Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, galbh כתב:

הנבלה נמכרה ב- 20 אלף ש''ח

מכרת לאדם פרטי?סוחר?חברת טריידאין גדולה בסגנון של אלבר/אלדן?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 32 דקות, Jeka88 כתב:

מכרת לאדם פרטי?סוחר?חברת טריידאין גדולה בסגנון של אלבר/אלדן?

אדם פרטי שסוחר באופנועים.

היו כמה מתעניינים על אף הגילוי הנאות על המנוע.. אחד מהם עובד במוסך לובינסקי שטוען שהזמין מנוע. הוא נכנס לבידוד עד שישי והחלטתי לא לחכות לו.

פורסם (נערך)
לפני שעה, galbh כתב:

הנבלה נמכרה ב- 20 אלף ש''ח

מזל טוב,ממש כל הכבוד !

ברשותך אני יעלה את תגובת הלקוחות הפוטנציאלים ששמעו על המנוע הזה

44897469_1939626676113677_7049256726876389376_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • מצחיק 5
פורסם

מאוד מטריד מה שאני קורא כאן. אני קורא פה בפורום כבר כמה שנים, ותמיד, אבל תמיד, היו המלצות חמות על רכבים צרפתיים, טענות על כך שהמוניטין הרע זה הכל סטיגמות משנות ה-90, ואיזה מטומטם העדר הישראלי שהולך אחרי סטריאוטיפים ושולל רכבים מצויינים, ושבכלל כל דגם צריך לבדוק לגופו, ושלטויוטה יש לא פחות תקלות מרנו\פיג'ו אבל מסתכלים על זה אחרת בגלל הסמל. כל מי שניסה לטעון אחרת הותקף מיד, ונטען שהם פרמיטיבים, מיושנים, תקועים בעבר, שיקרו להם, כבשים בעדר וכו'.

ועכשיו, פתאום, מסתבר בשרשור הזה שפיג'ו זה פח אשפה, אפילו הדגמים שהיו מומלצים בחום עד לא מזמן. מה קרה? מה השתנה? פתאום זה לא סטיגמות? פתאום "חכמת ההמונים" כבר לא עיוורת?

לי אין צד בעניין, מעולם לא היה בבעלותי רכב צרפתי אז אין לי דרך לשפוט (אין לי גם התנגדות מיוחדת לתוצרת צרפת), מה שמטריד אותי זה איך אפשר לסמוך על המלצות של "מומחי" הפורום אם הם יכולים לעשות כאלה פאשלות קולוסאליות?

פורסם

הרכבים עצמם טובים, ובהתחלה אך אחד לא ידע שתהיה בעיה, לכן אין פה פאשלה.

צריך לראות הדור השני של הרצועה לא יאכזב, בנתיים עושה רושם שהעניין בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שהרבה מהאנשים בפורופ נותנים קרשיט ומתייחסים בסלחנות למהנדסים הצרפתים...

גם תקלות חשמל מרכבי העשור האחרון הגיעו לאוזניי ולעיניי בחודשים האחרונים. למשל שבוע שעבר עזרתי לבחור עם 308 שנדלק לו עץ חג מולד אחרי שהחג כבר נגמר, מלא תקלות שסביר להניח מקורן בתקשורת אלקטרונית. לא היה סטרטר ושום דבר,  ניקיתי לו קצת את הבית פיוזים מתוך היכרות עם התקלה הזו בc5 ו407, ואמרתי לו שיפנה לגבע כי לי אין מושג ירוק מה לבדוק.

פורסם

איני חושב שמתייחסים בסלחנות, כולם יודעים שהייתה פדיחה עם הרצועה והיו צריכים לבדוק אותה טוב יותר.

אבל מנסיו שלי הרכבים הצרפתים מגלים אמינות טובה.

הייתה לי קליאו 3 2012 אמינות טובה.

אבא שלי מחזיק ב קליאו 4 2015 אמינות טובה, כנל חבר שלו עם קליאו 2016 אך עם נסועה גדולה.

חבר מחזיק פיגו 208 מודל 2014 עם 140 אלף ק״מ, למעט משאבת מים, נורות ומשהו בבולמים מגלה אמינות טובה.

אני עם קקטוס 2016 בנתיים אמינות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לקנות היום פג'ו 508 שנתונים 16-17 במחירים באזור ה35K-45K וזה עוד לפני מיקוח. 

בוא נאמר שזה THP165 - גם אם תחטוף את הלאקרדה של השרשרת שזה כ2 עד 2.5K שקלים, מכסה שסתומים עוד 2K נניח, תחליף יזום שסתום פריקה, משאבת מים, משאבת דלק ואולי חלק מהצינורות הפלסטיים. קנית רכב ב55K גג ודיגמת אותו אולי אפילו בתוספת הזו החלפת צמיגים ומצבר שהם בלאי תקופתי סביר.  

כמה תעלה לך קורולה בשנתון דומה? אתה מתחיל ב60 והמחירים מטפסים עד 90 כאשר הממוצע הוא מעל 75K. 

אז אתה משלם כאן מראש יקר יותר על רכב שתוכנן כנראה טוב יותר עם מנוע שמרני יותר מאשר הטרפת האירופאית הזו. 

נקודה אחת למחשבה - ואני בן אדם שחי את שני הצדדים של השאלה הזו עם הרבה מאוד ניסיון כבר. 

אנחנו אוהבים שקט נפשי ומשלמים עליו בפחד - אבל זה נוח. 

המקרים הלא נעימים זה כשלא תופסים משהו בזמן - אז באמת יוצאים מופסדים - עדיין - אנחנו מדברים כאן על טווח הפרשי מחירים שיבלע לפחות צפרדע מאג'ורית אחת? 

