Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הלוחית רישוי של רכב גורר (למשל טנדר) חייבת להיות תואמת ללוחית רישוי של הנגרר (ז"א אותו מספר רכב לשניהם)?

פורסם

אמת. ככה זה היום, אבל סתם מסקרנות - פעם אני זוכר באמת שהנגררים היו נושאים לוחית רישוי זהה לגורר. 

מה קרה עם אותם הנגררים מאז כשיצאה התקנה החדשה? פשוט זימנו אותם לבצע רישוי או שהם עדיין נוסעים לפי התקנה של אז? 

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

על איזה תקופה אתה מדבר? אני יודע בוודאות שזה ככה לפחות מתחילת שנות ה 80 ואני משער שגם בשנות ה 70.

פורסם

מי שנסע ככה נסע בצורה לא חוקית.

זוכר שאלה היו גנרטורים נגררים או ציוד לבניין על נגרר.

הם נסעו בניגוד לחוק כדי לחסוך רישוי וביטוח.

פורסם

קצת עשיתם בלאגן.

לרוב, יש חובת רישום של הנגרר, ואז יש צורך בלוחית זיהוי כולל טסט וביטוח (בנגרר קטן זאת עלות זניחה, בסדר גודל של עשרות שקלים לשנה).

אבל...אם מדובר במכונה נגררת, אז היא פטורה מרישום ורישוי (אבל צריכה לעמוד בדרישות שונות, כגון מגבלה איזה רכב גורר את הנגרר) -> במקרה כזה, שמים לוחית זיהוי עם מספר רישוי של הרכב הגורר.

ראה הגדרה של מכונה ניידת בתקנות התעבורה + תקנה 91 ותקנה 279.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...