Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, התחדשתי בסוזוקי בלנו 2017 ורציתי לשאול מה הלחץ אוויר הנכון בצמיגים. מדובר ברכב משומש ונראה שהצמיגים לא מקוריים. כל הצמיגים אותו גודל (מצורפת תמונה)

צמיגים קדמיים של ריקון ואחוריים של טריאנגל. החיישן לחץ אוויר מצפצף ומראה לחץ נמוך בצמיגים. ניסיתי 32 PSI בארבעת הצמיגים, עדיין מתריע על לחץ נמוך. נסעתי לפנצ'ריה, הכניסו לי 39 PSI בארבע גלגלים, הרכב קפץ קדימה - אחורה בנסיעה. הורדתי בחזרה ל 32 PSI, הרכב התייצב. בדקתי במדבקה שליד דלת הנהג רשום 36PSI קדמיים 32PSI אחוריים אם נוסעים 3 אנשים ו 36 PSI קדמיים ו41 PSI אחוריים אם נוסעים 5 אנשים + מטען. לא ניסיתי למלא לפי המדבקה כי כבר חזרתי לבית. מה הלחץ אוויר הנכון שצריך למלא בגלגלים? האם יש בעיה בחיישן לחץ אוויר? קצת מבולבל. 

IMG_20211121_125200.jpg

IMG_20211121_125559.jpg

פורסם

מזל טוב על הרכב.

אני עם באלנו מנפח 36 בכל הצמיגים כי אני נוסע ע"פ רוב לבד ולפעמים עם אשתי והילדה ותא מטען מלא. היציבות שלי מרגישה טובה על הכביש וזה סוג של פשרה בגלגל האחורי בין עומס מלא לריק. בכל אופן בקדמי ודאי 36.

פורסם

תמלא 36 מקדימה ו32 מאחור, כמו כן תבדוק לחץ בצמיג ספייר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...