Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סייוק 1500 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוקב

אני מחזיק כיום 2013  1.8 143 כ"ס ואחלה רכב בגדול.. בדלק הוא עושה כ1-11.

אמינות, מכניקה פשוטה, קצת איטי בתאוצה.

אבל שקט יחסית ואוחז טוב על הכביש.

חושב על שדרוג עתידי מן הסתם.

מאזדה 3 2.0 ספורט\פרימיום (ספיריט לשעבר) מחירים הזויים מאוד ואין יותר מידי היצע. כנראה שבכל זאת משלמים.

טיוטה אוריס הייבריד - מאוד סקפטי עליה

לכן חשבתי לשמוע גם על הסיוויק

פורסם

היו בעבר מספר שרשורים בהם עלו תלונות על צריכת שמן (לכאורה) מוגברת וצורך למלא בין טיפולים.

לי לא היה כל כך ברור האם זה מעיד על כשל מסוים או האם זה רק תוספת שמן מדי פעם.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

יש לרכב בעיה של דילול שמן, כל כ-8,000 קמ מופיעה התראה ברכב שיש צורך להחליף שמן מנוע. 

במידה ואתה לא נוסע הרבה זה לא כזה נורא, אחרת זה כבר יכול לגרור לא מעט כניסות למוסך ובימים שמחירי שהשמנים בעליה זו יכולה להיות סיבה מספיק טובה לפסול את הרכב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מחזיק כזו בת 10 חודשים (אחרי מתיחת פנים) שעשתה 8,000 קילומטר ומד הטיפולים שלה מראה עוד 3,000 ק״מ.

בחדשות, הבעיה כנראה נפתרה.

• תוכן חדש...