Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

יש פער עצום בין אי שמירת ערך כמו "פחמנוע אסייתי" לבין השמדת ערך,בסגמנט של מכוניות עממיות !!!
כל עוד הכסף זול,האטרף ימשיך,לקוח המצוי,הדבר האחרון שמפעיל בזמן הקניה זה האיבר בין האוזניים שלו,ואף אחד לא טוען שלצרפתיות אין שיק והם לא יותר נוחות.

4017C00F-4830-47B1-9BDD-486368FC166D.thumb.png.241e95aa740fc8cb77b6d4ed02d73cac.png

השמדת ערך?

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Just now, lanosforce כתב:

דווקא לקנות צרפתיה חדשה מהניילונים - לפחות אתה מקבל אותה חדשה לפני שמתחיל הבלאי ואז יש יותר סיכוי לתפוס דברים בזמן כי אתה יודע איך הרכב הרגיש חדש. 

אז כנרא פיספסת כמה תגובות של אנשים בין אין סוף דיונים בקשר לפיורטק,לא יעזור מה תעשה,רק חלפים מקוריים,בזמנים יותר מחמירים,להחליף חלקים יזום,ללטף אותו כל בוקר,לעקוב אחרי מצב ידית שמן....יש סיכוי לא קטן שזה יגמר לא ב"אם" אלה "מתי"

פורסם

החיים עם פיורטק הרבה יותר פשוטים.

פעם בשנה מגיעים למוסך,שותים קפה, גולשים בטלפון או מטיילים, חוזרים לשלם וזהו.

אף אחד לא בהיסטריה, מקסימום פעם בשבוע לבדוק שמן.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

השמדת ערך?

חכה שנחזור לשפיות,2021 לא מייצג כלום,בטח לא מה שקרה בשוק יד 2,שזה משהו גלובלי,הסערה המושלמת "מחסור צ'יפים+סגרים+שרשרת אספקה שבורה"....מי שחושב שזה הרגיל החדש..בהצלחה !

• רעיון טוב! 1
פורסם

עדיין, זה לא מסביר למה פיגו/סיטרואן לא ״זוכה״ לגורל פורד. אלא ממשיכה כמו שהמשיכה עד כה במכירת רכב חדש או יד שניה.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

עם פחמנוע אסייתי עוד יותר,אפילו אין צורך לפתוח מכסה מנוע,אולי רק למלא מים לוישרים.
אף אחד לא מדבר על היסטריה,אין לי שום דבר נגד צרפתיות /גרמניות,כל אחד שיקנה מה שבאה לו ומה שעושה לו טוב,אבל דבר אחד בטוח הצרפתיות/גרמניות זקוקות ליותר תשומי :D

פורסם
לפני 5 דקות, yulianx כתב:

אני עם THP156 ואני בודק פעם בשבוע שמן, מים, כל הפוליז עדיין קיימים ביחד עם הרצועה - נושא תפילה מרי הקדושה - עוצם עיניים בזמן שלוחץ על הסטארט. 

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@קיורטוש אוטומוטיב

יכול להיות, מצד שני, יותר זולות ובחלק מהמקרים מפנקות יותר.

יש לנו גם ספייס סטאר, האמת? אולי פעמיים בשנה בודק נוזלים.

פורסם

הכוונה אכן ליד 2, חדשות הם עולות אותו דבר כמו המתחרות.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, yulianx כתב:

הכוונה אכן ליד 2, חדשות הם עולות אותו דבר כמו המתחרות.

לכן כמו שאני מדגיש בכל התגובות שלי,החישוב היחיד האמין זה TCO,לא מחיר של רכב מניילון,כמה ק"מ עושה לליטר,בלב בלה...

אני צריך רכב שישרת אותי,לא אני אותו.

ב-105000 שהפסקתי ללכת ליבואן,פעם ראשונה אני בדקתי את המצב לבד,פתחתי לראות גם מצב של פלאגים,וואלה לא רע,אבל בהמשך לפני טיפול 120K אחליף בהזדמנות,הזמנתי במחיר פגז סט חדש יצרן,אפילו שלפי הנחיה דרוש החלפה ב-150K.
שמן היה בצבע בסדר לא שרוף,לא פלא רוב הזמן המנוע החשמלי עובד,בחיים לא שמתי שום תוסף ברכב הזה,רק משתדל לתדלק באותה תחנה כל הזמן,פילטר מנוע היה כמו חדש,עשיתי הצלבה של גלגלים,יבואן לעולם לא יעשה,הברקסים האורגימלים עוד בסדר,אבל הזמנתי גם במחיר מעולה,בהמשך כבר אחליף.

מסתכל מחירון משוקלל עם נסוע גבוה כמו שלי,חסכתי בהוצאות דלק יותר מירידת ערך.

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם

עלות טיפולים,ביטוחים ממוצעת.

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

ועדיין אחת הבעיות שאתה לא יודע מתי תחתוף את הלאקרדה,
כשאתה חוזרה מארוע עם כל המשפחה - בדרך באיזה כביש מהיר

או שאתה יוצא בבוקר וממהר לעבודה...
זאת בעייני תמצית חיפוש האמינות אצל הישראלי הוא לא רוצה להתפש לא מוכן או בבעיה שאין לו פתרון באותו רגע.
אם התקלות היו ידועות ברמה של תחזוקה תחליף ויהיה בסדר - אני בטוח של508 היה שוק הרבה יותר חזק - התמורה שם היא באמת טובה מבחינת נוחות איבזור וכוח.

היתה לי C4 2009 במשך 9 שנים, אחרי שלוש שנות שרות בליסינג. היא נקנתה למרות מה שקראתי פה על צרפתיות היות ובכסף שהוצאתי עליה לא יכולתי לקנות יפנית בגילה. להוציא סיפורי אלטרנטור בגלל התקנת משופץ לא היה לי איתה ביקור במוסך שלא לטיפולים שגרתיים. מיותר לציין שבמהלך השנים היפות שלנו יחד חלפנו על פני עשרות/מאות מכוניות מומלצות שחנו בצד הדרך עם ארבעה אורות מהבהבים ומשולש אדום לקישוט. ה-C4 הזו היתה דגם מעולה, ואם הייתי יכול לקנות העתק שלה רק מעודכן לשנתון חדש יותר הייתי עושה את זה בלי היסוס.

עכשיו אני עמוק בתוך חרדות הרצועה עם ה-C3 המעודכנת שלי. אם אני אוכל אותה עם החלפת מנוע אני אנסה לנחם את עצמי שזה מתפרס יפה על 10 שנים של שקט מכיוון החניה

• מעניין 1
פורסם

אם יש לך דור ראשון, הייתי מחליף ולא לוקח סיכון.

פורסם (נערך)

מצילומים שהעליתי פה נאמר לי שלא נראית כזו. בכל מקרה לפני הטסט הקרוב במרץ אני אחליף (83000 ק"מ). על האוטו עוד יש לי מדבקה שהטיפול הבא ב-95000 (נעשה ממש לפני שקניתי עם 81000). יש לי אחריות יבואן עד 2022 אז מקווה שאם יהיו סרטים אחרי ההחלפה הם יקרו תוך שנה...

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap

• תוכן חדש...