Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט תקציב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שארבע אנשים הבריזו לי כבר (אחרי שקבעתי איתם שעה ללכת איתם למוסך פתאום אחד פרש מצה"ל, סוכן קנה בדקה ה90 ועודד..)

אמרתי אולי מפה תבוא הגאולה.

אני צריך רכב שלא שותה דלק לנסיעות לאוניברסיטה ולדייטים, לפעמים לטייל בצפון\דרום ולא נשבור תגב

תחזוקה זולה עדיף, ולא פאדיחה להסתובב איתו

עד עכשיו הבריזו לי בעלים של פיאט פונטו, פיאט בראבו, פיג'ו 208 והיה הזוי עם סיטרואן C1 

מה יש לאנשים בפורום נגד האלטו אגב? ראיתי פיג'ו 3008 בעשר שקל ביד2 מה הקטע שזה כזה זול? פאקינג ג'יפ

תודה לכולם

פורסם

ה3008 לא היה דגם מוצלח.

ידני מתאים?

אתה מחפש יותר חיסכון או יותר ביצועים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

ה3008 לא היה דגם מוצלח.

ידני מתאים?

אתה מחפש יותר חיסכון או יותר ביצועים?

חסכון. אבל כמובן שיהיה אפשר לעלות על כביש שש בלי שאהפוך לזבוב.

כלומר, היכולת להגיע ל120-130 קמש עם רכב מלא (רק בשביל האופציה, בפועל לא יקרה הרבה)

יש לי רישיון לאוטמט 

תודה.

פורסם

כל רכב יכול להגיע ל120-130 עם רכב מלא. גם אלטו 1.0 אוטומט.
לדעתי מה שאתה צריך זה פורד פיאסטה אוטומט 1.4 או אופל קורסה אוטומט 1.4 הפיאסטה עם התנהגות כביש והיגוי יותר טוב הקורסה יותר נוחה ומרווחת. שתי הרכבים אמינים ופשוטים לא סופר חסכוניים אך גם לא מאוד זללנים.
הבעיה היחידה שהפיאסטה נמכרה בגרסה של ה1.4 אוטומט רק עד 2012 וקורסה נמכרה ב1.4 אוטומט הרלוונטית עד משהו כמו 2015

פורסם

אופציה זולה ומעניינת, שברולט סוניק האצ'בק מנוע 1600. אני רואה שנמכרות כאלה בזול מאוד לשנתונים 2013-2014. אמנם האמינות של הדגם אינה בשמיים (יש בעיות עם מערכת הקירור אבל לא משהו שאי אפשר לטפל בו בצורה יחסית זולה וחד פעמית) אבל אם אתה אחד שמבין קצת יותר מאשר למלא דלק ולנסוע, אז זו יכולה להיות אופציה לא רעה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אלטו יכולה להגיע לכזאת מהירות עם רכב מלא, אבל הרעש שיהיה עד שהוא תגיע לשם יוציא לך את החשק.

הייתי עושה מאמץ לכיוון 25 אלף ומחפש מזדה 2 שתהיה זריזה, חפש ברמת אבזור דינמיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

אלטו יכולה להגיע לכזאת מהירות עם רכב מלא, אבל הרעש שיהיה עד שהוא תגיע לשם יוציא לך את החשק.

הייתי עושה מאמץ לכיוון 25 אלף ומחפש מזדה 2 שתהיה זריזה, חפש ברמת אבזור דינמיק.

תודה מאזדה 2 נלקחה בחשבון

לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

כל רכב יכול להגיע ל120-130 עם רכב מלא. גם אלטו 1.0 אוטומט.
לדעתי מה שאתה צריך זה פורד פיאסטה אוטומט 1.4 או אופל קורסה אוטומט 1.4 הפיאסטה עם התנהגות כביש והיגוי יותר טוב הקורסה יותר נוחה ומרווחת. שתי הרכבים אמינים ופשוטים לא סופר חסכוניים אך גם לא מאוד זללנים.
הבעיה היחידה שהפיאסטה נמכרה בגרסה של ה1.4 אוטומט רק עד 2012 וקורסה נמכרה ב1.4 אוטומט הרלוונטית עד משהו כמו 2015

מה חסכוני באמריקאיות האלה תגיד?

לפני 5 שעות, yonisi כתב:

אופציה זולה ומעניינת, שברולט סוניק האצ'בק מנוע 1600. אני רואה שנמכרות כאלה בזול מאוד לשנתונים 2013-2014. אמנם האמינות של הדגם אינה בשמיים (יש בעיות עם מערכת הקירור אבל לא משהו שאי אפשר לטפל בו בצורה יחסית זולה וחד פעמית) אבל אם אתה אחד שמבין קצת יותר מאשר למלא דלק ולנסוע, אז זו יכולה להיות אופציה לא רעה.

