Ceramic 3 in 1 Detalier.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...