Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תודה" על ידי הבהוב ב 4 מאותתים

Buki
שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

בכביש 90 איפה שיש נתיב1 לכל כיוון נתקלתי בדבר שחזר על עצמו מספר פעמים. 

כשמישהו רצה לעקוף אותי בלילה נתן סינוור לשניה שאני ישים לב שהוא יוצא לעקיפה ורק אז עקף.

לגבי תודה התקנתי ברכב שלט קטן ושקוף כמו בתמונה המצורפת שנדלק בלחיצת כפתור.

את השלט הזמנתי באלי אקספרס בקישור המצורף.

קצת נימוס בכבישי ארץ ישראל

https://he.aliexpress.com/item/32797612665.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d7m7tuD

Screenshot_20211121-030219_Photos.jpg

Screenshot_20211121-030842_Photos.jpg

יפה,אני גם אזמין כזה. מה גודל השלט?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

משתמש בזה מדי פעם כשמישהו עושה משהו טוב. או כדי להתנצל אם בטעות "חתכתי" מישהו שלא בכוונה (אני לא נוהג לחתוך).

גם קיבלתי כמה כאלה, לא המון, אבל קרה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

מסמנים לי כך כמעט אך ורק אוטובוסים ומשאיות.

שימוש נוסף ומפתיע בהיקפו באיתותי אזהרה זה בזמן ערפל (קורה הרבה איפה שאני גר).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה המקום לשאול אבל הייתי חייב

איך אתם משפשפים עיניים בנהיגה?🤣

זה קורה לי בבוקר מוקדם וחייב להסתכל על הכביש..... 

עריכה אחרונה על ידי ידני
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

שימוש נוסף ומפתיע בהיקפו באיתותי אזהרה זה בזמן ערפל (קורה הרבה איפה שאני גר).

"מפתיע"... כמובן שזה בגלל שאנשים לא יודעים את תפקיד פנסי הערפל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, גור אדם כתב:

מפתיע"... כמובן שזה בגלל שאנשים לא יודעים את תפקיד פנסי הערפל...

" איפה שהוא גר" יש ערפלים כבדים מאוד. במצב הזה שימוש ב 4 מאותתים כל זמן שנוסעים בערפל זה דבר מצויין. זה משפר את נראות הרכב בערפל (מעבר לפנסי ערפל שלא בכל רכב קיימים מקדימה). וזה ערפל שלא רואים דרכו כלום. 

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

מסמנים לי כך כמעט אך ורק אוטובוסים ומשאיות. 

אכן גם אני ראיתי את זה יותר מצד נהגים מקצועיים (אוטובוס/משאית). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי הרבה יותר חשוב להטמיע קודם את השימוש בזה כאשר תגיעים לפקק. אני תמיד מסמן כאשר יש פקק ב"הפתעה". ואני בפירוש רואה מקרים שבהם הופתעתי מהפקק ובלמתי בחוזקה כאשר לנהג מאחורי היה הרבה יותר קל כבר בעקבות הסימון. מה שתמיד מאכזב אותי זה שאני לא רואה שהם טורחים להעביר את זה הלאה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, ArikM כתב:

משתמש באופן קבוע כדי להודות.

שימוש נוסף שאני מפעיל 4 וינקרים, להזהיר לקראת בלימה חזקה, בדרך כלל מלווה במבט במראה האחורית כדי לוודא שהמסר נקלט

נכון גם אני, כשיש פתאום פקק לא צפוי באמצע כביש בינעירוני\מהיר אני מיד מפעיל 4 וינקרים עד שקולט שהרכב מאחורי שם לב והאט.

עריכה אחרונה על ידי yonisi
  • רעיון טוב! 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Buki כתב:

" איפה שהוא גר" יש ערפלים כבדים מאוד. במצב הזה שימוש ב 4 מאותתים כל זמן שנוסעים בערפל זה דבר מצויין.

גם בארץ יש לעתים נדירות ובאופן נקודתי ערפל מהסוג שלא רואים כלום, אבל ב-א-מ-ת כלום. במצב הזה אתה צריך להשתמש בכל טריק שקיים לרשותך, פנסי ערפל קדמיים ואחוריים, 4 מאותתים, מהירות זחילה של 30 קמ"ש... הכול.

לפעמים זה מגיע למצב שצריך לכבות (!) את האורות הראשיים כדי למנוע סינוור עצמי.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, hans כתב:

גם בארץ יש לעתים נדירות ובאופן נקודתי ערפל מהסוג שלא רואים כלום, אבל ב-א-מ-ת כלום. במצב הזה אתה צריך להשתמש בכל טריק שקיים לרשותך, פנסי ערפל קדמיים ואחוריים, 4 מאותתים, מהירות זחילה של 30 קמ"ש... הכול.

לפעמים זה מגיע למצב שצריך לכבות (!) את האורות הראשיים כדי למנוע סינוור עצמי.

שהראות כל כך גרועה אתה צריך למצוא מקום בטוח לעצור ולחכות לתנאים טובים יותר

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא חשבתי כל הזמן שזה בשביל אזהרה ולא תודה, ראיתי את זה כמה פעמים בתנאי דרך לא טובים בארץ, ואני גם השתמשתי במאותתים וגם בהבהוב גבוה, לא פעם אחת כשאני חוזר מאוחר בלילה לכפר שלי, ופתאום מגלה מולי פרה שחוצה את הכביש, אז למדתי להזהיא את הנהגים שבאים מולי, כי לרוב, הפרה הזאת לא מבלה לבד באמצע הלילה מחוץ לרפת..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, hans כתב:

גם בארץ יש לעתים נדירות ובאופן נקודתי ערפל מהסוג שלא רואים כלום

התכוונתי בארץ. האיזור המדובר הוא בארץ, בערפלים כבדים הרבה נהגים מפעילים 4 וינקרים בנוסף לכל האורות האחרים. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בד"כ מקבל 4 וינקרים מנהגי אוטובוס, אחרי שסימנתי להם להשתלב, עם שני איתותים מהירים עם האור הגבוה.

כשנתקל בפקק, מסמן עם 4 וינקרים, אין ספק שזה מוכר לאלה שנוסעים מאחורי, והם מגיבים בבלימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...