ממש לא חסכוני מהמבחנים שעשו לה

חברים תודה על התגובות, אבל אני לא חושב שהרכבים מתאימים לי. מה לגבי הפיאטים? אני צריך רכב חסכוני,

אין לי בעיה להתפשר על גיר רובוטי. מה דעתכם על פיג'ו 301? פיג'ו 107? 

פורסם (נערך)

בפיאטים רובוטיים מה שתחסוך על דלק תוציא על תחזוקה כפליים.

107 או с1 דווקא לא בעייתיות מבחינת אמינות אבל פעולת הגיר לא נעימה והרכבים ממש חלשים רועשים ובסיסיים.

301 בעייתית מבחינת המנוע, יש שם את הסיפור של הרצועה במצבך הייתי מדלג על האופציה הנ"ל.

כמה קילומטרים אתה עושה בחודש כבר שחשוב לך כ"כ כל טיפת דלק?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

בפיאטים רובוטיים מה שתחסוך על דלק תוציא על תחזוקה כפליים.

107 או с1 דווקא לא בעייתיות מבחינת אמינות אבל פעולת הגיר לא נעימה והרכבים ממש חלשים רועשים ובסיסיים.

301 בעייתית מבחינת המנוע, יש שם את הסיפור של הרצועה במצבך הייתי מדלג על האופציה הנ"ל.

כמה קילומטרים אתה עושה בחודש כבר שחשוב לך כ"כ כל טיפת דלק?

האמת שלא כזה הרבה למען האמת, פשוט לא רוצה להתבאס על ההוצאה הזאת כל פעם שאני יוצא איתו

כנראה 150 קמ בשבוע 200 גג

פורסם

אז אתה נוסע בערך 10,000 קילומטר בשנה. ההבדל בין רכב כמו אלטו או 107 שיעשו לך 1 ל17 לרכב כמו פיאסטה/קורסה 1.4 שיעשו לך 1 ל13 יהיה במקרה שלך פחות אפילו מ50 שקל לחודש.

אני לא חושב ששווה להיכנס לגירים רובוטיים ורכבים נחותים יותר בשביל ההבדל הזה

פורסם

אתה

תתבאס הרבה יותר בנסיעה עםצגיר רובוטי מאשר לשלם מעט יותר על דלק.

פורסם
לפני 22 שעות, Yadidyahu כתב:

אין לי בעיה להתפשר על גיר רובוטי. מה דעתכם על פיג'ו 301? פיג'ו 107? 

אם כבר 301, קח את האוטומטית עם מנוע 1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

אז אתה נוסע בערך 10,000 קילומטר בשנה. ההבדל בין רכב כמו אלטו או 107 שיעשו לך 1 ל17 לרכב כמו פיאסטה/קורסה 1.4 שיעשו לך 1 ל13 יהיה במקרה שלך פחות אפילו מ50 שקל לחודש.

אני לא חושב ששווה להיכנס לגירים רובוטיים ורכבים נחותים יותר בשביל ההבדל הזה

וואלק אפילו לא שמתי לב שזה כל כך זעום, תודה!

לפני 10 שעות, yulianx כתב:

אתה

תתבאס הרבה יותר בנסיעה עםצגיר רובוטי מאשר לשלם מעט יותר על דלק.

לפני שעתיים, dorsht כתב:

אם כבר 301, קח את האוטומטית עם מנוע 1.6.

שאלה אחרונה, אפשר לדעת מה יש לכולם נגד רובוטי?

אני פשוט לא מבין, לא נהגתי באחד כזה אבל הייתי ברכב כזה בתור נוסע,

החלפת ההילוכים הייתה מורגשת אבל זה לא היה נורא כלכך, אפילו זה היה קצת מגניב זה בדיוק ההבדל בין רכב לצעצוע שיש בו גז וברייקס.

ההפך, בגלל שהיה לי אופנוע, דווקא הרעיון שאפשר לסוע בגיר רובוטי בצורה של הילוכים די מסקרנת אותי כיוון שהיא גם חוסכת דלק, וגם מרגישים יותר את הרכב.

ועוד דבר מה דעתכם על סוזוקי סוויפט? גם חסכוני בדלק וגם יפני

פורסם

יש הבדל בין רובוטי חד מצמדי בעל השהיות מעצבנות, לבין רובוטי דו מצמדי מהיר וחלק שאותו דווקא כן התעשיה אימצה והוא באמצ בסדר מבחינת פעולתו.

פורסם

פותח השרשור תעשה סיבוב על הרובוטים, אם מתאים לך אז לך על זה. אני אישית נוהג כמה פעמים בשבוע על i10 חדשה רובוטית, וואלה מבסוט עליה.

כמו כן עולה טרמפ לעבודה עם בעל פיאט 500 ואופל אדם לפעמים, גם ממש סבבה בעיני.

ביום יום אני נוהג על איביזה ידנית אז אני חושב בגלל זה אין לי בעיה עם ההעברות של הרובוטי. אבל נהג שמגיע מאוטומט קלאסי עלול להרגיש מוזר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...