Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בפייסבוק שהוא לא אנונימי. לכן אנשים לפעמים מפחדים להתבטא בבוטות כשהמסעדה גרועה בגלל חוקי לשון הרע.

לכן כפי שכבר אמרו פה, רצוי לקרוא ביקורות בגוגל מפס או בכל אתר בו אנשים מגיבים בניקניים.

פורסם
לפני שעתיים, Blaz00r כתב:

הוא לא מערבב, ב'כזה אני רוצה' (לא מכיר את השני) אמנם מעלים הרבה מבצעים, אבל הכל שם נגוע באינטרס, לא פעם לא פעמיים ולא חמש ראיתי שמפרסמים ( = בעל העמוד מפרסם) מוצרים נחותים וכותב עליהם "הכי טוב שיש בדוק נעול חתום מבטיח לכם!!!1", ואם יש תגובות שצועקות המלך הוא עירום הוא מתחיל דיון סרק מלא באנשי קש "להוכיח" אחרת. 

בזמן האחרון אני נמצא יותר ב-buy buy, אם עולה שם דיל ואנשים מגיבים שהמוצר לא באיכות גבוהה הוא עורך את זה לפוסט המקורי ומפסיק לעלות את המוצר, אז זה לא נכון להגיד שכולם ככה.
יש ויש, כמו כל דבר צריך לדעת איזה תוכן לצרוך או באיזה קבוצה להיות.

פורסם

הכלי שנקרא "ביקורת באינטרנט" אמור לעבוד ככה :

1. המבקר כותב הודעה 

2 אם בעל העסק מעוניין בכך, הוא מגיב מתחת להודעה של המבקר

3. המבקר יכול להתייחס להודעה של בעל העסק 

לשמחתי - הפורום הזה מתנהל בצורה סבירה מאד וזה מה שקורה בדר"כ. כשמנהלע הפורום מחליטים שהדיון לא ענייני או שהמבקר לא מביא קבלות בהתאם לטענות שלו - הדיון ננהל ויש התייחסות כזאת או אחרת לנושא. והכל בפומבי. ויש פה שלל טענות לטובה ולרעה של מותגים/יבואנים/מוסכים/נותני שירות וכו'.

כל שאר הירוקות בסגנון "נפרסם רק אחרי ש" , "בעל העסק ידבר איתך", "נתבע אותך כי הביקורת שלילית" וכו' - זה מה שעושים בעלי עסק חלשים שלא יודעים להתמודד עם לקוחות. אם אני מזהה עסקים כאלה, אני משתדל להתרחק מהם במידת האפשר. למשל - אם ידעתי מה העסק של transporter , הייתי מעדיף ללכת למתחרה שלו רק בגלל מה שקראתי בתגובות הקודמות.

פורסם
בתאריך 10.12.2021 בשעה 15:16, MiniMiz3r כתב:

אתה מכיר תקדים שבו בית משפט הטיל אחריות על מנהל עמוד או קבוצת פייסבוק בגין פרסום של תוכן על ידי גולשים? 

לא צריך תקדימים, זה החוק. 

יחד עם זאת, כמו שאמר @falou אף בעלים של אתר/קבוצה לא רוצה להתמודד עם הוצאה של כמה אלפי שקלים על ניהול תיק שגם אם ינצח ויחזרו אליו, הזמן שהוא בזבז על זה לא יחזור. ובשביל מה? איזו תועלת יוצאת לבעל האתר/קבוצה מלהילחם על זה? עדיף לו פשוט למחוק את הפוסט ולפרסם במקומו 3-4 פוסטים מהללים שהעסק משלם עליהם (ואני לא משער או מתמרמר). 

בסוף בסוף, לפני שאתם קוראים המלצה/פרגון/ביקורת - תבדקו מי כתב אותה. מכירים אותו אישית? יודעים מה המניעים שלו? סומכים עליו? מעולה.
לא מכירים? תבדקו את המקום בו הטקסט הזה נכתב. חפשו את "הדעה הרווחת" אם קיימת כזו. לא צריך לקרוא, אפשר לרפרף על 10-15 פוסטים/אייטמים אחורה ולהבין. תנסו להבין את הלך הרוח של המקום, והאם אפשר לסמוך עליו. 

חייבים לזכור תמיד שלתחזק קבוצה עולה זמן ו/או כסף, ואף אחד לא רוצה לעשות את זה לשם שמיים. ורוב רובם של האנשים בוחרים בדרך הקצרה להמיר קבוצת משתמשים לש"חים. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Igalz כתב:

קרה לי כבר שמנהל סניף חזר אלי בעקבות ביקורת שלילית שהשארתי (לא באיכסבוק), אבל לא מתוך כוונה לאיים, אלא מתוך כוונה להבין מה לא היה בסדר ואפילו לתת פיצוי. לכן חשוב לחדד מה היה..

אצלי זה לא היה מתוך מטרה להשתפר - הבעל עסק לא מחפש לבצע את העבודה יותר טוב. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...