ולעומת זאת גם יש תמורה נוספת - לפחות אני יכול לאמר בוודאות! שאיכות החומרים וההרכבה של רכבים אירופאים היא תמורה נהדרת למחיר! 

וניקח גם חלק מהחלקים של PSA שקיימים גם אצל הבוואריות - BMW ומיני - נכון יש להם מק"ט משודרג כמעט לכל חלק שיציג כשלים אצל PSA - אבל גם יש מחלות משותפות בגלל אותו התכנון - אז מה? MINI וBMW זה ח#@ של רכבים? אני באופן אישי רוצה אותן בחניה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועדיין אחת הבעיות שאתה לא יודע מתי תחתוף את הלאקרדה,
כשאתה חוזרה מארוע עם כל המשפחה - בדרך באיזה כביש מהיר

או שאתה יוצא בבוקר וממהר לעבודה...
זאת בעייני תמצית חיפוש האמינות אצל הישראלי הוא לא רוצה להתפש לא מוכן או בבעיה שאין לו פתרון באותו רגע.
אם התקלות היו ידועות ברמה של תחזוקה תחליף ויהיה בסדר - אני בטוח של508 היה שוק הרבה יותר חזק - התמורה שם היא באמת טובה מבחינת נוחות איבזור וכוח.

פורסם

תשימו לב,כולם פה נורא משבחים איזה קניה טובה הצרפתיות,אפילו אחרי שאתה מתמחר את ה"לאקרדות" זה עדיין VFM אחד הטובים...רק דבר אחד אתם לא מדגישים !
רובם פה מחפשים אותם בתור מכונית משומשת.....מה יגיד מסכן שרצה אותו מניילון,להרבה שנים,ורואה מול העיניים שלו "השמדת ערך" כזאת O_o

פורסם

יש מישהו שחושב בעצ קניה שרכב צרפתי שומר על ערכו באמת טיוטה/הונדה?

בוא נגיד שהמכירות לא נפגעו.

פורסם
לפני 9 דקות, llaavvii כתב:

ועדיין אחת הבעיות שאתה לא יודע מתי תחתוף את הלאקרדה,
כשאתה חוזרה מארוע עם כל המשפחה - בדרך באיזה כביש מהיר

או שאתה יוצא בבוקר וממהר לעבודה...
זאת בעייני תמצית חיפוש האמינות אצל הישראלי הוא לא רוצה להתפש לא מוכן או בבעיה שאין לו פתרון באותו רגע.
אם התקלות היו ידועות ברמה של תחזוקה תחליף ויהיה בסדר - אני בטוח של508 היה שוק הרבה יותר חזק - התמורה שם היא באמת טובה מבחינת נוחות איבזור וכוח.

ועדיין השוק של ה 3008 חזק מאוד, גם עם הפיורטק המקולל.

הישראלי די צודק, זה מה שכל לקוח ירצה - לקחת את הרכב למוסך פעם בשנה, לשלם מה שצריך לשלם ושלא יתקע בדרך לחתונה.

האם הרכבים של PSA עונים לקריטריון הזה? תלוי את מי שואלים ומתי. כנראה תלוי דגם ובעיקר דגם מנוע.

פורסם
לפני 31 דקות, lanosforce כתב:

בוא נאמר שזה THP165 - גם אם תחטוף את הלאקרדה של השרשרת שזה כ2 עד 2.5K שקלים, מכסה שסתומים עוד 2K נניח, תחליף יזום שסתום פריקה, משאבת מים, משאבת דלק ואולי חלק מהצינורות הפלסטיים. קנית רכב ב55K גג ודיגמת אותו אולי אפילו בתוספת הזו החלפת צמיגים ומצבר שהם בלאי תקופתי סביר.  

כמה תעלה לך קורולה בשנתון דומה? אתה מתחיל ב60 והמחירים מטפסים עד 90 כאשר הממוצע הוא מעל 75K. 

אז אתה משלם כאן מראש יקר יותר על רכב שתוכנן כנראה טוב יותר עם מנוע שמרני יותר מאשר הטרפת האירופאית הזו. 

העניין הוא שרכב או פלאפון לצורך העניין, זה לא כמו מיקרוגל או טלוויזיה. לאחר השימוש של הבעלים הנוכחי ברוב המקרים הם לא נזרקים לפח אלא נמכרים לאחר X זמן. ככה זה עובד לפחות אצל רוב האנשים. קונה זול- מוכר זול. קונה יקר- מוכר יקר. 

לכן כול מה שתשלם על טיפול במנוע THP הנבלה, זה כסף שאתה משלם ולא יחזור אלייך. אין פה מה להשוות מול קורולה שעולה 30 אלף יותר. 

פורסם

יש פער עצום בין אי שמירת ערך כמו "פחמנוע אסייתי" לבין השמדת ערך,בסגמנט של מכוניות עממיות !!!
כל עוד הכסף זול,האטרף ימשיך,לקוח המצוי,הדבר האחרון שמפעיל בזמן הקניה זה האיבר בין האוזניים שלו,ואף אחד לא טוען שלצרפתיות אין שיק והם לא יותר נוחות.

פורסם

דווקא לקנות צרפתיה חדשה מהניילונים - לפחות אתה מקבל אותה חדשה לפני שמתחיל הבלאי ואז יש יותר סיכוי לתפוס דברים בזמן כי אתה יודע איך הרכב הרגיש חדש. 

אבל מה שמונע בעיני מרוב המגיבים כאן לחשוב על רכישה שכזו - היא ירידת הערך האסטרונומית שלהן וזה מה שהופך אותן לרכישה סופר אטרקטיבית ליד 2. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...