Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי ממליץ להשיג מעט צבע לפי קוד הרכב, ולבצע תיקון עדין עם מכחול. 

בעלי מקצוע לא אוהבים לטפל בשריטוה בודדת, ההתעסקות לא כלכלית עבורם. ומצד שני, אין סיבה לצבוע את כל החלק בגלל שריטה כזו.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 59 דקות, pasat04 כתב:

הייתי ממליץ להשיג מעט צבע לפי קוד הרכב, ולבצע תיקון עדין עם מכחול. 

בעלי מקצוע לא אוהבים לטפל בשריטוה בודדת, ההתעסקות לא כלכלית עבורם. ומצד שני, אין סיבה לצבוע את כל החלק בגלל שריטה כזו.

דיברתי עם "קאר-פיקס" שנמצאים בתל אביב, עבור השריטה הם הציעו לי 250, לעומת זאת הלכתי למוסך פחחות כללי באזור שאני גר רצו בסביבות ה1000 שקל. 

250 נשמע הגיוני מאוד עכשיו לא? 

פורסם (נערך)

אם אין לך את היכולת לתקן לבד, 250 ש"ח יהיו מחיר סביר לתיקון נקודתי.

נסה להבין אם מעבר לצביעה נקודתית (עם מכחול), הם יחליקו את האיזור הצבוע, ויעברו גם עם שכבת לכה.

תוכל לראות כאן דוגמה לתיקון שעשיתי בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 3 דקות, pasat04 כתב:

אם אין לך את היכולת לתקן לבד, 250 ש"ח יהיו מחיר סביר לתיקון נקודתי.

נסה להבין אם מעבר לצביעה נקודתית (עם מכחול), הם יחליקו את האיזור הצבוע, ויעברו גם עם שכבת לכה.

אני מאמין שכן, מן הסתם שאני אשאל אותם לפני שיתחילו לעבוד מה התהליך 

אני אעדכן במהלך השבוע את התוצאות. 

פורסם
לפני שעתיים, JohnyTurbo כתב:

אני מאמין שכן, מן הסתם שאני אשאל אותם לפני שיתחילו לעבוד מה התהליך 

אני אעדכן במהלך השבוע את התוצאות. 

נשמח לעדכון

פורסם

עדכון לגבי השריטה 

הלכתי אליו היום, לפי כמו שזה נראה לא היה לא כלכך "עבודה" לפי מה שאני ראיתי 

ראיתי כמה רכבים עומדים וכמה שבאו בדיוק כמוני לתקן משהו קטן. 

בכל מקרה, דיברנו קצת והוא ראה את המכה הוא התחיל לעבוד

השלב הראשון שהוא עשה הוא בדק עם זה שריטה שכבר על המתכת או אם זה שריטה "חיה" כלומר שהלקה (הצבע) ירדה אבל הפריימר לא ירד ( מה שגורם לצבע להדבק)

לאחר זאת התחיל עם שיוף אגרסיבי, לאחר ששיטח את המקום הוא עבר לשיוף רטוב. 

הוא ניקה את המקום, מה שקצת עצבן אותי זה שהוא לקח מגבת מטבח פשוטה ומאוד מלוכלכת הרטיב אותה וניגש לעניין ולא מגבת "מייקרופייבר" כמו שנהוג בשביל לא להרוס יותר את הצבע, ופשוט ניקה את כל הלכלוך מסביב ( הערתי לו, אבל הוא טען שזה לא עושה כלום ) , ואז הוא ייבש את המקום, עם מגבת פשוטה. 

אחרי הכל הוא לקח קצת נייר קרטון והדביק על השמשה רק על החלק השמאלי ( איפה שמוקמה השריטה ) חיכה עוד כמה דקות וניגש לעבודה.

הוא הכין את הצבע " שחור פנינה " או "41w" ועשה 2 שכבות. אני מציין כי כל התהליך קרה בחוץ על מדרכה ולא בתנור. 

לאחר אותן שתי שכבות הוא חיכה שיתיבשו, ואחרי זה הוא התקין "gloss" בעצם סוג של לקה שקופה שמחזירה את ההשתקפות מהצבע.  

עשה בסביבות 2-3 שכבות דקות. ( כל התהליך בוצע על ידי אקדח צבע בלחץ אוויר ). 

ופה זה הסתיים, נכנסו למשרד ודסקסנו קצת ואמרתי לו אוקיי, מה מגיע לך? 

הוא ראה שבאמת לא היה כלכך נזק ובתכלס שתי שריטות שאפילו לא דרשו מילוי, אז הוא אמר 200.

אני יצאתי מרוצה לבנתיים, למרות שבאתי עם גישה מהאינטרנט אחרי שראיתי המון ביקורות שליליות ולא הכי מבטיחות. 

הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה הזמן, אני מתכוון לזה שעם הזמן אני לא בדיוק יודע איך הצבע יראה\ידהה או לא.

למזלי התיקון התבצע בדיווק ברווח איפה שהתא מטען אז הוא לא כלכך יפגוש שמש. 

*** מצורף תמונה לפני ואחרי.***

abb370d1-2a18-40f7-a5a5-9ed666afa482.jpg

44f0dcce-6607-4095-9ed2-718395ca8023.jpg

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...